icon

Predškolská elementárna pedagogika v Trnave

lucka1381996
17. mar 2025

Ahojte chystáte sa niekto podať prihlášku na externé štúdium, poprípade študuje niekto? Aké máte skúsenosti? Chcela by som študovať pedagogika a vychovávateľ, bakalár,aby som mohla učiť v MŠ. No len nad tím uvažujem ci to vôbec zvládnem. Ďakujem

Strana
z2
lucanka49
18. mar 2025

Ahojky 😀 no ja som si podala do Trnavy na sociálnu pedagogiku a vychovávateľstvo, záruka len elektronicky prihlášku a neviem či mám poslať aj papierovú a aj s vysvedčeniami overenými alebo ešte nemám poslať?

mama2015
24. mar 2025

Ahoj ja som si podala na Trnavskú univerzitu odbor primárna a elementárna pedagogika .
@lucka1381996

lucanka49
24. mar 2025

@mama2015 prosím ťa môžem sa opýtať či si posielala iba online prihlášku či aj písomnú ,s kópiami vysvedčení??

mama2015
24. mar 2025

@lucanka49
No jasne …
Ja som posielala nakoniec písomnú prihlášku aj s vysvedčeniami, životopisom a potvrdením o zaplatení prihlášky .

mama2015
24. mar 2025

@lucanka49 Totižto ja som mala problém s elektronickou prihlášku ….

lucanka49
24. mar 2025

@mama2015 aha tak,lebo mne išlo online všetko teda okrem tých vysvedčení..musím tam zavolať dokedy to mám poslať

mama2015
24. mar 2025

@lucanka49 no skús radšej zavolať , oni ti povedia..
A už si si robila aj scio test?

333vd
24. mar 2025

@mama2015 Ahojte, prosím ťa chcem sa spýtať kde sa sa stiahnuť ta prihláška a vyplniť? mne ta e-prihláška tiež nejak blbne a istota je to poslať im osobne. A posielala si to na adresu Pedagogickej fakulty? Tiež som nepochopila že či tú e-prihlášku treba normálne vytlačiť a zaslať s dokumentami alebo to tam len vložiť nejak. Nikde o tom neviem nájsť presné inštrukcie a ani to že aké dokumenty presne potrebujú...

mama2015
25. mar 2025

@333vd ahoj, najlepšie by bolo ak zavolas na fakultu, v pohode dvíhajú telefóny …
Prihláška je dostupná voľne na nete ak nenájdeš kľudne mi napis súkromnú správu a pošlem ti to na mail..a inštrukcie nájdeš tu https://pdfweb.truni.sk/uchadzac?prijimacie-kon...

lucanka49
25. mar 2025

@mama2015 ešte ten test som nerobila, ty už áno ? Je ťažký?

mama2015
25. mar 2025

@lucanka49 ešte nie 26.4 mám termín … podľa mna dosť ťažký …sama som zvedavá či ma vezmú

lucanka49
25. mar 2025

@mama2015 jaj vlastne ja keďže mám prihlášku na sociálnu pedagogiku tam sa nerobia prijímačky..tak mňa sa to asi netýka

mama2015
25. mar 2025

@lucanka49 mmm tak to máš super

alzbet14
26. apr 2025
@mama2015

@lucanka49 ešte nie 26.4 mám termín … podľa mna dosť ťažký …sama som zvedavá či ma vezmú

@mama2015 ahoj, ja som dnes tiež robila ten test. Ak by som sa mohla opýtať, aký máš z toho pocit a ak si si už pozrela výsledky tak aj máš dosť bodov? Ja som si doma robila cvične testy a teda ani jeden mi nedopadol tak zle ako toto dnes 🙈

mama2015
28. apr 2025
@alzbet14

@mama2015 ahoj, ja som dnes tiež robila ten test. Ak by som sa mohla opýtať, aký máš z toho pocit a ak si si už pozrela výsledky tak aj máš dosť bodov? Ja som si doma robila cvične testy a teda ani jeden mi nedopadol tak zle ako toto dnes 🙈

@alzbet14 ahoj uprimne poviem že mám zmiešané pocity … nezapisovala som si aké odpovede som označila takze neviem koľko mám správnych 😅 som veľmi zvedavá na výsledky ale keď som si kontrolovala aspoň tie do som si pamätala tak aj pri dvoch otázkach v ktorých som si bola istá že mám dobre tak dobre neboli

alzbet14
28. apr 2025
@mama2015

@alzbet14 ahoj uprimne poviem že mám zmiešané pocity … nezapisovala som si aké odpovede som označila takze neviem koľko mám správnych 😅 som veľmi zvedavá na výsledky ale keď som si kontrolovala aspoň tie do som si pamätala tak aj pri dvoch otázkach v ktorých som si bola istá že mám dobre tak dobre neboli

@mama2015 ja som si tiež nezapisovala, ale kukla som si to hneď večer a väčšinu som si ešte pamätala a brutálne som pohorela na slovenčine. No som zvedavá aký percentil to nakoniec bude, tak ti držím tiež palce 😊

mama2015
28. apr 2025
@alzbet14

@mama2015 ja som si tiež nezapisovala, ale kukla som si to hneď večer a väčšinu som si ešte pamätala a brutálne som pohorela na slovenčine. No som zvedavá aký percentil to nakoniec bude, tak ti držím tiež palce 😊

@alzbet14 potom sa ozvy , kľudne aj súkromne do správy že ako si dopadla 😉
Držím palce

alzbet14
28. apr 2025
@mama2015

@alzbet14 potom sa ozvy , kľudne aj súkromne do správy že ako si dopadla 😉
Držím palce

@mama2015 ďakujem a jasne, dáme si vedieť 😊

henra03
23. jún 2025

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať tiez som pisala scio testy a posielal prihlasku no v MAIS nic nemam nahodene a este neprišlo ani rozhodnutie ma to uz niekto z vas ? Ďakujem

emillyr
23. jún 2025
@henra03

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať tiez som pisala scio testy a posielal prihlasku no v MAIS nic nemam nahodene a este neprišlo ani rozhodnutie ma to uz niekto z vas ? Ďakujem

@henra03 Ahoj,asi to nema este nikto, Trnava obdrzala len v stredu 18.6. vysvedky scio testov, musia si to este spracovat a vyhodnotit body na testy, body za vysvedcenia atd, spocitat a podla mna by to mohli tento tyzden zverejnit, velmi som nedockava uz aj ja ako som dopadla..

henra03
1. júl 2025

Ahojte, chcela by som sa spýtať uz vám domov prišli listy s vyjadrením mne ukazuje zatial len cez internet. Poprípade ak nie vedeli by ste mi napísať ked vám prídu. Ďakujem mam trošku problémy s poštou

mama2015
1. júl 2025
@henra03

Ahojte, chcela by som sa spýtať uz vám domov prišli listy s vyjadrením mne ukazuje zatial len cez internet. Poprípade ak nie vedeli by ste mi napísať ked vám prídu. Ďakujem mam trošku problémy s poštou

@henra03 ani mne zatiaľ nič neprišlo 🤷🏻‍♀️

emillyr
1. júl 2025
@henra03

@henra03 mne prišlo zrovna dnes ráno, takže už to príde všetkým najbližšie dni..termín zapisu je 8.7. 2025

emillyr
1. júl 2025

Ale zvláštne je, že ja zasa nevidím cez internet, tam mi to píše,že zatiaľ nie sú výsledky zverejnené a pritom list mi už prišiel

mama2015
Autor odpoveď zmazal
henra03
2. júl 2025
@emillyr

@henra03 mne prišlo zrovna dnes ráno, takže už to príde všetkým najbližšie dni..termín zapisu je 8.7. 2025

@emillyr fuha ja som akurat na dovolenke 8.7

henra03
3. júl 2025
@emillyr

@emillyr ale príde mi ten zápis nejak skoro ja keď som bola na zápise na Komenskeho tam bol až v septembri.

emillyr
3. júl 2025
@henra03

@emillyr ale príde mi ten zápis nejak skoro ja keď som bola na zápise na Komenskeho tam bol až v septembri.

@henra03 je to veru skoro, my sme akurát v Turecku teraz, takže ja pôjdem na zápis až dodatočne..UKF ma tiež az v septembri zápis

petuska301
9. júl 2025

Ahojte , je tu niekto kto ide externe študovať predškolská a elementárna pedagogiku do Trnavy tento rok ? 🙂 2025 ?

emillyr
9. júl 2025
@petuska301

Ahojte , je tu niekto kto ide externe študovať predškolská a elementárna pedagogiku do Trnavy tento rok ? 🙂 2025 ?

@petuska301 ahoj ja idem externe 😊

Strana
z2