Finančné náklady na štúdium predškolskej pedagogiky na UMB
Ahojte. Poprosím vás tie ktoré ste zacali študovať na tejto škole predškolskú a elementarnu pedagogiku externe, koľko vás to prosím vás vyjde celkovo, viem ze letný plus zimný semester 750 e, ale okrem toho myslím co všetko ešte musíte platiť. Uvažujem ísť študovať keďže čím ďalej sú nároky na zamestnanca vyššie. Aj keď od strednej školy už ubehlo dosť rokov tak sa toho trochu obávam, preto by som poprosila vaše skúsenosti ako to zvládate popri práci a rodine. Vopred ďakujeme.
Aj,ja sa chystam studovat, dokonca mam.uz 40. No....cestovne, knihy, iny ucebny material, vydavky na prax( budete musiet tvorit a na prax nosit ukazky ,,ktore ste vytvorili doma, podlamktorych budu deti pracovat).
Aj,ja sa chystam studovat, dokonca mam.uz 40. No....cestovne, knihy, iny ucebny material, vydavky na prax( budete musiet tvorit a na prax nosit ukazky ,,ktore ste vytvorili doma, podlamktorych budu deti pracovat).
@anonym_41eff2 prosím ťa knihy si budem musieť kupovať? Alebo sa väčšina požičiava z knižnice tej vysokej školy
@anonym_autor Zdravím, ja sa tiež odhodlávam, že si dám prihlášku popri práci, tiež mám od strednej dosť rokov. 🙂 tak by som bola rada, ak by niekto podal info. 🙂
@monissz to je skvelé nájsť spriaznenú dušu, ja sa tiež odhodlavam, nie som si istá ci to zvládnem všetko popri rodine a práci a pritom viem ze škola by ma posunula dopredu
@monissz to je skvelé nájsť spriaznenú dušu, ja sa tiež odhodlavam, nie som si istá ci to zvládnem všetko popri rodine a práci a pritom viem ze škola by ma posunula dopredu
@anonym_autor co viem,,tak bb je narocna. Kplegyna komcila.vlani, tiez 40 nicka. Na zaciatok semestea.chodili do skoly na cely tyzden aj ako externisti, potom uz len v piatky.
@anonym_41eff2 prosím ťa knihy si budem musieť kupovať? Alebo sa väčšina požičiava z knižnice tej vysokej školy
@anonym_autor skus na fb pohladat skupinu. Tam. Aj baby ktore koncili ponukali ucebne materialy. Odkial ste? Ja zilina ale idem do RK podat prihlasku.
@anonym_autor co viem,,tak bb je narocna. Kplegyna komcila.vlani, tiez 40 nicka. Na zaciatok semestea.chodili do skoly na cely tyzden aj ako externisti, potom uz len v piatky.
@snowflakene náročná oproti iným školám?
@anonym_autor skus na fb pohladat skupinu. Tam. Aj baby ktore koncili ponukali ucebne materialy. Odkial ste? Ja zilina ale idem do RK podat prihlasku.
@anonym_41eff2 pohľadám na fb ďakujem za info. Ja rozmýšľam nad BB alebo Nitrou
@anonym_41eff2 Ahoj ja mám 35 a dve malé deti ,ale presne uvažujem ako aj vy.Že chcem skúsiť školu ale neviem čo to všetko finančné obnaša,chcela by som skúsiť Nitru.
Nemôžme si založiť skupinu na Facebooku, ľahšie by sa nám tam písalo aj s ostatnými a vzájomne by sme si pomohli.
A chcem sa ešte opýtať, ako si to budete vedieť skĺbiť s prácou? Ja si to popravde neviem veľmi predstaviť keď som v práci každý deň do 15 30.oznamite zamestnávateľovi ci bude ochotný vám dávať voľno kvôli škole? Ešte predtým ako vás tam príjmu alebo až potom?

@anonym_autor Zdravím, ja sa tiež odhodlávam, že si dám prihlášku popri práci, tiež mám od strednej dosť rokov. 🙂 tak by som bola rada, ak by niekto podal info. 🙂