icon

Motivačný pohovor na Katolíckej univerzite

maminkalaurinka
17. mar 2023

Ahojte, prosím vás, kto chodí na KU Ružomberok, alebo chodil a absolvoval motivačný pohovor.....na čo sa mám pripraviť a naopak na čo si dávať pozor? Poradíte prosím? Ďakujem.

katarinka141
28. apr 2023

@erika511 super 😊 o ktorej tam máš byť? Sú všetci na 9? Alebo každý má iný čas na pohovor? Pripravujes sa nejako?

ninka1018
28. apr 2023

@erika511 dobrý deň nejako sa pripravujete?

maminkalaurinka
autor
28. apr 2023

Žienky ktoré idete na špeciálnu pedagogiku a pedagogiku mentálne postihnutých?

erika511
29. apr 2023

@katarinka141 áno tiež som na 9 🙂
Nepripravujem sa vôbec, neviem čo tam budú chcieť, som zvedavá. A ty?

erika511
29. apr 2023

@ninka1018 Dobrý deň, nie vôbec. A vy? Neviete ako ten motivačný prebieha?

katarinka141
29. apr 2023

@erika511 tak sa tam stretneme 😉 nie,nejak extra sa nepripravujem. Som aj ja sama zvedavá ako to dopadne 🙈😉

kiki1000000
30. apr 2023

ahojte baby, ja sa tiez chystam na zapis 9.5., pisala som si s byvalou ziackou, ktora studovala externe a hovorila, ze pohover je len o tom ci skutocne chcete studovat, len bezne otazky, externych studentov nejak nezatazuju nejakymi hlupostami. ak vsak niektora pojdete 2.5. tak dajte vediet ci mam spravne info 🙂

ninka1018
1. máj 2023

@erika511 pozerala som aj na internete ako to prebieha, treba zdôvodniť prečo chcete to študovať. Potom niečo o sebe. A zvyknú sa opýtať čo vás baví..... Sama som zvedavá mám aj strach

patkajj
1. máj 2023

Nesmiete povedať že mate radi deti 😂 ale že s nimi radi pracujete chcú počuť

maminkalaurinka
autor
1. máj 2023

Žienky a ste tu aj také čo už pracujete v školstve? Že máte nejakú prax?

jankas2012
2. máj 2023

Ahojte, tie,ktoré ste boli aké máte dojmy, ako to prebiehalo ďakujem

erika511
2. máj 2023

@jankas2012 ahoj, v komisii boli traja, mali sme sa predstaviť, povedať niečo o sebe, záujmy, predstavu o škole... mňa sa ešte pýtali či kreslím a ci viem hrať na nejaký hudobný nástroj...

jakubjakovae
2. máj 2023

@jankas2012 mňa sa pytali...prečo som si vybrala túto školu, či mám deti...ci pracujem...vzťah k hudbe....ci mam rada matematiku...a potom sme sa bavili len tak o detoch

maminkalaurinka
autor
2. máj 2023

A boli ste tam dlho dievčatá? A tí v komisií boli takí, že prísni, či sa aj zasmiali?

jankas2012
2. máj 2023

A všetky viete hrať na hudobný nástroj?alebo nejakú výchovu
Ďakujem

albusa
3. máj 2023

@jankas2012 ahoj bola som včera taktiež na motivačný, tiež sa ma pýtali či viem hrať, povedala som že neviem, ale že ja radšej spevom doprevaádzam hudobné nástroje ☺️ povedali že však nevadí, aj spev môže byť a na hudobný nástroj sa dá naučiť ešte ☺️boli úplne v pohode milí

albusa
3. máj 2023

@maminkalaurinka bola som tamvo vnútri asi 2-3 minúty ☺️ale zato 2,5 hodiny som čakala v rade 🫣

maminkalaurinka
autor
Autor odpoveď zmazal
maminkalaurinka
autor
3. máj 2023

@maminkalaurinka a ja si už predstavujem ako má tam idú spovedať 😂 a to len toľko? Tak to celkom fajn, tie dve,tri hodky vydržím, keď len dve, tri minútky dnu 😂

albusa
3. máj 2023

@maminkalaurinka nieje to nič strašne ☺️vôbec nemusiš mať strach, treba byť milý, skromný. Dve /tri/štyri otázky a ideš von ☺️ hlavne sa nestresovať ☺️ naozaj veľmi príjemný rozhovor s nimi ☺️

maminkalaurinka
autor
3. máj 2023

@albusa super, potešila si ma, ďakujem.A povedali aj kedy dajú vedieť výsledok, či si prijatá?

albusa
4. máj 2023

@maminkalaurinka nie nepovedali kedy dajú vedieť či prijali alebo nie. Ale ani som sa nepýtala. Možno by sa trebalo spýtať, mne to v Tom momente ani netrklo ☺️bola som rada že som sa vybavila ☺️

natvozarova
4. máj 2023

@albusa na stranke fakulty su vysledky z pohovoru su tam body kto kolko ziskal

albusa
4. máj 2023

@natvozarova ďakujem za inf

drobec246
7. máj 2023

@maminkalaurinka Ja idem tiež na aký odbor sa hlásite?

simsim1981
10. máj 2023

tak už sme po pohovore, videli ste tie vysledky? To sa podla coho hodnotilo, sympatii?

simsim1981
10. máj 2023

@simsim1981 boli sme medzi poslednymi, ale ja mam skor pocit, ze "demotivacne"cakanie a pohovor detto

simsim1981
10. máj 2023

@maminkalaurinka ja som bola vcera, ako to vnimas ty, cele to celodnove cakanie a pohovor?

simsim1981
10. máj 2023

@maminkalaurinka ja sa hlasim na tu specku

maminkalaurinka
autor
6. jún 2023

Ahojte, baby čo sme boli 9 mája na pohovore, prišla už niektorej odpoveď?