icon

Katolícka univerzita v Ružomberku

22. jún 2025

Prosim, aká je táto univerzita? Je náročná? Akí sú profesori? Konkrétne pedagogicka fakulta.

jankajanka13
22. jún 2025

Napis mi ss

natalifatali
22. jún 2025

Ja som počula že je tam veľmi slabá úroveň a zamestnávatelia keď vidia že máš túto výšku, rovno vyhadzujú životopis. Ale či je to pravda, neviem

autor
22. jún 2025
@natalifatali

Ja som počula že je tam veľmi slabá úroveň a zamestnávatelia keď vidia že máš túto výšku, rovno vyhadzujú životopis. Ale či je to pravda, neviem

@natalifatali tak to dúfam, že nie je pravda

zuzanockamt
22. jún 2025
@natalifatali

@natalifatali Áno, bolo tak v školstve. Ale keďže niet učiteľov, berú všetko.

autor
22. jún 2025
@natalifatali

@natalifatali čítala som to

autor
22. jún 2025
@zuzanockamt

@natalifatali Áno, bolo tak v školstve. Ale keďže niet učiteľov, berú všetko.

@zuzanockamt ja myslím konkrétne ešte odbor manažment, ekonómia

zuzanockamt
22. jún 2025

Tak takýto odbor by som riešila na prestížnejšej škole. Nie v RK.

autor
22. jún 2025
@zuzanockamt

Tak takýto odbor by som riešila na prestížnejšej škole. Nie v RK.

@zuzanockamt nechcem ísť niekam ďaleko a do príliš veľkého Mesta, navyše nie všade je 2. kolo prijímačiek

natalifatali
22. jún 2025

Odkiaľ si?

zuzanockamt
22. jún 2025

A v prvom kole si sa nikde nedostala? RK by som vôbec neriešila.

autor
22. jún 2025
@zuzanockamt

A v prvom kole si sa nikde nedostala? RK by som vôbec neriešila.

@zuzanockamt neposielala som prihlášku, je to narýchlo, pred 2 mesiacmi boli iné plány ako ísť na výšku

autor
22. jún 2025
@natalifatali

Odkiaľ si?

natalifatali
22. jún 2025

Tak ak chceš môžeš skúsiť RK, ukončiť štúdium alebo ísť na inú školu sa dá vždy. Len nie je to úplne prestížna škola ako napríklad Univerzita Komenského alebo Mateja Bela, tam má manažment väčší význam ako v RK. Ale zas ak je človek šikovný, vieš sa vypracovať, škola zas nie je v tomto úplne potrebná

autor
22. jún 2025
@natalifatali

Tak ak chceš môžeš skúsiť RK, ukončiť štúdium alebo ísť na inú školu sa dá vždy. Len nie je to úplne prestížna škola ako napríklad Univerzita Komenského alebo Mateja Bela, tam má manažment väčší význam ako v RK. Ale zas ak je človek šikovný, vieš sa vypracovať, škola zas nie je v tomto úplne potrebná

@natalifatali skúsim, uz bola poslaná prihláška, ja mám základy manažmentu vďaka SŠ, lenže potrebujem titul aspoň bc

domkakvet
22. jún 2025

Ak ta odbor zaujima je podla mna jedno kde ho vystudujes clovek ktoreho to bavi sa uplatni.

autor
22. jún 2025
@domkakvet

Ak ta odbor zaujima je podla mna jedno kde ho vystudujes clovek ktoreho to bavi sa uplatni.

@domkakvet áno len mi ide o tu školu, keďže nepočujem na MK dobre ohlasy na školu

didiba1986
22. jún 2025

Univerzita na nič, nešla by som na ňu

autor
22. jún 2025
@didiba1986

Univerzita na nič, nešla by som na ňu

@didiba1986 ako viete?

didiba1986
22. jún 2025

Nie sú dobré ohlasy na túto vysokú školu, slaba úroveň, sú aj kvalitnejšie napr. Trnava, Banská Bystrica, je to na tebe kam pôjdeš študovať, aby si bola spokojná a šťastná

lenocka5533
23. jún 2025

Tam vyštuduje každý, tituly sa dávajú pomaly za účasť

autor
23. jún 2025
@lenocka5533

Tam vyštuduje každý, tituly sa dávajú pomaly za účasť

@lenocka5533 ako viete?

lenocka5533
24. jún 2025

Poznám odtiaľ zopár ľudí, s prepáčením úplne mimo ledva dokončili strednú a zrazu dokázali vyštudovať VŠ, mám aj potvrdené od jedného študenta že nemali skúšku dostali všetci A ktorý mali 100% účasť

snowflakenel
2. sep 2025
@jankajanka13

Napis mi ss

@jankajanka13 nozem aj ja spravu ohladpm studia?

jankajanka13
2. sep 2025
@snowflakenel

@jankajanka13 nozem aj ja spravu ohladpm studia?