Pomaturitné študium - zdravotnícka škola Považská Bystrica
Ahojte je tu niekto kto navševuje toto študium ? ako často sa chodí do školy a aj čas ? alebo poznate niekoho kto to ma vyštudovane a je zamestnaný aj ako prakticka sestra ?
@zabka4 boli dvaja muži v triede taký starší iba jeden samizda predomnou sedel a druhy bol v rade pri okne, ale ved ak som bola s tebou musela si si to vsimnut prisla som posledna vsetci sedeli v lavici a ked som otvorila dvere tak sa kukali na mna a jedna bola volna a mala som cierne saty na sebe
no baby nenastúpila som
ano ano , myslela som ze obydva dni su v poobednajsich hodinach ked to je vecerne. Nemám ho kde dať tie piatky. Musím počkať kým pojde do skoly.
Mne ten utorok vychadza tiez vseliako
@zabka4 svokra je doma ale ona je spáč a po druhé musela by som ísť o pol 6 na bus aby som sa vobec dostala na 7 do školy, a nosiť jej malého čo on my vstáva o 8 😔 To by som chcela skrátka veľa od nej. Veď mohli to mať na stránke napísané že 1 deň doobeda a 2hí poobede ach. a to som bola jediná čo sa nezapísala ?
Ahojte môžem sa opýtať ci neviete koľki dnes prišli na zapis?ci všetkých 31?alebo teda ci všetkých 31 bude chodiť?ďakujem pekne
@ali08 nie bolo tam tusim 24 a asi trom to nevyhovuje. takze urcite sa poradie poposuva, ale dvaja na skuskach neboli a maju nahradny termin. Takze podľa počtu bodov budu zaradeny do poradovnika. Vyucuje sa v utorky od 12:00-20:00 to bude prax a v piatky od 7:00-14:00 teoria. Pisem pre to aby si vedela. Ze keby sa dostanes, nech vies ako to bude
Ďakujem veľmi.pekne, juj bodaj by.
Tak to potom 21ludi a v triede ma byt 31

@zabka4 ja som vbehla rychlo do dveri lebo ja som meskala tak moc som nevnimala ktore to su dvere iba meno som zbadala a vosla som hneď.