Mám šancu dokončiť školu?
Mam sancu dokoncit si skolu ? 2008-2012 mam vysvedčenia zdravotnickej skoly ale neukoncene maturitou čiže mi chyba len maturita
Ine vzdelanie nemam. Myslite ze by mi uznali nejake to vysvedčenie aby som si mohla spraviť maturitu ?
@anonym_autor tak ser na to. Ked sa neda, tak sa neda.
@anonym_autor určite si dorob maruritu
Ale bez vzdelania si nenájdeš dobru prácu. Pochop to. Mas ukončené len základné vzdelanie. Bohužiaľ
@melanta prečo by mi nemali byť uznané vysvedčenia?
@anonym_autor pretoze od prerusenia studia mas iba tri roky na ipatovne nastupenie do skoly.
uprimne co si pamatas za 13rokov?..
@anonym_autor pretoze od prerusenia studia mas iba tri roky na ipatovne nastupenie do skoly.
uprimne co si pamatas za 13rokov?..
@pipistrel13 kočka vyšie mi napisala že si nenajdem lepšiu robotu bez vzdelania ale čo si mam teraz vzdelanie vycucat s prsta? Nebudem chodit opat do skoly zas a znovu 4 roky nechce sa mi ucit 4 roky už dva je na mňa dost ale to by som prekusla a ako by som to zvladla popri robote
Hladam si orcu opatrovatelky ale nikde mi nechcu umoznit od 8 zacat kvoli škôlke. Manžel je hlavny živitel rodiny a má len rannu a nemoze ani vynechávať takže vodim dieťa do škôlky ja a to som tam dieťa nenechavala na spanie ale išlo o 12 domov takže aj kvôli tomu som bola rok na úrade práce
@pipistrel13 kočka vyšie mi napisala že si nenajdem lepšiu robotu bez vzdelania ale čo si mam teraz vzdelanie vycucat s prsta? Nebudem chodit opat do skoly zas a znovu 4 roky nechce sa mi ucit 4 roky už dva je na mňa dost ale to by som prekusla a ako by som to zvladla popri robote
Hladam si orcu opatrovatelky ale nikde mi nechcu umoznit od 8 zacat kvoli škôlke. Manžel je hlavny živitel rodiny a má len rannu a nemoze ani vynechávať takže vodim dieťa do škôlky ja a to som tam dieťa nenechavala na spanie ale išlo o 12 domov takže aj kvôli tomu som bola rok na úrade práce
@anonym_autor vies vsetci by sme sa asi chceli mat lepsie bez akejkolvek zasluhy...lenze tak to nefunguje ak chces skolu su na to pravidla a ano ak chces maturitu,musis chodit do skoly...
stale ma taketo nazory privadzaju do udivu,jedovat sa na vsetko okolo,lebo ja to chcem...
len pre info,nam dve VS,lebo som ani nie tak chcela a potrebovala ich k praci,teraz idem robit terapeuticky vycvik (co je dost narocne financne aj nacas),nieze by som az tak chcela,ale ked sa chcem lepsie orientovat v mojej praci...takto to funguje,tiez mam dve male detia. chodim poprutom tom do prace a vycvik budem robit v zahranici (nie online ale dochadzat)..to len pre info,co ludia robia ak nieco chcu,resp. sa chcu mat lepsie,mat lepsiu pracu a pod.
@anonym_autor Kód 5361 N - večerné štúdium praktická sestra.
@anonym_autor ako môžeš robiť opatrovateľku, keď máš ZŠ
@anonym_autor ako môžeš robiť opatrovateľku, keď máš ZŠ
@misiak7777 normálne s kurzom
@misiak7777 mam cez urad prace
@anonym_autor ty si ale podmienky veľmi klásť nemôžeš. Alebo teda hľadaj ďalej a možno ti niekde vyjdu v ústrety aj ked pochybujem
@anonym_autor ty si ale podmienky veľmi klásť nemôžeš. Alebo teda hľadaj ďalej a možno ti niekde vyjdu v ústrety aj ked pochybujem
@nelka93 prečo nemôžem v životopise mám uvedenú strednú školu mam vysvedčenia zo všetkých ročníkov takže školu mám len mi chyba maturita
@nelka93 prečo nemôžem v životopise mám uvedenú strednú školu mam vysvedčenia zo všetkých ročníkov takže školu mám len mi chyba maturita
@anonym_autor ukoncena stredna skola na 4rocnom programe=ukoncenie maturitou, pokial ju nemas mas najvyssie dosiahnute vzdelanie len ZS. Za niektore rozhodnutia z mladosti sa neskor tazko plati. Napriek vsetkemu drzim palce, aby si sa spravne rozhodla a skolu robila externe alebo sa ti podarilo najst dobru pracu aj v momentalnom stave.
@anonym_autor ale ty nemáš ukončenú strednú školu. Vysvedčenia su ti zbytocne, lebo stredná škola musi byt ukončená záverečnou skúškou. Chyba ti výučný list alebo maturita
Autorka, pozor s uvádzaním SŠ v životopise. Ak by si aj našla prácu, je pravdepodobné (v zdravotníctve isté), že zamestnávateľ bude požadovať od teba doklad o ukončenom vzdelaní, čo v tvoj prípade SŠ nie je...
@anonym_autor ved to je ako s autoskolou. Spravis teoriu, odjazdis ale nespravis zaverecne skusky, tak nemas vodicak (karticku). Darmo budes vysvetlovat policajtom, ze vsak som skoncila teoriu aj jazdy, nemam len karticku. Nemas karticku=nemas vodicak. Tak isto ako stredna skola, nemas maturitu=nemas strednu skolu.
Samozrejme, ak si mala odbor, ktory koncil vyucnym listom je to v poriadku. Mas vyucny list, mas skoncenu strednu skolu. Ale toto asi nebude tvoj pripad
@anonym_autor ved to je ako s autoskolou. Spravis teoriu, odjazdis ale nespravis zaverecne skusky, tak nemas vodicak (karticku). Darmo budes vysvetlovat policajtom, ze vsak som skoncila teoriu aj jazdy, nemam len karticku. Nemas karticku=nemas vodicak. Tak isto ako stredna skola, nemas maturitu=nemas strednu skolu.
Samozrejme, ak si mala odbor, ktory koncil vyucnym listom je to v poriadku. Mas vyucny list, mas skoncenu strednu skolu. Ale toto asi nebude tvoj pripad
@pljanka tak musim tam uvadzat aspon tuto školu inak co t dam budemat kolonky prazdne?
Ved ani word neovládam tak som tam dala počítačové zručnosti len ,,Pc,,
@pljanka tak musim tam uvadzat aspon tuto školu inak co t dam budemat kolonky prazdne?
Ved ani word neovládam tak som tam dala počítačové zručnosti len ,,Pc,,
@anonym_autor ale toto ta dobehne, taketo zavadzajuce informacie v zivotopise. Najlepsie budes mat, ako pisali vyssie, ist do skoly a tam ti uz daju presne informacie. Budes vediet ake mas moznosti a uz si potom len z nich nejaku vybrat.
My tu mozeme polemizovat aj pol roka a nikam sa neposunieme a tebe za ten cas moze ujst dobra robota
@anonym_autor a co si predstavujem pod pojmom PC, ked to napises do zrucnosti?
@pljanka mam uplne poloprazdny zivotopis len osobne udaje a nic viac
@anonym_autor ale toto ta dobehne, taketo zavadzajuce informacie v zivotopise. Najlepsie budes mat, ako pisali vyssie, ist do skoly a tam ti uz daju presne informacie. Budes vediet ake mas moznosti a uz si potom len z nich nejaku vybrat.
My tu mozeme polemizovat aj pol roka a nikam sa neposunieme a tebe za ten cas moze ujst dobra robota
@pljanka tak im to na pohovori vysvetlim ze ma nepripustili k maturite a na druhy termin som sa nedostavila
@anonym_autor
Veď sa zamestnaj ako upratovačka alebo predavačka vo veľkých predajniach, tam sa väčšinou dá upraviť úväzok a prac.doba sa dohoduje predom v nejakých intervaloch…. keď sa vzdelávať nechceš.
Bohužiaľ vyberať si, čo by si rada robila… nemôžeš. Napr.môžem mať prácu, akú chcem alebo pohyblivú prac.dobu (aby mi sedel fond mesačne) a iné benefity, ALE bez požadovaného UKONčENÉHO vzdelania by môj životopis ani nedočítali..nie ešte, aby ma pozvali na pohovor alebo vzali do práce..
@anonym_autor tuším má švagriná pravdu ... Si švihnuta .... Ako píšu baby, nemáš nič, len ukončenú povinnú školskú dochádzku... Maturitu si musíš urobiť do 3 rokov odo dňa kedy si dostala vysvedčenie zo 4.ročníka t.j. bola si prípustná k maturite. A to že si sa nedostavila na opravný termín je tvoj problém. Ja som mala spolužiačku, ktorá odmaturovala s ročným dieťatkom, ďalšia mala mesiac pred pôrodom...jedna maturitu nezvládla, ale celé leto sa učila a v septembri to dala. Takže tu nevypisuj sprostosti, choď na najbližší odbor školstva na úrade a tam ti poradia
@anonym_autor
Veď sa zamestnaj ako upratovačka alebo predavačka vo veľkých predajniach, tam sa väčšinou dá upraviť úväzok a prac.doba sa dohoduje predom v nejakých intervaloch…. keď sa vzdelávať nechceš.
Bohužiaľ vyberať si, čo by si rada robila… nemôžeš. Napr.môžem mať prácu, akú chcem alebo pohyblivú prac.dobu (aby mi sedel fond mesačne) a iné benefity, ALE bez požadovaného UKONčENÉHO vzdelania by môj životopis ani nedočítali..nie ešte, aby ma pozvali na pohovor alebo vzali do práce..
@stanka_k predavačku som robila ale vždy vydržím len tri 4 mesiace
Opatrovatelku som teiz robila ale bohuzial som po pol roku odisla bolo to vela roboty tazkej a zlé vedenie
Pridavali nam viac a viac roboty tak som odisla kvoli vedeniu
@anonym_autor tuším má švagriná pravdu ... Si švihnuta .... Ako píšu baby, nemáš nič, len ukončenú povinnú školskú dochádzku... Maturitu si musíš urobiť do 3 rokov odo dňa kedy si dostala vysvedčenie zo 4.ročníka t.j. bola si prípustná k maturite. A to že si sa nedostavila na opravný termín je tvoj problém. Ja som mala spolužiačku, ktorá odmaturovala s ročným dieťatkom, ďalšia mala mesiac pred pôrodom...jedna maturitu nezvládla, ale celé leto sa učila a v septembri to dala. Takže tu nevypisuj sprostosti, choď na najbližší odbor školstva na úrade a tam ti poradia
@tom_i mam odrobene 2 roky dokopy
@pljanka tak im to na pohovori vysvetlim ze ma nepripustili k maturite a na druhy termin som sa nedostavila
@anonym_autor toto zamestnavatel nechce pocut. A hlavne, ze na druhy termin si sa nedostavila. Z pohladu zamestnavatela ta to, bohuzial, vykresluje ako nezodpovednu osobu. Aj ked taka uz teraz nemusis byt
@stanka_k predavačku som robila ale vždy vydržím len tri 4 mesiace
Opatrovatelku som teiz robila ale bohuzial som po pol roku odisla bolo to vela roboty tazkej a zlé vedenie
Pridavali nam viac a viac roboty tak som odisla kvoli vedeniu
@anonym_autor tak ešte, že máš toho tolerantného manžela. Len sa ho drž 😂😂😂