icon

Rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky v Prešove a Košiciach

0trus1na
19. jún 2024

Pekný deň Vám prajem.

Vie mi niekto napísať nejaké bližšie informácie ako prebieha rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky v Prešove, resp. v Košiciach? (Či sú povinné hudobné nástroje, spev, ako prebieha výtvarná výchova a podobne.)

Čakám na výsledky prijímacieho konania, ktoré by malo prísť v júli a následne si chcem vybrať (ak ma zoberú) kam ísť študovať.

Veľmi pekne ďakujem za každú odpoveď/správu.

Pekný deň ešte všetkým! 🙂

wladuska
19. jún 2024

@0trus1na Rozširujúce štúdium v Košiciach bez hudobného nástroja, bez spevu. Výtvarná seminárna práca na grafomotoriku. Študium prebieha prezenčné aj online.

0trus1na
autor
23. jún 2024

@wladuska Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.

Ak sa smiem ešte opýtať, ako často prebieha prezenčná/online výučba?

wladuska
24. jún 2024

@0trus1na výučba je v piatky a soboty. Online je väčšinou v piatok. Prezenčné sne boli v sobotu trikrát. Skúšky sú buď online alebo prezenčné, závisí od vyučujúceho.

wladuska
24. jún 2024

@0trus1na od októbra do novembra sme mali každý týždeň piatok a sobota online výučbu.

0trus1na
autor
26. jún 2024

Ďakujem za cenné informácie, určite pomôžu aj náhodným okoloidúcim.

Ešte by bolo super ak by sa náhodou niekto našiel, kto študuje v Prešove.

0trus1na
autor
11. júl 2024

Takže som prijatý aj do Prešova, aj do Košíc, už len si vybrať. Len keby sa ešte ozvala nejaká dobrá duša z Prešova. 🙂

kate_cs
11. júl 2024

@0trus1na cez ktorú univerzitu si podával prihlášku? Ja nejdem do Prešova, ale hlásila som sa tiež tento rok na rozširujúce štúdium a vôbec neviem ako a kedy sa dozviem o prijatí.

0trus1na
autor
11. júl 2024

Jednu som dával UNIPO a potom druhú som dával na univerzitu komenského do ba s pracoviskom v košiciach. Začiatkom týždňa mi prišlo vyjadrenie z prešova a dnes z ba s tým že ma prijímajú do košíc

kate_cs
11. júl 2024

@0trus1na lebo ja som si dávala do BA ale priamo v BA a zatiaľ nič neprišlo. Tak dúfam, že ma zoberú, lebo od septembra mám ísť už učiť a potrebujem byť prijatá. Prišlo to mailom, alebo poštou? Z ktorého smeru mám očakávať správu 🙂

0trus1na
autor
11. júl 2024

Obe vyjadrenia mi prišli poštou.

kate_cs
11. júl 2024

@0trus1na ďakujem za info, budem čakať, stále nič neprišlo.

alienka18
15. júl 2024

@wladuska chcem sa opýtať na náročnosť,aké boli skúšky,alebo zápočty? Prišlo mi rozhodnutie o prijatí a váham,či sa zapísať 🤔

wladuska
18. júl 2024

@alienka18 na zápočty sme písali seminárne práce. Išlo väčšinou o témy z praxe. Písali sa úvahy napr. na riešenie nevhodného správania žiakov na prvom stupni. Opísať problém a navrhnúť riešenie tohto problému. Skúšky boli formou testov. Ak sa pripravíte, skúšku spravíte. Vyučujúci vždy povie, čo vyžaduje na skúšku, pošlú materiály z čoho sa učiť.

wladuska
18. júl 2024

@wladuska na zápočty sme písali aj prípravy na vyučovaciu hodinu

zuzkaeliska
20. aug 2024

@kate_cs Ahoj, ja idem na rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky UK BA, ale výučba v Žiline.

veronikajuliana
29. aug 2024

Ahojte, ja sa len chcem opýtať, ide niekto na rozširujúce štúdium do KE?

alienka18
29. aug 2024

@veronikajuliana ahoj,ja 🙂

veronikajuliana
29. aug 2024

@alienka18 super,tak to budeme spolužiačky 🙂

alienka18
30. aug 2024

@wladuska môžem sa ešte opýtať na Hospitačnú prax? V akom je rozsahu a kedy?

wladuska
31. aug 2024

@alienka18 hospitacna prax bol len akokeby predmet, na ktorý sme mali urobiť prípravu na vyučovaciu hodinu z akéhokoľvek predmetu na prvom stupni

luciaivan
31. aug 2024

@veronikajuliana ano ja 🙂

tania378
8. apr 2025

Ahojte, chcem sa informovať ohľadom rozširujúceho štúdia primárnej pedagogiky. Má niekto skúsenosti s rozširujúcim štúdiom primárnej pedagogiky? Prosím Vás, na akú školu odporúčate, aby som si podala prihlášku? (Najlepšie, kde sa nerobia prijímacie skúšky).
Vie mi niekto napísať nejaké bližšie informácie, ako prebieha rozširujúce štúdium ? Ako často prebieha prezenčná/online výučba?

Hľadám niečo také, aby to nebolo náročné a dalo sa to zvládnuť aj popri deťoch, práci a rodine .... Budem veľmi vďačná, za každú radu a odpoveď. Prajem Vám pekný dník 🙂

makovicka1
24. aug 2025

Dobrý večer,.viete mi niekto poradiť alebo máte skúsenosti co sa týka Rozširujúceho štúdia predškolskej pedagogiky?? Som.ucitelka v materskej škole od roku 2019. Vyštudovala som strednú ped.skolu a vysokú školu Sociálna práca..chcela.by som ísť na to Rozširujúce štúdium 2 roky, ale neviem.ci si nemusím ešte urobiť DPŠ ak nemám výšku ped.smer. neviete niekto o tom.viac? Ďakujem

adiacik4
15. sep 2025

Dobrý večer, chcem sa opýtať, robili sa prijímačky na štúdium primárnej pedagogiky v KE alebo v PO?

alienka18
15. sep 2025
@adiacik4

Dobrý večer, chcem sa opýtať, robili sa prijímačky na štúdium primárnej pedagogiky v KE alebo v PO?

@adiacik4 KE: nie, musite mat VŠ a pedag.minimum, staci to poslat s prihlaskou

adiacik4
15. sep 2025
@alienka18

@adiacik4 KE: nie, musite mat VŠ a pedag.minimum, staci to poslat s prihlaskou

@alienka18 a neviete ako je to v PO s prijímačkami?

alienka18
15. sep 2025
@adiacik4

@alienka18 a neviete ako je to v PO s prijímačkami?

@adiacik4 to neviem, ale v PO je vraj ovela tazsie studium