Motivačný pohovor na Katolíckej univerzite
Ahojte, prosím vás, kto chodí na KU Ružomberok, alebo chodil a absolvoval motivačný pohovor.....na čo sa mám pripraviť a naopak na čo si dávať pozor? Poradíte prosím? Ďakujem.
@katarinka141 no pekne, ja dúfam, že do konca júna by aj mohli poslať už.....
@maminkalaurinka ja tiež čakám,ale vari sa dočkáme.. určite do konca júna si myslím,že nám niečo príde 🙂
@katarinka141 aj ja som bola ,2.maja a tiež nič...
Ale do 15.6 mali maturanti poslať vysvedcenie
Ahojte prišlo už niekomu vyjadrenie ?
Ďakujem
@jankas2012 zatiaľ nic
@jankas2012 mne dnes rozhodnutie prislo
@kiki1000000 a ako
Už aj mne
Aj mne už prišlo minulý asi týždne dozadu a prijali ma
Pred par rokmi nebol potrebny ziaden pohovor
Ahojte,tak ako ste všetky žienky dopadli? Ide niekto na špeciálnu pedagogiku a pedagogiku mentálne postihnutých?
Ahojte. Ja som z Rabče. 24. augusta mám motivačný pohovor. Dala som si prihlášku na špeciálnu pedagogiku. Tak sa teším, že sme tu viaceré z okolia.
@maminkalaurinka
Mňa síce tiež zobrali(Mgr) do RK ale rozhodla som sa koli dostupnosti, že pojem do Prešova.
@katkaa735 tak držím palce 🙂
@maminkalaurinka dobrý deň vy idete na KU?
Kto ešte ide do Ružomberka na PEP
Dobre🙂 Dali mi jednu otázku. Prečo som si vybrala špeciálnu pedagogiku. Nič viac sa ma nepýtali. Ale boli poriadne prekvapení, že nás prišlo na pohovor viac ako 30. Dnes pridali výsledky a prešla som. Už len si počkať na rozhodnutie.
@danm ahoj a ty mas prihlasovacie udaje lebo ja nie
@natvozarova ahoj, nemám, len na mail mi prišli inštrukcie, že sa treba prihlásiť cez ais2 a to mi nejde, myslela som, že login je identifikačný kód a heslo rodné číslo, ale to mi nefunguje 😀 tak čakám, či to pošlú poštou alebo ako, lebo v tom maily to nebolo...
@danm no mne prislo rozhodnutie v juni postou ale nic tam ohladom ais2 nebolo a mail co mi prisiel teraz tam bolo len ze z ais 2 odoslala mgr. Bumberova . Predmety si vraj budeme vyberat uz na zapise a vraj aj prihlasovacie udaje nam daju tam tak mi povedala znama ktora tiez studuje PEP
@katkaa735 @natvozarova tak super dievčatá, upokojili ste ma 😉 pýtala som sa preto, lebo na ukf je zapis elektronicky, ale asi zbytočne dopredu plaším 😀

@maminkalaurinka ahoj,ja som bola 2.mája,ale ešte mi neprišlo nič.