icon

Kurz Kataríny Runy

14. jún 2025

Ahojte,

na facebooku sa mi zobrazuje kurz od Kataríny Runy, kde je registrácia zadarmo.

Ženy ho odporúčajú, vraj im veľmi pomohol. Predtým nevedeli, ako odložiť peniaze z výplaty a zrazu ku nim nečakane tie peniaze prišli same. Stojí to 900 EUR alebo tak, ale Katka garantuje vrátenie peňazí, ak nebudem spokojná. Chcela by som to zaplatiť, len neviem, či manžel bude s niečim takým súhlasiť.

Strana
z3
dora281
Autor odpoveď zmazal
bg92
16. jún 2025

iba naozaj velmi hlupy clovek si toto zaplati.

lea513
16. jún 2025
@bg92

iba naozaj velmi hlupy clovek si toto zaplati.

@bg92 Alebo naivny...

anika
20. jún 2025

Zablokuj si jej reklamy, tvari sa "sebarozvojovo, manifestacne, a vedomo" ale je to len jej kseft. Pre istotu ziju tito samoznani sebarozvojovy guru mino Slovenska, preco asi? Do re ti radim, daj od takychto kurzov ruky prec. Ak potrebujes sa venovat sebe, skus psychoterapiu a sport, ak len mas potrebu zmeny, dopraj si dovolenku, studuj, daj sa napichat kh a botoxom,)- jedbpducho sa obdar, ale nepln vacky takymto ....

anika
20. jún 2025
@rejka7

@janettdamian za 900€ ťa naučí spoznávať energetické princípy, aha už mi je to jasné. Je veľmi šikovná, to sa musí nechať.

@rejka7 ani to negarantuje

anika
20. jún 2025
@lea513

Ja jej neverím. Podľa mňa je to podvodnícka. A ma tu drzosť robiť kurzy a pýtať peniaze? Na zaklade coho!!!? 🤦‍♀️ Ak ste tu niektora právnická, je to podľa vás v poriadku?

@lea513 hej, zial ani potrebne vzdelanie na pracu s ludskou psychikou nema

anika
20. jún 2025

No, ona ma aj drahsie , toto je asi ten lacnejsi, ved si dopraj, investuj do seba;)))))))

lea513
20. jún 2025
@anika

@lea513 hej, zial ani potrebne vzdelanie na pracu s ludskou psychikou nema

@anika A ake ma vzdelanie? Citala som ze zurnalistiku, neviem ci je to overena informacia.

anika
20. jún 2025
@lea513

@anika A ake ma vzdelanie? Citala som ze zurnalistiku, neviem ci je to overena informacia.

@lea513 ano, vraj tu

Strana
z3