icon

Predškolská a elementárna pedagogika v Prešove

naduska007
18. mar 2022

Ahojte, plánuje niekto externe študovať tento odbor? Neviete, či sa dá pozrieť rozvrh už dopredu? Myslíte, že sa to tam dá zvládnuť popri deťoch, práci a 14 rokov stagnácie(od školy, bezsebarozvoja) 😁Je to ozaj tak špičková škola, že ja obyčajná žena s priemernými vedomostami tam môžem zapadnúť🤷🏽‍♀️Ako to je s materialmi potrebné k učeniu? Skúšky, .... Pracujem ako asistentka na ZŠ. Práca s deťmi bol môj sen už od malá 😁aspoň bc. by mi pomohol so zaradením do vyššej triedy. Už o chvíľu koniec marca a neviem či do toho ísť, či to dám ... Môžem poprosiť o
nejaké info alebo radu? Ďakujem
nejaké info

Strana
z2
martinaa993
Autor odpoveď zmazal
martinaa993
Autor odpoveď zmazal
martinaa993
7. máj 2022

@naduska007 tebe nič neprišlo?

martinaa993
Autor odpoveď zmazal
naduska007
autor
8. máj 2022

@martinaa993 ešte nie🤷🏽‍♀️

martinaa993
8. máj 2022

@naduska007 na internete si pozerala ?

hubka51
8. máj 2022

Ja som končila Bc. pred 10r Neviem ako sa od vtedy zmenilo ale prešovska univerzita pg patrila vždy medzi tie tažšie.Mgr. som si dorobila v NR a keď sme sem prišli mali sme tu predmety ktore sme už davno prešli na bakalarovi.Ak nemaš zaklady klavira už teraz by som na tvojom mieste hladala doucovanie.Ja som mala aj strednu takze pre mna odborne predmety tazke neboli,ale veru najviac baby odchadzali kvoli hudobnej.Zvladnut za jeden semester prax aj metodiku je zahul.Co da tyka skusok zalezi od ucitelov ale je pravda ze zo slovenciny boli vzdy nastavene pravidla tvrdo.Napr.aby som bola pripustena ku samotnej skuske musela som mat nieleb zapocet ale aj projekt.Ale moze byt ze za tie roky sa to pomenilo,co viem aj dekan uz nieje ten co bol ked som chodila ja.Ale ak mas odhodlanie a chut ucit sa chod do toho 😉

bimbambom
8. máj 2022

@hubka51 ja som končila pred 6timi rokmi
Veru , nezmenilo sa takmer nič . Kolegyňa teraz chodí do druhého na Bc .
Rovnaké pravidlá ako som ja mala
A lahôdka matematika - len jeden pokus na zápočet . Ak sa nepodarí o rok . Ak sa zas a znova nepodarí na prvý pokus - koniec štúdia

hubka51
8. máj 2022

@bimbambom no Prešov bol v tomto masaker 🙈

naduska007
autor
25. máj 2022

@naduska007 pozdravujem vás, teda už mi prišlo rozhodnutie, som prijatá🤷🏽‍♀️takže tu už končia všetky srandy😁😆

martinaa993
26. máj 2022

@naduska007 veru bude veselo 🙂

theiirys
27. jan 2023

@martinaa993 ahojky vsimla som si vasu konverzaciu ako sa dari v studiu je to naozaj take narocne? Ja rozmyslam nad podanim prihlasky tento rok tak ma zaujima ze ako to je

martinaa993
28. jan 2023

@theiirys tak tým že som externe popri práci a deťoch nie je to naozaj také jednoduché, treba sa naozaj veľa učiť, teraz sme mali 6 skúšok ...

theiirys
28. jan 2023

@martinaa993 napisem sukromnu spravu hadam nebude vadit

mejackm
Odpoveď bola odstránená
tatiana92th
27. okt 2023

@mejackm dobry den...mozem s vamu sukr.spravu?? Mala.by som zaujem o cosi aj zaplatim.plus nejake info ;)

mejackm
Odpoveď bola odstránená
tatiana92th
18. nov 2023

@theiirys dobry den.. chodite i vy do PO do skoly uz??.;)

danielila
18. nov 2023

Zdravím dievčatá, prosím chodí tu niekto do 1.roč. bakalárske štúdium v PO a bola by ochotná zodpovedať na pár otázok? Ďakujem krásne ❤️.

cucoriedka90
18. nov 2023

@danielila kľudne napis 🙂

Strana
z2