icon

Môžem študovať za lekárku počas materskej?

rewel
27. feb 2021

Chcem sa spýtať na dve otázky 1. Mám 26 rokov a dve deti s manželom keď som mala 20 narodila sa mi prvá dcéra a v 23 druhá vyštudovala som maskerku dve roky som pracovala potom na materskej 6 rokov 3 s jednou a 3 s druhou chcela by som vyštudovať doktorku ale mám problém zistila som že som zasa tehotná chcem sa spýtať môžem študovať aj na materskej ďakujem za odpoveďe❤❤a chcem študovať gynekologické a môj manžel je chirurg a sestra kardiochirurgička mama bola zubárku

lucinka1988
27. feb 2021

@ivkazba 👏

mamka34
27. feb 2021

Kurník, toto je z tých amerických seriálov. Niektorí vidia 4 časti a cítia sa jak po druhej atestáciu.

kiwi3
27. feb 2021

"studovat doktorku ale z detmi" 😎 waau

viestta
Odpoveď bola odstránená
karelova
27. feb 2021

@viestta uz ti neodpovie, zrusila si konto po tomto útoku na svoju osobu....

mamka34
27. feb 2021

@viestta ja som hrôzou vyvalila oči na ten príspevok, potom na moje skloňovanie, neskôr som sa zasmiala na tie "pri mačky". No neviem, nejdeme aj my študovať vplyv digitálnych technológií na vývoj jazyka? Ak by nás nevzali na gynekologické? 😜😜😜

suzitok
Autor odpoveď zmazal
ruzovakrava
27. feb 2021

@rewel kde rozdávajú toľko sebavedomia? Išla by som sa hneď postaviť do radu 😂

mamka34
27. feb 2021

@suzitok nenapísala, že sestra, napísala doktorku. Sebavedomie pridávajú tam, kde chýba sivá mozgová hmota. Evidentne treba niečim vyplniť ten medzipriestor.

suzitok
27. feb 2021

@mamka34 vymazala som svoj komentár, potom som si uvedomila, ze doktorku chcela robiť, uz som z nej cela pomýlená 😂😂

simca06022011
27. feb 2021

Toto je vtip 🤦🏻‍♀️ a kam ťa na tú medicínu vezmú prosím ťa?

mamka34
27. feb 2021

@suzitok ja sa tak smejem z tej lekárskej rodinky, že Toffiffe ma skoro zadusilo. 😜😜😜 A nemuseli ste nič mazať, ved sa aspoň jasne zadefinovalo, že tu nešlo o omyl, ale o blbosť. Lebo to je rozdiel. 😀

suzitok
27. feb 2021

@simca06022011 asi si mysli, že berú každého, kto ma záujem

kristina2015
27. feb 2021

@suzitok Prosím aj sestry sú vzdelané 🙏

mamka34
27. feb 2021

@kristina2015 samozrejme sú.

elementissa
27. feb 2021

Niekto sa velmi nudi, vsakze? Na to, aby si vystudovala medicinu musis mat dostatok az nadbytok mozgovych buniek. A to sa veru neprejavuje neznalostou pravopisu ;) tolko chyb v jednom prispevku som uz davno nevidela :D

ysseba
27. feb 2021

Jasné, že môžeš. Ale najprv by som začala nejakým kurzom slovenského pravopisu. Myslím, že na Tvojej ceste stať sa doktorkou sú oveľa vážnejšie problémy ako to, že si tehotná

agata2111
27. feb 2021

Můj tata není můj tata? 😳 a to este nevite☝️ze Kolombus přijede vodovodem

pink_lady
27. feb 2021

...zbytocne jej pisete, uz nema ucet namodromkoniku

suzitok
27. feb 2021

@pink_lady podľa mna je tu znova, s novym účtom a číta

marcellka32
27. feb 2021

@agata2111 🤣

tenerifka
27. feb 2021

@rewel preco za lekarku? Teba je na lekarku skoda, svet nevie, o co prichadza, ty budes rovno astrofyzicka....

suzitok
27. feb 2021

Mňa by zaujimalo, kto zmenil nazov temy 😂

karelova
27. feb 2021

@suzitok Modry konik.... Bezne to robia

viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
silvia22222
27. feb 2021

@rewel cez materskú dovolenku je bezpodmienečne vyžadované prerušenie štúdia, takže odpoveď je- nie, nedá sa to....

suzitok
27. feb 2021

@viestta presne tak..

veronice
27. feb 2021

@ivkazba kamoska pocas mediciny porodila 3 deti 😉 studovala sice 10 rokov ale dokoncila a s cervenym diplomom. Kde je vola, tam je cesta 👍
Osobne si ale tiez myslim ze autorka nie celkom vie do coho by isla 🙈🙈🤦‍♀️

mamka34
27. feb 2021

@viestta veď mne sa stalo presne to isté, ale tie mačky boli geniálne. 😀 Môj mobil nie je taký vtipný.