icon

Pomaturitné štúdium na pedagogickej škole

18. apr 2023

Ahojte, študovali ste niektorá pomaturitné štúdium na strednej pedagogickej škole? Dá sa s týmto uplatniť? Rozmýšľam nad tým, mám maturitu na obchodnej akadémii, tohto času som ešte na materskej dovolenke.
Rozmýšľam čo ďalej. Čo po materskej. Povodne som si počas MD chcela podať prihlášku na VŠ, ale upustila som od toho. Nedala by som to.

Strana
z2
mija2020
3. sep 2024

@haidy61 ahoj.prijali ta?ja rozmýšľam na rok 2025

haidy61
3. sep 2024

@mija2020 ahoj. Ano prijali ale tiez aj na vysoku. Tak som si vybrala radsej vysku. Dufam len, ze neolutujem🙈

mija2020
3. sep 2024

@haidy61 drzim palce,a robila si aj nejaké skúšky alebo len ústny pohovor?

haidy61
4. sep 2024

@mija2020 nie netrebalo nic. Zobrali bez prijaciek

kate_cs
4. sep 2024

Ja som si robila počas RD pomaturitné štúdium a spätne to posudzujem ako zbytočnosť.
Nájdeš si rýchlo uplatnenie, či už ako vychovávateľka, učiteľka v MŠ alebo pedagogicky asistent, ale budeš v nízkej platovej kategórii a to je fakt mizerný plat. A stále sa rozpráva (a ja s tým súhlasím), že časom učiteľky v MŠ budú potrebovať vysokoškolské vzdelanie.
Ja keď som išla na pohovor a povedali mi ten nástupný plat… Mám aj vš pedagogicku, ja som si len chcela rozšíriť kvalifikáciu, nech si ľahšie nájdem uplatnenie po materskej. Nakoniec som sa aj tak prihlásila na ďalšiu VŠ

monulik52
21. okt 2024

@tindes ahoj ak sa smiem spýtať aká škola? Ďakujem

8611
5. mar 2025

Ahojte...smiem sa spýtat....to studium v Topolčanoch stredna pedagog... ked chcem externe....ako casto sa tam chodi???? Ked som sa tam bola pytat....tak mi povedali ze dochadzka je velmi prisna....no teraz sa dozvedam cez kamaratku, ze sa tam chodi 6 x streda za pol roka...ako je to prosim so sobotami???ako je to prosim s tym..ze vraj na dva hudobne nastroje...teda v prvy rocnik jden...a v druhy druhy hudob.nastroj? Ako prebiehaju talentove skusky??? Okrem toho co ste tu pisali...ze na klaviri zabrngat...lebo ja neviem ani to....poprosim co najblizsie info...kto ako vychodik tuto skolu...a ci to zvladol popri praci...ďakujem🤍

kremlicka250
22. nov 2025
@haidy61

@tindes ahoj. Ja som si podavala teraz na sukromnu do BA. Tak uvidim co to bude..teda ak ma vezmu🙂

@haidy61 ahoj, kedy si si si podaval s aj studujes? Ako castoo su skusky a kolko su poplatky prosim ta?

haidy61
22. nov 2025
@kremlicka250

@haidy61 ahoj, kedy si si si podaval s aj studujes? Ako castoo su skusky a kolko su poplatky prosim ta?

@kremlicka250 ahoj nakoniec som nešla do BA ale na výšku do NR

kremlicka250
23. nov 2025
@haidy61

@kremlicka250 ahoj nakoniec som nešla do BA ale na výšku do NR

@haidy61 a spokojna si?

haidy61
23. nov 2025
@kremlicka250

@haidy61 a spokojna si?

@kremlicka250 áno som. Zatiaľ je to v pohode😊

8611
24. nov 2025
@haidy61

@kremlicka250 áno som. Zatiaľ je to v pohode😊

@haidy61 prosim vas, tie co robite tuti skolu robiye popri praci? Je tu niekto kto chodi na pedagog.do TO na strednu?

Strana
z2