Externé štúdium na Pedagogickej fakulte UK BA - predškolská a elementárna pedagogická fakulta
Ahojte.Najde sa tu niekto,kto zacina bakalarske studium v BA odbor predskolska a elementárna pedagogika externe?
@dudkaduda prijímačky sú len ústny pohovor. Z MAŤ sme mali 2x geometriu a 2x MAT. Z matematiky čísla a operácie - prevody v sústavách a pojem číslo- negácie atd.
🥰 Ty si poklad, postupne si zisťujem informácie, aby som bola pripravená 💪
Ahojte aj ja sa chcem hlásiť na školu. Našla som tu že teda škola je len v sobotu. Stále to tak je? A ten hudobný nástroj to má trošku vydesilo. Ja som hudobný antitalent🙈. A ešte ten ústny pohovor, tam sa pýtajú aj niečo konkrétne? Keďže strednú mám už dávno za sebou (2009) a hlavne úplne mimo školský odbor. Viem sa na to pripraviť? Viete poradiť čo si pozrieť a na čo sa nachystať? Ďakujem ☺️
Mňa zaujíma dievčatá ako je to s telesnou výchovou ??
@janka_mh v BA byva obcas aj v piatok. Hra na hudobny nastroj je flauta a pohovor som ja sice nemala, ale vyucujuci nam vravel, ze ide len o nejake predstavenie sa, rozhovor, preco to chcete studovat. Ide im o to, aby videli uroven vyjadrovania a celkovy dojem z cloveka
@bubinkaaa telesna uplne v pohode. Pohybove hry
Ďakujeme ♥️
Ahojte dievčatá, s akým maturitným priemerom Vás prijali do BA? Maturovala som pred 17 rokmi s priemerom 1,75. Mám si vôbec robiť nádeje na prijatie?
@emka_01 ja som maturovala v 1998 a prijali ma v 2021. Vtedy brali 80 najlepsich. Teraz, ak sa prihlasi o jedneho viac, nez je miest na prijatie, robia sa ustne pohovory. Nejde tam vsak o vedomosti, ale o prejav a vyzor. Tak nam to hovoril jeden prednasajuci minuly rok. Ze nejaku potetovanu rovno vyradili
Ahojte,nerozmýšľa niekto o štúdiu externe na pedagogickej?

Čavte baby, keďže som sa namotivovala ísť na vysokú školu(Ba) , tak sa Vás chcem opýtať na čo sa mám pripraviť, čo je vhodné si z teórie zopakovať, poprípade ako sa mám pripraviť na prijímačky. Keďže mám dosť veľký problém s matematikou čo sa mám doučiť (som schopná chodiť celý rok na doučovanie 🙈🙈🙈)
Veľmi dlho rozmýšľam nad otázkou vysokej školy a trvalo mi to celých 9 rokov sa rozhodnúť. Je to aj kvôli roku 2029 kedy bude potrebná vysoká škola (síce mám už 9r prax), študovala som 2r pomaturitné štúdium.
Mám veľký rešpekt, prosím našla by sa tu nejaká dobrá duša s ktorou by som mohla popísať o škole? 🍀