icon

Predškolská a elementárna pedagogika UK v Bratislave - externe

denisse1311
4. júl 2022

Ahojte, je tu niekto kto študuje externe predškolskú a elementárnu pedagogiku UK v BA?

Strana
z2
shakes
31. mar 2024

@kacenka155 ahoj ja som z Bratislavy. Ty?

katarinka289
31. mar 2024

@shakes @kacenka155 napiste potom,ako prebiehal prijimaci pohovor,aby som vedela,co ma caka,ked si budem davat buduci rok prihlasku na magisterske. Ja som to v 2021 este nemusela absolvovat.Brali 80 najlepsich podla vysvedceni

kacenka155
1. apr 2024

@shakes ja som z PB

martina16107
8. júl 2024

Ahojte, je tu niekto kto študuje externe v predškolskú elementárnu pedagogiku v BB?

sarahh31
Autor odpoveď zmazal
sarahh31
2. okt 2024

@shakes ahoj zvažujem podať si prihlášku na uk v ba predškolskú pedagogiku externe. Prosím píše sa že bude vstupný pohovor. Absolvovali ste ho? Ďakujem za info

kacenka155
4. okt 2024

@sarahh31 áno 🙂

kacenka155
4. okt 2024

@sarahh31 ale pohodka, len sa nas pytali preco chceme ist studovat k nim a take, v pohodke 🙂

sarahh31
4. okt 2024

@kacenka155 Ďakujem

veronice
26. jan 2025

@denisse1311 @shakes @kacenka155 dievčatá už studujete v BA externe? Viete prosím napisat aktuálne info? Zaujíma ma:
- ako prebiehal prijimaci pohovor
- koľko predmetov mate
- ako často sa chodí na prednášky
- v tie soboty ste tam.cely deň alebo do koľko hod?
- dajú sa aspon niektoré prednášky absolvovať aj online?
- nie je problém so zhananim skript/ucebnic/materiálov na učenie?
- je v študijnom plane aj hudobná výchova a povinný nejaký nástroj?
- celkovo,ako sa vám páči? 🙂

Ďakujem 🙏🙏

katarinka289
26. jan 2025

@veronice ja uz som sice vo 4 rocniku, pisem bakalarku ale prednasky su len prezencne, niektore skusky su online(vacsina prezencne). Skola je bud doobeda, ak je jedna prednaska alebo az do 16:30, ked su dve prednasky. Mozes mat v jeden den aj na dvoch pracoviskach, cize sa presuvas (Racianska,Soltesovej, Mlyny-telocvicna). Hudobny nastroj je flauta, treba na skuske zahrat par jednoduchych drtskych skladieb a par otazok je aj z teorie. Pohovor neviem, ked som sa ja hlasila, tak sa nerobil. Material na ucenie nam bud poslali alebo sme si priamo od nich mohli kupit knihu alebo z prezentacie z prednasky, ktoru sme si mohli fotit. Predmetov mas tolko, kolko si zapises. Ja som mala aj 10-11 a teraz uz vo 4tom rocniku som mala len 3v zime a 1 v kete. To bola vyhoda 4rocneho studia, ze sa teraz v klude mozem venovat pisaniu prace. Na trojrocnom maju vela predmetov aj v poslednom rocniku

veronice
26. jan 2025

@katarinka289 dakujem 🙏 Mgr sa dá potom študovať tiež v BA a externe áno? Bc štátnice neboli,len obhajoba práce ako sa sa niekde dočítala?

katarinka289
26. jan 2025

@veronice ano Ale len primarne pre prvy stupen ZS. Predskolska Mgr. je v Trnave. A ano, len budem pracu obhajovat. Na Mgr. su potom uz statnice v BA. V Trnave len obhajoba

kepassa
26. jan 2025

Vie sa niekto vyjadrit aj k Ruzomberku? Dakujem

janka_mh
26. jan 2025

@katarinka289 ahoj môžem sa ťa spýtať na tú flautu? Ja som hudobne hluchá úplne. Vie to zvládnuť aj taký človek? Lebo to je niečo čo ma naozaj desí 🙈

katarinka289
26. jan 2025

@janka_mh ked sa tomu povenujes, tak ano. Su to veci ako kohutik jarabi, 70 sukien mala atd. Popripade si vybavis doucovanie u vas v zuške

veronice
26. jan 2025

@katarinka289 ešte mi napadlo - školné sa platí naraz celá suma alebo sa dá aj na 2x?

katarinka289
26. jan 2025

@veronice viacmenej cela suma. 4 rocne bolo v lete 460 a v januari 24 😆

veronice
26. jan 2025

@katarinka289 no tak to vám pomohli 🤣👌

emka_01
28. jan 2025

Ahojte dievčatá, tiež zvažujem prihlášku na PEP v BA externe. Chcela som sa spýtať, ako je to s praxou? V študijnom pláne vidím jeden predmet "Adaptačná prax v MŠ", to odporúčajú zapísať v poslednom ročníku. Sú ešte nejaké ďalšie?
A v študijnom pláne kolonka "rozsah predmetu", viete mi prosím povedať, čo znamenajú skratky napríklap 10sS, 10sPS, 10sC, 10XS. Ďakujem 🙂

katarinka289
28. jan 2025

@emka_01 adaptacna prax sa nerobi. Len semestralny projekt. To je prax 2tyzdne v MŠ a týždeň v ŠKD

emka_01
28. jan 2025

@katarinka289 Ďakujem za odpoveď 🙂 Ten semestrálny projekt sa robí v nejakej MŠ ktorú vyberie škola v BA či každý si nájde podľa bydliska?

snowflakenel
28. jan 2025

@katarinka289 fiiiiha tak to celkom malo praxe. 🙂

katarinka289
28. jan 2025

@emka_01 sama si najdes

katarinka289
28. jan 2025

@snowflakenel je to externe a vacsinou uz sme vsetky v skolstve zamestnane. Pre niekoho, kto v MS nepracuje, je to urcite zlozitejsie

snowflakenel
29. jan 2025

@katarinka289 ja pracujem tiez v skolstve. Mam strednu pedagogicku skolu, cize mam,predatavu o com bude.studium. ziadna.jadrova fyzika,,no venovat.sa.tomu budem musuet. Twraz som na materskej s.druhym babom, takze.rozmyslam, ako,vyuzot.cas na.md. Pracovala.som aj cvhcilu v školke, no presla.som po materskej do škd( koli dochadzaniu,,skolu mam totiz hned pri bytovke) velmi zvazujem BA alebo RK. 🙂

maru1453
7. feb 2025

Dobré ráno, nejaké informácie od prváčiek? Ktoré chodia do BA?Chodila som prvý semester do Nitry,ale som veľmi sklamaná s prístupom profesorov. Tak chcem začať niekde inde od septembra.

kacenka155
7. feb 2025

@maru1453 ja som bola sklamana v TT, teraz som v BA a som uplne spoko ;)

liluska68
27. feb 2025

@maru1453 ahoj, prečo si sklamaná z NItry, zvažujem študium..

slamkasalamka
13. apr 2025

@kacenka155 a z trnavy do BA si len nejak prestupila? Alebo si zacala uplne nanovo?

Strana
z2