icon

Kde študovať učiteľstvo matematiky externe na Slovensku?

pohodacka03
13. feb 2025

Ahojte, je niekde na SR moznost studovat ucitelstvo matematiky externe? Co som pozerala skolky, nikde nevidim, len otazka je, ci neotvaraju niede takuto moznost kazdych x-rokov.
Bolo by riesenim dorobit si DPS a nasledne rozsiruje studium matematiky? (Neviete ako je na tom aktualne PO s rozsirujucim studiom matematiky?). Niekto skusenosti a rozsirujucim studiom matematiky vychod a stred SR? Videla som, ze je v KE, PO(bolo), BB. Este niekde?
Dakujem za kazdu info 🙂

aaadkaaa
13. feb 2025

@pohodacka03 kolegyna si robi rozsirujuce, neviem ci BB ci RK, mozem sa jej opytat

pohodacka03
autor
13. feb 2025

@aaadkaaa bola by som vdacna 🙂

aaadkaaa
13. feb 2025

@pohodacka03 ok, ak sa neozvem zajtra, pripomen sa v pondelok, niekedy neviem,kde mi hlava stoji 🙂 alebo mi napis spravu, to skor najdem ako upozornenia

tehsim
16. mar 2025

@pohodacka03 Dobrý deň, zistili ste? Dá sa študovať Matematika externe? Ďakujem 🙂

pohodacka03
autor
16. mar 2025

@tehsim nezistila, nikto sa neozval. Musim popozerat postupne vsetky vs a o rok potom zase. Rozmyslam nad DPS a nasledne rozsirujucim studiom matematiky.

tehsim
16. mar 2025

@pohodacka03 manžel si to dnes pozeral a vyzerá to tak, že sa to externe nedá.

pohodacka03
autor
16. mar 2025

@tehsim ja som to kedysi pozerala vsetky skoly a nedalo sa. Teraz vyzera tiez ze nie. Mala som nadej, lebo predtym viem, ze napr.v PO otvarali ucitelstvo sjl aj inych predmetov. Ja som nechcela velmi dps a nasledne rozsirujuce, ale ak nebude inak moznost 🤷

minutka
16. mar 2025

Riesi sa to rozsirujucim studiom. Aku mate vs?

pohodacka03
autor
16. mar 2025

@minutka mam strojnicku fakultu. Je to celkom skoda, lebo urcite by mi dalo viac externe ucelene studium ucitelstva matematiky ako dorabat dps+rozsirujuce.

kaktusik007
16. mar 2025

@pohodacka03 no ja som kvoli tomu na specke, lebo ucitelstvo externe ide iba prvy stupen a potom anglicky jazyk.... takze musim vystudovat specku a nasledne riesit rozsirujuce

kaktusik007
16. mar 2025

@minutka len to je celkom skoda, ze iba rozsirujucim.

pohodacka03
autor
17. mar 2025

@kaktusik007 je to smutne, ze moznosti studia su tak okresane. Ja si to neviem predstavit, lebo ak by som mala zacat, tak prvy rok potrebujem volno pondelky, druhy rok utorky a dalsie dva roky piatky, ak by to robila v meste, kde to mam najblizsie(15min autom). A kto mi da tolko volna? Nehovoriac o tom, ze kolko ludi to rozsirujuce matematiky necha tak a idu radsej do ineho mesta, co som citala vyjadrenia.