Motivačný pohovor na Katolíckej univerzite
Ahojte, prosím vás, kto chodí na KU Ružomberok, alebo chodil a absolvoval motivačný pohovor.....na čo sa mám pripraviť a naopak na čo si dávať pozor? Poradíte prosím? Ďakujem.
Žienky ktoré idete na špeciálnu pedagogiku a pedagogiku mentálne postihnutých?
@katarinka141 áno tiež som na 9 🙂
Nepripravujem sa vôbec, neviem čo tam budú chcieť, som zvedavá. A ty?
@erika511 tak sa tam stretneme 😉 nie,nejak extra sa nepripravujem. Som aj ja sama zvedavá ako to dopadne 🙈😉
ahojte baby, ja sa tiez chystam na zapis 9.5., pisala som si s byvalou ziackou, ktora studovala externe a hovorila, ze pohover je len o tom ci skutocne chcete studovat, len bezne otazky, externych studentov nejak nezatazuju nejakymi hlupostami. ak vsak niektora pojdete 2.5. tak dajte vediet ci mam spravne info 🙂
Nesmiete povedať že mate radi deti 😂 ale že s nimi radi pracujete chcú počuť
Žienky a ste tu aj také čo už pracujete v školstve? Že máte nejakú prax?
Ahojte, tie,ktoré ste boli aké máte dojmy, ako to prebiehalo ďakujem
@jankas2012 ahoj, v komisii boli traja, mali sme sa predstaviť, povedať niečo o sebe, záujmy, predstavu o škole... mňa sa ešte pýtali či kreslím a ci viem hrať na nejaký hudobný nástroj...
@jankas2012 mňa sa pytali...prečo som si vybrala túto školu, či mám deti...ci pracujem...vzťah k hudbe....ci mam rada matematiku...a potom sme sa bavili len tak o detoch
A boli ste tam dlho dievčatá? A tí v komisií boli takí, že prísni, či sa aj zasmiali?
A všetky viete hrať na hudobný nástroj?alebo nejakú výchovu
Ďakujem
@jankas2012 ahoj bola som včera taktiež na motivačný, tiež sa ma pýtali či viem hrať, povedala som že neviem, ale že ja radšej spevom doprevaádzam hudobné nástroje ☺️ povedali že však nevadí, aj spev môže byť a na hudobný nástroj sa dá naučiť ešte ☺️boli úplne v pohode milí
@maminkalaurinka bola som tamvo vnútri asi 2-3 minúty ☺️ale zato 2,5 hodiny som čakala v rade 🫣
@maminkalaurinka a ja si už predstavujem ako má tam idú spovedať 😂 a to len toľko? Tak to celkom fajn, tie dve,tri hodky vydržím, keď len dve, tri minútky dnu 😂
@maminkalaurinka nieje to nič strašne ☺️vôbec nemusiš mať strach, treba byť milý, skromný. Dve /tri/štyri otázky a ideš von ☺️ hlavne sa nestresovať ☺️ naozaj veľmi príjemný rozhovor s nimi ☺️
@albusa super, potešila si ma, ďakujem.A povedali aj kedy dajú vedieť výsledok, či si prijatá?
@maminkalaurinka nie nepovedali kedy dajú vedieť či prijali alebo nie. Ale ani som sa nepýtala. Možno by sa trebalo spýtať, mne to v Tom momente ani netrklo ☺️bola som rada že som sa vybavila ☺️
@albusa na stranke fakulty su vysledky z pohovoru su tam body kto kolko ziskal
@natvozarova ďakujem za inf
@maminkalaurinka Ja idem tiež na aký odbor sa hlásite?
tak už sme po pohovore, videli ste tie vysledky? To sa podla coho hodnotilo, sympatii?
@simsim1981 boli sme medzi poslednymi, ale ja mam skor pocit, ze "demotivacne"cakanie a pohovor detto
@maminkalaurinka ja som bola vcera, ako to vnimas ty, cele to celodnove cakanie a pohovor?
@maminkalaurinka ja sa hlasim na tu specku
Ahojte, baby čo sme boli 9 mája na pohovore, prišla už niektorej odpoveď?

@erika511 super 😊 o ktorej tam máš byť? Sú všetci na 9? Alebo každý má iný čas na pohovor? Pripravujes sa nejako?