icon

Rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky v tomto roku

dida0702
10. mar 2021

Ahojte, neviete, ci sa tohto roku naozaj nikde neotvara rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky?
Neviem, ci som vyčerpala všetky možnosti. Ale kde som písala, tak som dostala info, ze neotvaraju😥
Nemáte prosím niektora info,resp. neplánujete tiež ist študovať 2021?
Mam učiteľstvo 2.stupen a stredné školy a toto je zrejme jediná možnosť ako učiť 1.stupeň.
Ďakujem

janetinka
29. jan 2022

@romana13071
@afronikaa Prosim vas, od septembra idem aj ja na primarnu do ZA, tak sa chcem spytat, kolko asi dni za polrok budem potrebovat z prace volno? Kolko krat ste mali skolu? Mali ste vsetko online? Vdaka

tortelinka
29. jan 2022

@janetinka napíš mi ja som v prvom ročníku

haannka
7. júl 2022

@katrin16 ahoj...nastupila si do toho RK? Prijimacky ake boli? A studium ako casto? Dakujem za info. Mozes aj sukromne 😉

afronikaa
7. júl 2022

@janetinka ahoj , vyucba je v blokoch a to 4 krat za cely rok po 3 plne dni a vacsinou strvtok, piatok, sobota...

janetinka
7. júl 2022

@afronikaa a skusky su cez vikend ci tiez cez prac. dni? Vdaka

afronikaa
9. júl 2022

@janetinka aj cez tyzden, ale niekedy boli aj v sobotu...

koriblik
29. sep 2022

Ahojte, chodí niekto do RK na to RŠ prosím? Ak áno, aké boli prijímačky, resp.link kde nájdem info. Zvažujem sa prihlásiť, len chcem pozrieť ci to dám vôbec 🙂) ďakujem

roja310
17. okt 2022

@romana13071 dobrý deň, chodíte na primárnu do žiliny? Prosím vás, ako prebieha skúška z hudobnej? Musím vedieť hrať na hudobný nástroj, či sa vyučujú noty iba? Chcem tam ísť študovať, len mám trošku obavy 😪

maruska78
18. okt 2022

@roja310 chodím do ba. Ak sa prihlasis na primárne vzdelávanie cez univerzitu Komenského ( štúdium je v spišskej aj v Žiline tuším ) tak žiaden hudnobny nástroj netreba

tortelinka
18. okt 2022

@maruska78 ahoj, si v prvom alebo druhom ročníku?

maruska78
20. okt 2022

@tortelinka v druhom

tinka1977
19. feb 2023

@maruska78 pozdravujem, chcem sa spýtať na štúdium, ak chcem ísť na rozširujúce štúdium, musím mať ukončenú predškolsku pedagogiku? Lebo ja mam učiteľstvo pre stredné školy a čom som čítala podmienka je ukončené vysokoškolské 2 stupňa učiteľského smeru. Len neviem ci to platí pre všetky učiteľské smery. Vďaka

janetinka
19. feb 2023

@tinka1977 Pri primarnom rozsirujucom studiu v Ba staci neucitelsky smer+ DPŠ alebo ucitelsky smer. V RK neucitelsky smer nebrali.

sarianna
19. feb 2023

@maruska78 zdravim, vy mate rozsirujuce predprimarne v BA ?

koriblik
19. feb 2023

@janetinka práveže v BA neberú neucitelsky smer, aspoň mne vrátili prihlášku. V RK je v podmienkach, že nemusí byť VŠ učiť.smeru, ale treba DPŠ

afronikaa
19. feb 2023

@janetinka
@koriblik
Dovolim si povedat, ze nie. Ja mam neucitelsky smer, spravila som si cez umb dps a poslala prihlasku na rozsirujuce prim.pedagogika na UK. Prave koncim studium

janetinka
19. feb 2023

@afronikaa Aj ja som tak, v Ba sa to da, ja som pisala o Rk, ze tam to mali inak. Mozno to uz ale zmenili.

janetinka
19. feb 2023

@koriblik neucitelsky plus dpš v Ba áno, ja som tak.

sarianna
19. feb 2023

ak som ukoncena ucitelka, / ukoncene VS UK Prirod.vedy ucitelsky odbor... Mozem ist rovno na MGr predprimarne ? Bc sa uznava automaticky ?

koriblik
20. feb 2023

@afronikaa tak je pravda, že som to posielala v r.2021 do BA, vtedy mi to poslali späť. Som i g, mam dps. Teraz pozerám v RK, chcem sa prihlásiť, a tam je ze môže byt neucitelsky smer. Som z toho blbec, lebo furt sa k tomu nie a nie dostať...už som mohla mať aj po

haannka
20. feb 2023

@koriblik ja mam ing a dpš a som v 1.rocniku v RK. Inde ing nebrali.

koriblik
20. feb 2023

@haannka min.rok som to nepozerala, ale teraz sa chcem skúsiť prihlásiť. Je to ťažké?

haannka
21. feb 2023

@koriblik myslis prijimacky alebo studium?

koriblik
21. feb 2023

@haannka aj aj 🙂

janetinka
21. feb 2023

@koriblik Ja som Mgr neuč. plus DPŠ. O Ing. neviem ako to posudzujú.

haannka
22. feb 2023

@koriblik prijimacky nie a studium dost, hlavne matematika, to bol zabijak...na skuske sme mali 26 tez.

haannka
22. feb 2023

@koriblik teda prijimacky boli mat, sjl, huv, tv, a vyv.

julkal
17. mar 2023

@koriblik tiež sa planujem tento rok pustiť do študia v RK, začinam si hľadať informacie

koriblik
17. mar 2023

@julkal akurát idem posielať prihlášku, tak som zvedavá,či mi ju zas nevrátia 🤣🙈

julkal
17. mar 2023

@koriblik do kedy treba poslat prihlašky?
Rozmyšlam aj nad UK pobočka v SNV 🤔