icon

List o štúdiu z jednej vysokej na druhú

24. aug 2023

Ahojte, ide o jednu vec. Potrebovala by som od vysokej školy nejaký list, ktorý potrebujem doložiť na terajšiu vysokú školu, na ktorú nastupujem. Neviete ako sa presne ten list volá, aby som enbola za debila, lebo mi to nejak vypadlo. Bola som na dovolenke a v tom čase mi prišla zásielka o vylúčení a ja som to nestihla prevzať. Opätovne kvoli legislatíve mi to naspäť nepošlú. Sú povinný mi vystaviť ten list ktorý potrebujem, keby osobne prídem na študíjne? Mal niekto s týmto skúsenosť prosím? Telefonicky je to s tou školou katastrofa, včsera som im volala a dali mi zlé číšlo, naspäť som volala a diktovala ho a samozrejme že má byť vraj správne ale očividne asi nie keď ani neexistuje. Prosím pomoc😫

autor
24. aug 2023

Aj som sa ich pýtala či si môžem aspoň osobne prísť pre papier o štúdiu a odpovedala mi pani, že dostanem papier o štúdiu. Posiela sa to takto vôbec? Ja že to je v jednej obálke všetko

alenah31
24. aug 2023

ak si neprevzala zásielku o vylúčení zo štúdia vráti sa im to na študijné a následne ťi pošlú list kde bude uvedené odkedy-dokedy si bola študentom danej VŠ. A to asi potrebuješ. Ak to potrebuješ skôr - pozri si na nete kedy má tvoje študijné odd. stránkové hodiny a zbehni si tam osobne. Inak je tam uvedené aj tel. číslo a konkrétne meno zamestnanca. Vyhovárať sa na to, že ti niekto dal zlé číslo pokiaľ sú oficiálne na stránke danej univerzity je trochu blbé - zároveň je tam aj uvedený čas kedy sú tam - mimo týchto hodín sa tam s tebou nikto fakt baviť nemusí.

autor
24. aug 2023

@alenah31 nevyhováram sa, takéto číšlo tam ani nebolo, pani v maily ani nereagovala na to číslo. Niesom až tak blbá, že by som si nepozrela čísla. Asi by som ani nevolala na študijne predsa. Hodiny mali od 9-11 a volala som o tristvrte na 10.

alenah31
24. aug 2023

tak treba volať opakovane - začína akademický rok, všetci zrazu vybavujú všetko - ak má osobnú stránku a niekoho vybavuje logicky tel. nedvíha. Inak VŠ vyraďujú hneď po skúškach čo bolo v júli - je koniec augusta.

autor
24. aug 2023

Kamoške to este ani neprislo, druhej to prislo na zaciatku augusta. Číšlo neexistuje, podobné čisla na 033 tam boli 2 ktoré sa tejto veci netykalo. Asi by som nevolala spat, že cislo neexistuje plus mu ho nediktovala naspat ci sa niekde nestala chyba. Ale pan si tvrdil svoje nemienila som sa snim hadat mam aj ine veci na robote. Ale ďakujem

alenah31
24. aug 2023

informácie nemajú? Z nich ťa prepoja - skús volať týmto spôsobom.

abbey1
24. aug 2023

V maili.