icon

Je kariéra v psychiatrii správnou voľbou?

5. apr 2025

Ahojte, bola by som rada, ak by sa vyjadrili len kompetentní a tí, ktorí sa rozumejú 🙂
Mám trošku dilemu..som v piatom ročníku na LF a asi úplne najviac ma nadchla psychiatria ako ďalší smer - možno nejaká detska, adiktologia, sexuologicka ambulancia…je to ešte vo hviezdach. No stretávam sa s názorom, že to nie je dobrý nápad, čo sa týka potom otvorenia si ambulancie a počet pacientov - že ich asi nebude veľa, lebo ľudia sa “hanbia” rozprávať, čo si myslíte o tom Vy?

Strana
z2
zefyra
6. apr 2025

Určite bež do toho, my sme teraz čakali k detskej psychiatričke na termín 6 mesiacov.

kiki68
6. apr 2025

Dnes mi fb vyhodil ponuku pre psychiatra v nemocke, nejakej okreske niekde v AT, davaju k tomu aj dom na byvanie, sluzobne auto a este vraj kancel s nadhernym vyhladom 😀 Takze taka je situacia, tychto odbornikov je malo vsade a treba ich cim viac…

kofa77
6. apr 2025

urcite ano, ak pedo-rodicia ti budu ruky nohy bozkavat, je ich strasne malo.. drzim prsty, nech ti to vyjde..

domiklik
6. apr 2025

Momentálne je na Slovensku 26 detských ambulantných psychiatrov na 1 milión deti. Viac k tomu asi netreba hovoriť.

gov
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2