Kde je možné študovať pedagogického asistenta online?
@anonym_dcfeaf preco? U nas (UK) sa bezne studuje online.
@haley7897 Úplne všetko? Aj učiteľské a medicínske odbory? Niektoré odbory potrebujú prezenčnú formu.
@anonym_dcfeaf hmm, nepoviem ti co vsetko, ale pedagogicky assistant urcite ano. Vyssie levely zaroven s praxou, vacsina ich studuje uz popri praci...
@haley7897 Nepoznám úroveň štúdia v UK. Takže nemôžem posúdiť. Tu sa vezme čokoľvek a skončí čokoľvek.
@haley7897 Nepoznám úroveň štúdia v UK. Takže nemôžem posúdiť. Tu sa vezme čokoľvek a skončí čokoľvek.
@anonym_dcfeaf ja len, ze by mi neprislo zvlastne ak by to bolo online. U nas to zvacsa sprostredkovava college a teda online urcite neznamena jednoduchsie. Skor naopak. Kazdy workbook bola defacto skuska.
@anonym_dcfeaf ja len, ze by mi neprislo zvlastne ak by to bolo online. U nas to zvacsa sprostredkovava college a teda online urcite neznamena jednoduchsie. Skor naopak. Kazdy workbook bola defacto skuska.
@haley7897 To sa nedá porovnávať so systémom u nás.
ahoj online sa da cez NIVAM ale to musis byt uz zamestnana a prihlasuje vzdy na konci sk. roka a zacina sa v septembri, t.j. teraz uz maju rozbehnute studium na dany rok. inak da sa este studovat aj na strednej pedagogickej skole ale ci online neviem, niektore ponukaju odbor pedagogicky asistenta, alebo specialna pedagogikaj externe. za mna je najlepsie ist na VS specialna pedagogika, mas to na 3 roky (oproti NIVAM kde je to 2 roky) ale zdvihne sa ti platova trieda a je to lahsie aj casovo aj vedomostne (aspon ja mam taku skusenost)
ahoj online sa da cez NIVAM ale to musis byt uz zamestnana a prihlasuje vzdy na konci sk. roka a zacina sa v septembri, t.j. teraz uz maju rozbehnute studium na dany rok. inak da sa este studovat aj na strednej pedagogickej skole ale ci online neviem, niektore ponukaju odbor pedagogicky asistenta, alebo specialna pedagogikaj externe. za mna je najlepsie ist na VS specialna pedagogika, mas to na 3 roky (oproti NIVAM kde je to 2 roky) ale zdvihne sa ti platova trieda a je to lahsie aj casovo aj vedomostne (aspon ja mam taku skusenost)
@kacena4 nie je to celkom ako píšeš.... Na Nivame si môžeš urobiť pedagogického asistenta aj keď ešte v školstve zamestnaná nie si, to jedna vec. Čo sa týka online, tiež nemáš úplne pravdu - online to bolo akurát počas korony, ale inak je to kombinované - teda prezenčne a online, viac toho prezencneho a teda niečo vymeskat môžeš, ale iba niekoľko % z celkového počtu hodín.

@vikyha Toto je myslené vážne? Dúfam,že nikde.