Ponúkam opatrovanie detí cez prázdniny
Ahojte 🙂 možno to sem nepatrí.Teda určite to sem nepatrí. A ak s tými budú problémy tak to kľudne vymažem.Naozaj bez problémov iba stačí napísať 🙂 Som študentkou Vysokej školy. Strednú školu mám vyštudovanú Pedagogickú akadémiu. Touto cestou sa chcem spýtať,či by ste nemali náhodou záujem niektorá o stráženie Vašich detičiek . Chcela by som si troška privyrobiť cez prázdniny ako študentka. Som ochotná milá,flexibilná.Kreatívna a poznám z praxe v škôlke a v škole kopec aktivít a hier,ktoré budú rozvíjať osobnost Vášho dieťatka.
Dúfam,že nikoho nepobúrim . Nieje to mojim cieľom.
Ďakujem pekne a prajem pekný deň. 🙂
S pozdravom Peťka
Odkiaľ ste?
Ja len pre istotu,Nebola som si istá či to je vhodné na tento portál kde si radíte a tak 🙂 každopádne Ďakujem,že ste také milé 🙂 Pokiaľ ide o lokalitu tak som zabudla napísať.Je to Bratislava. Ale pokiaľ by to nebolo nejak veľmi ďaleko a spojovo by som sa tam vedela dostať nemám problém ani s inými lokalitami. Záleží to na dohode nakoľko auto nemám :/
V BA sa nájde niekto, kto by potreboval opatrovať dieťa, ak nenájdeš tu na Mk tak je stránka Domelia a tam je možnosť hľadať si opatrovanie detí, alebo pozrieť si kto hľadá.

@pips13 Všade vo svete je to normálne, prečo nie u nás...Nedávno sa tu radila mamička o tom, čo s deťmi, kedˇrodičia idú bez nich na dovolenku...😉