icon

Je ešte šanca na prijatie na Lf UPJŠ?

uzivatelxyz
11. júl 2025

Ahojte, mám 640 bodov na lf upjš a v poradovníku som 439, podala som aj odvolanie. Myslíte, že je ešte nejaká šanca?

Strana
z2
sweet20
11. júl 2025

@uzivatelxyz a kolko ludi beru?

laurinka27
11. júl 2025

asi ne

januska12323
11. júl 2025

Pokiaľ na tvoj odbor neberú 300 ľudí tak nie.

taktotedanie
11. júl 2025

Uz sa posuvali miesta, na lf upjs uz vedia aj zubari aj vseobecniari ( aspon co ja poznam dvoch tak uz vedia dodatocne tento tyzden myslim ze v stredu uz vedeli a im bolo oznamene- jeden zubar jeden vseobecniar) tak ak tebe nikto neoznamil… 🤷🏻‍♀️ uz asi velmi nie

uzivatelxyz
autor
Autor odpoveď zmazal
uzivatelxyz
autor
Autor odpoveď zmazal
uzivatelxyz
autor
Autor odpoveď zmazal
taktotedanie
11. júl 2025
@uzivatelxyz
Odpoveď bola zmazaná

@uzivatelxyz uz nie tak aby 640 bolo dost, uz sa posuvala hranica

akika
Autor odpoveď zmazal
anonym_4c6158
11. júl 2025

zavolaj na štúdijné odd do KE...
v MT si nebola? tam sa zas znižovala hranica. viem zo stránky LF.

lucik7
11. júl 2025

Tento tyzden sa znižovala hranica na 697 bodov keď sa naplní kapacita tak sa bude znižovať ešte raz ale veľa bodov to nebude
Tento rok je veľmi silný rok

taktotedanie
12. júl 2025
@akika
Odpoveď bola zmazaná

@akika odvolanie, ze ju neprijali

uzivatelxyz
autor
Autor odpoveď zmazal
laurinka27
12. júl 2025

Ked si nespravne vypisala harok, na to nikto prihliadat nebude. Pokyny boli na prijimackach jasne vysvetlene.

akika
Autor odpoveď zmazal
taktotedanie
13. júl 2025
@akika
Odpoveď bola zmazaná

@akika ale “odvolanie”, pise sa to ked oficialne pride list, ze je uchadzac neprijaty na dany studijny program
Bohvie co realne autorka/autor urobila..

Lebo autorka/autor sa chce velmi dostat na skolu ale bohuzial rokmi sa tak zvysuje hranica, ze 640 bodov bolo pred 10rokmi len tak tak, je to podla mna malo bodov aspon co som sa bavila s uchadzacmi co tento rok skusky spravili a napzaj by vela uchadzacov co mali viac bodov muselo ist na ine fakulty aby sa s takym vysledkom autorka/autor na skolu dostali

akika
Autor odpoveď zmazal
taktotedanie
13. júl 2025
@akika
Odpoveď bola zmazaná

@akika aj ja to viem, tento rok to riesila vela z okolia a sama som medicinu skoncila tak sa laskavo nerozculuj a nevypisuj vykricniky ak si sa dnes zle vyspala tak si daj este jednu kavu a nebud neprijemna , normalne sa tu bavime ach boze zeny
Pekny den 🍀

evka52
13. júl 2025
@akika
Odpoveď bola zmazaná

@akika Nemas pravdu, nepoznas potom spravny postup

akika
Autor odpoveď zmazal
akika
Autor odpoveď zmazal
uzivatelxyz
autor
15. júl 2025
@taktotedanie

@akika aj ja to viem, tento rok to riesila vela z okolia a sama som medicinu skoncila tak sa laskavo nerozculuj a nevypisuj vykricniky ak si sa dnes zle vyspala tak si daj este jednu kavu a nebud neprijemna , normalne sa tu bavime ach boze zeny
Pekny den 🍀

@taktotedanie ahoj, ďakujem, za pekné a logické napísanie..(bez vykričníkov hahah). Odvolanie som podala, pretože mi to bolo odporučané z každej strany. Minulého roku podávali odvolania baby čo mali 610 bodov. Podala som odvolanie, lebo niektoré odpovede som zle zaznačila, je to zapísané na zadnej strane hárku. Ak to nevezmú do úvahy, ok beriem, ale ide o to, že nejde o chybu neználosti ale nepozornosti. Nevadí, veď uvidíme, aspoň som minimálne dala záujem o školu. Už či to niekto zváži alebo nie, nie je to na mne. Ďakujem ešte raz za normálny prístup a nie prístup “ja viem jak to tam funguje lebo môjho oca koň brat tam študuje” 🙂 prajem pekný deň

taktotedanie
15. júl 2025
@uzivatelxyz

@taktotedanie ahoj, ďakujem, za pekné a logické napísanie..(bez vykričníkov hahah). Odvolanie som podala, pretože mi to bolo odporučané z každej strany. Minulého roku podávali odvolania baby čo mali 610 bodov. Podala som odvolanie, lebo niektoré odpovede som zle zaznačila, je to zapísané na zadnej strane hárku. Ak to nevezmú do úvahy, ok beriem, ale ide o to, že nejde o chybu neználosti ale nepozornosti. Nevadí, veď uvidíme, aspoň som minimálne dala záujem o školu. Už či to niekto zváži alebo nie, nie je to na mne. Ďakujem ešte raz za normálny prístup a nie prístup “ja viem jak to tam funguje lebo môjho oca koň brat tam študuje” 🙂 prajem pekný deň

@uzivatelxyz tak zaujem o skolu prejavili vsetci co sli na skusky kazdy sa tam chcel dostat to v uvahu bohuzial neberu
Vysvetlene bolo vsetko predtym ako ste sli pisat test
Minuly rok bolo co bolo, kazdy rok je iny netreba sa spoloehat, ze ked niekto dal odvolanie a mal 610 zobrali ho zoberu aj teba
Kazdopadne uvidis
Ak je to tvoj sen a nevyjde to skus buduci rok
Ja som medicinu vystudovala a nikdy to lutovat nebudem drzim palce

uzivatelxyz
autor
15. júl 2025
@taktotedanie

@uzivatelxyz tak zaujem o skolu prejavili vsetci co sli na skusky kazdy sa tam chcel dostat to v uvahu bohuzial neberu
Vysvetlene bolo vsetko predtym ako ste sli pisat test
Minuly rok bolo co bolo, kazdy rok je iny netreba sa spoloehat, ze ked niekto dal odvolanie a mal 610 zobrali ho zoberu aj teba
Kazdopadne uvidis
Ak je to tvoj sen a nevyjde to skus buduci rok
Ja som medicinu vystudovala a nikdy to lutovat nebudem drzim palce

@taktotedanie ďakujem ti, určite pôjdem na ďalší rok, nech sa aj tebe darí 🙂

anonym_1fa748
Autor odpoveď zmazal
anonym_1fa748
17. júl 2025

@uzivatelxyz Ahoj, a prijali minulý rok tie baby so 610 bodmi na odvolanie?

bugavunga
21. júl 2025

Uff 640 je tak po zápise 16.09, ked sa nedostavia na zápis študenti, čo dali prednosť iným školám. Jeden zdroj spomínal prijatie aj so 640 bodmi v roku 2024, ale nie je oficiálny. Držím palce, nech ti uznajú "reklamáciu" . To by ti mohlo výrazne pomôcť. V tvojom prípade ide o každý bod.

bugavunga
5. aug 2025

Dnes 5.8.2025 posun na 678 bodov , Čiže už možno zintenzívnili posuny na týždennej báze? Netuším... ale podľa ústneho podania, ako som písal vyššie v auguste sú tie posuny vraj každý týždeň.

bugavunga
15. sep 2025

Posun na 674 bodov - tento ročník bol silný, uvidíme ci sa to este posunie, alebo je to finálna hranica.

bugavunga
21. sep 2025

Posun na 672 bodov 20.09.2025

Strana
z2