Rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky v Prešove a Košiciach
Pekný deň Vám prajem.
Vie mi niekto napísať nejaké bližšie informácie ako prebieha rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky v Prešove, resp. v Košiciach? (Či sú povinné hudobné nástroje, spev, ako prebieha výtvarná výchova a podobne.)
Čakám na výsledky prijímacieho konania, ktoré by malo prísť v júli a následne si chcem vybrať (ak ma zoberú) kam ísť študovať.
Veľmi pekne ďakujem za každú odpoveď/správu.
Pekný deň ešte všetkým! 🙂
Ďakujem za cenné informácie, určite pomôžu aj náhodným okoloidúcim.
Ešte by bolo super ak by sa náhodou niekto našiel, kto študuje v Prešove.
Takže som prijatý aj do Prešova, aj do Košíc, už len si vybrať. Len keby sa ešte ozvala nejaká dobrá duša z Prešova. 🙂
Jednu som dával UNIPO a potom druhú som dával na univerzitu komenského do ba s pracoviskom v košiciach. Začiatkom týždňa mi prišlo vyjadrenie z prešova a dnes z ba s tým že ma prijímajú do košíc
Obe vyjadrenia mi prišli poštou.
@alienka18 na zápočty sme písali seminárne práce. Išlo väčšinou o témy z praxe. Písali sa úvahy napr. na riešenie nevhodného správania žiakov na prvom stupni. Opísať problém a navrhnúť riešenie tohto problému. Skúšky boli formou testov. Ak sa pripravíte, skúšku spravíte. Vyučujúci vždy povie, čo vyžaduje na skúšku, pošlú materiály z čoho sa učiť.
@kate_cs Ahoj, ja idem na rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky UK BA, ale výučba v Žiline.
Ahojte, ja sa len chcem opýtať, ide niekto na rozširujúce štúdium do KE?
@veronikajuliana ahoj,ja 🙂
@alienka18 super,tak to budeme spolužiačky 🙂
@veronikajuliana ano ja 🙂
Ahojte, chcem sa informovať ohľadom rozširujúceho štúdia primárnej pedagogiky. Má niekto skúsenosti s rozširujúcim štúdiom primárnej pedagogiky? Prosím Vás, na akú školu odporúčate, aby som si podala prihlášku? (Najlepšie, kde sa nerobia prijímacie skúšky).
Vie mi niekto napísať nejaké bližšie informácie, ako prebieha rozširujúce štúdium ? Ako často prebieha prezenčná/online výučba?
Hľadám niečo také, aby to nebolo náročné a dalo sa to zvládnuť aj popri deťoch, práci a rodine .... Budem veľmi vďačná, za každú radu a odpoveď. Prajem Vám pekný dník 🙂
Dobrý večer,.viete mi niekto poradiť alebo máte skúsenosti co sa týka Rozširujúceho štúdia predškolskej pedagogiky?? Som.ucitelka v materskej škole od roku 2019. Vyštudovala som strednú ped.skolu a vysokú školu Sociálna práca..chcela.by som ísť na to Rozširujúce štúdium 2 roky, ale neviem.ci si nemusím ešte urobiť DPŠ ak nemám výšku ped.smer. neviete niekto o tom.viac? Ďakujem
Dobrý večer, chcem sa opýtať, robili sa prijímačky na štúdium primárnej pedagogiky v KE alebo v PO?

@0trus1na Rozširujúce štúdium v Košiciach bez hudobného nástroja, bez spevu. Výtvarná seminárna práca na grafomotoriku. Študium prebieha prezenčné aj online.