Rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky v tomto roku
Ahojte, neviete, ci sa tohto roku naozaj nikde neotvara rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky?
Neviem, ci som vyčerpala všetky možnosti. Ale kde som písala, tak som dostala info, ze neotvaraju😥
Nemáte prosím niektora info,resp. neplánujete tiež ist študovať 2021?
Mam učiteľstvo 2.stupen a stredné školy a toto je zrejme jediná možnosť ako učiť 1.stupeň.
Ďakujem
A do BA ide niekto?
@caterpilar ako vieš, že sa bude vyučovať iba v BB? Myslela som, že aj v ZA.
@roja310 volala som do Za, tento rok sa bude vyučovať len v BB. Tiež som dúfala, že v Za.
podáš si prihlášku do BB?
@roja310
@caterpilar to je už v podstate jedno, ako isto by bolo lepšie ZA...
@caterpilar rozmýšľam, aj keď žilina by bola lepšia
Ahojte. Našla som túto debatu a rada by som sa pridala 😄. Tiež plánujem nastúpiť na rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky do ZA cez UNIBA. Príde mi však zvláštna tá zmluva čo mi poslali a školné, ktoré by som mala zaplatiť v pravidelných splátkach. Zvláštne na tom je,že školné do druhého ročníka mam zaplatiť už priebežne od januára do mája, pritom ani neviem ako skúšky v 1.ročniku a či budem ďalší rok pokračovať atď. A tiež ma zaujímala náročnosť. Lebo väčšinou bolo iba hodnotenie a skúšky asi len 4-5 v 1.ročniku. Dik za každé info
Ja idem na UK s prednáškami v Žiline alebo v Ružomberku mali nereálne požiadavky akože talentovky a podobne. Takže sa teším ze otvoria ročník
@simonakordekova aj mne poslali zmluvu, v prvom ročníku skúšok iba pár, ale v druhom to dobehli, tam ich je akosi dosť 😪
@adika21693 ja idem do žiliny, teda ak bude dosť študentov 😉, že inak neotvoria
@tinka1977 ja končím teraz
@simonakordekova
@adika21693
@roja310
Baby, o čom píšete? O IPV v Žiline? Veď tam štúdium primárnej pedag. cez UNIBA nie je v ponuke. Dokonca som tam písala aj telefonovala, povedali mi, že neotvárajú. Kde ste si teda posielali prihlášku?
Ja som tiež chcela ísť do Za, takže teraz som zmätená.
@caterpilar ja som dávala do BA na UK, oni by tam mali otvárať, IPV neotvara.
@roja310 a nevieš, kde v Žiline sa bude vyučovať, keď nie v IPV?
@caterpilar to mi nepovedali. Iba že pošlú inštrukcie ku tomu neskôr
@tinka1977 no nespravila som 1 skúšku z matiky, poslednú. Už som nemala nervy na tu učiteľku … strašná krava. Preložila som si skúšku na budúci rok. Dúfam že bude s inou. Je to na nervy štúdium. Banujem že som sa na to dala. Len som sa stále nervovala. Tak budúci rok ma čaká 1skuska z mAtiky , obhajoba a štátnice. Fuj štúdium

Ahojte ide niekto, do KE na primárnu cez BA,? Ja sa chystám, ale prišla mi prihláška, že otvoria ak bude dostatok uchádzačov.