icon

Rada by som sa stala psychologičkou a nechcem, aby som vyšla ako učiteľka

hopelessromantic
4. feb 2022

Zdravím, vedeli by ste mi prosím vás poradiť VŠ? Rada by som sa stala psychologičkou, no nechcem aby som vyšla ako učiteľka…

pribinak
4. feb 2022

@hopelessromantic však normálne si vyber odbor psychológia. Nechápem prečo máš vyjsť ako ucitelka
Ale počítaj s tým, že škola to je len teoretické background, potom si musíš rovit rôzne kurzy a výcviky.

dingdong
4. feb 2022

@hopelessromantic stačí si dať pozor kam pošleš prihlášku, ak nechceš byť učiteľka tak neposielaj na pedagogickú fakultu ale na fakultu sociálnych vied a zdravotníctva

oli18
4. feb 2022

@hopelessromantic to základnú vec nevieš a študovať to chceš?

viestta
Odpoveď bola odstránená
basska_b
4. feb 2022

Psychologia sa da studovat na Fakulte socialnych a ekonomickych vied UK, tam mi to pride viac aplikovane a potom este na Filozofickej fakulte UK, kde je to viac teoreticke ... Ja poznam situaciu len v BA, neviem, odkial si. Pozri si na portali www.crzp.sk zaverecne prace z tychto fakult. Uvidis, ze comu sa tam venuju.

euka210
4. feb 2022

@hopelessromantic vystudovat psychologiu na VS je len zaciatok, potom potrebujes kurzy ked chces robit aj psychoterapiu, aj tusim prax v nemocnici a budes klinicky psycholog

benit
4. feb 2022

Dcera chodi na Trnavsku univerzitu, filozoficka fakulta. Prihlasku mala aj v nitre alebo na UCM v trnave. Treba si dat pozor aby to nebol pedagogicky smer.

seahorse27
4. feb 2022

Musis ist na jednoodborovu psychologiu, nie na ucitelsky smer.

bosorka2302
5. feb 2022

nie kazdy MGR je ucitel 🙂