Predškolská a elementárna pedagogika v Prešove
Ahojte, plánuje niekto externe študovať tento odbor? Neviete, či sa dá pozrieť rozvrh už dopredu? Myslíte, že sa to tam dá zvládnuť popri deťoch, práci a 14 rokov stagnácie(od školy, bezsebarozvoja) 😁Je to ozaj tak špičková škola, že ja obyčajná žena s priemernými vedomostami tam môžem zapadnúť🤷🏽♀️Ako to je s materialmi potrebné k učeniu? Skúšky, .... Pracujem ako asistentka na ZŠ. Práca s deťmi bol môj sen už od malá 😁aspoň bc. by mi pomohol so zaradením do vyššej triedy. Už o chvíľu koniec marca a neviem či do toho ísť, či to dám ... Môžem poprosiť o
nejaké info alebo radu? Ďakujem
nejaké info
@naduska007 tebe nič neprišlo?
@martinaa993 ešte nie🤷🏽♀️
@naduska007 na internete si pozerala ?
Ja som končila Bc. pred 10r Neviem ako sa od vtedy zmenilo ale prešovska univerzita pg patrila vždy medzi tie tažšie.Mgr. som si dorobila v NR a keď sme sem prišli mali sme tu predmety ktore sme už davno prešli na bakalarovi.Ak nemaš zaklady klavira už teraz by som na tvojom mieste hladala doucovanie.Ja som mala aj strednu takze pre mna odborne predmety tazke neboli,ale veru najviac baby odchadzali kvoli hudobnej.Zvladnut za jeden semester prax aj metodiku je zahul.Co da tyka skusok zalezi od ucitelov ale je pravda ze zo slovenciny boli vzdy nastavene pravidla tvrdo.Napr.aby som bola pripustena ku samotnej skuske musela som mat nieleb zapocet ale aj projekt.Ale moze byt ze za tie roky sa to pomenilo,co viem aj dekan uz nieje ten co bol ked som chodila ja.Ale ak mas odhodlanie a chut ucit sa chod do toho 😉
@naduska007 pozdravujem vás, teda už mi prišlo rozhodnutie, som prijatá🤷🏽♀️takže tu už končia všetky srandy😁😆
@naduska007 veru bude veselo 🙂
@martinaa993 ahojky vsimla som si vasu konverzaciu ako sa dari v studiu je to naozaj take narocne? Ja rozmyslam nad podanim prihlasky tento rok tak ma zaujima ze ako to je
@theiirys tak tým že som externe popri práci a deťoch nie je to naozaj také jednoduché, treba sa naozaj veľa učiť, teraz sme mali 6 skúšok ...
@martinaa993 napisem sukromnu spravu hadam nebude vadit
@mejackm dobry den...mozem s vamu sukr.spravu?? Mala.by som zaujem o cosi aj zaplatim.plus nejake info ;)
@theiirys dobry den.. chodite i vy do PO do skoly uz??.;)
Zdravím dievčatá, prosím chodí tu niekto do 1.roč. bakalárske štúdium v PO a bola by ochotná zodpovedať na pár otázok? Ďakujem krásne ❤️.
@danielila kľudne napis 🙂