Externé štúdium ošetrovateľstva popri dvoch malých deťoch
Ahojte,
rada by som sa tu informovala na možnosti externého štúdia v odbore Ošetrovateľstvo. Tie, ktoré ste ho absolvovali, je podľa vás možné zvládnuť tento odbor aj na RD popri dvoch malých deťoch vzhľadom na prax, rozsah učiva atď. ? A po absolvovaní bakalára sú aké možnosti zamestnania ? Ešte podotýkam, že nemám ukončenú strednú zdravotnú, ale gymnázium. Je to veľký problém ?
@zuzkapal podla zakona na studium osetrovatelstva 1st.externe- treba mat ukoncenu SZS v odbore vseobecna sestra (co je uz davno zrusene).. Niektore skoly umoznili denne kombinovane pre tych co maju maturu zo SZS odbor zdr.asistent (terajsia premenovana Prak.sestra) ... Urcite, nemozes zakonne studovat ose.ext. 1.st. s gymplom 😉 jedine dako na cierno 🤷 externe studium sa da ose.ale 2.st(Mgr) pre tych co maju 1.st. ose ....
Ak niekto má záujem mám materiály ku štúdiu ošetrovateľstva sama mám tri deti materiály som si vypracovala aj sa z nich učila samozrejmosťou sú štátnice vypracované
Ahojte. Nejako si neviem predstavit studium ..OŠETROVATEĽSTVO – denná forma (kombinovaná) To ako sa da denne chodit do školy a ešte aj pracovat? Dakujem za vysvetlenie.

@saimaa ja som z gymnázia aktuálne na materskej. Tiež chcem ísť študovať osetrovatelstvo externe, beriem to ako dobrú možnosť do budúcnosti( okrem toho, že ma tato práca láka), nakoľko ľudia budú starnúť, chorých pribúdať a zdravotníkov na SR je malo. Tak hádam ak zvládnem školu, tak aj matku 3 deti zamestnajú 🙈🙈🙈🤪🤪🤪 ale každý mi tvrdil že na externe štúdium treba SZŠ ale pani zo študijného mi odpísala, že je ok stredoškolské s maturitou. Písala som aj, že som nematurovala z biológie a na ti nereagovala. Tak hádam sa teda nepomýlila a príjmu ma....