icon

Rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky v tomto roku

dida0702
10. mar 2021

Ahojte, neviete, ci sa tohto roku naozaj nikde neotvara rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky?
Neviem, ci som vyčerpala všetky možnosti. Ale kde som písala, tak som dostala info, ze neotvaraju😥
Nemáte prosím niektora info,resp. neplánujete tiež ist študovať 2021?
Mam učiteľstvo 2.stupen a stredné školy a toto je zrejme jediná možnosť ako učiť 1.stupeň.
Ďakujem

jankaovecka
20. jún 2023

Maruskau78 a u koho si mala skusku, nech si davame pozor! Ta matika aj mna desi. Hovoris, ze nervak riadny, v akom zmysle? Ze vela toho bolo a casovo si nestihala ci to bolo velke mnozstvo uciva?

caterpilar
20. jún 2023

@tortelinka a ako to hodnotíš? Mat je na akej úrovni?

koriblik
20. jún 2023

@caterpilar ipv zilina otvára cez Banskú Bystriccu, ale kde budú prednášky neviem. Prihlášku som posielala na ipv Žilina. Ale je jedno ci pošleš tam alebo do Banskej priamo na univerzitu. Aj Ružomberok má v ponuke, ale tam sú zaujímavé prijimacky, tak ani neviem ci tam pojdem

caterpilar
20. jún 2023

@koriblik
BB bude mať prednášky v BB. Ja som si poslala do BB a do RK. Bratislavu som prepásla.

tortelinka
20. jún 2023

@caterpilar napiš ss

koriblik
20. jún 2023

@caterpilar ja som na tom rovnako,a ideš do RK na prijimacky? Lebo mne sa tak strašne nechce učiť...hlavne ja neviem hrať na hud.nastroj

caterpilar
20. jún 2023

@koriblik áno, chystám sa na prijímačky. Tiež sa mi nechce učiť a čím bude teplejšie tým horšie. Proste pôjdem skúsiť. Zaujíma ma, aká bude náročnosť prijímačok.

maruska78
20. jún 2023

@roja310 hudobná v úplnej pohode. Matika peklo

haannka
21. jún 2023

@janetinka ahoj...tohto roku nebrali do RK neucitelsky smer? Lebo minuleho ano.

mela7
21. jún 2023

Ja mam tiez podanu prihlasku do BB a RK. Obe sa podavaju do 30.6. Neviete nahodou ze kedy poslu rozhodnutie o prijati? Nezistoval to niekto?

tinka1977
22. jún 2023

@tortelinka ako sa vám študovala, mali ste hudobný nástroj?

tortelinka
22. jún 2023

@tinka1977 ešte som neskončila, ešte štátnice nástroj netreba

caterpilar
22. jún 2023

@tortelinka kedy máte štátnice?

tortelinka
22. jún 2023

@caterpilar v auguste

maruska78
24. jún 2023

@roja310 rozširujúce štúdium ja mám pedagogicku už dávno skončenú len iné odbory

caterpilar
25. jún 2023

@simonakordekova
@roja310
@adika21693
Ak som správne pochopila, idete do Za, ale cez Ba. Koľko stojí rok štúdia?

roja310
25. jún 2023

@caterpilar áno, do ZA cez BA. 2 roky 2000eur na splátky

nastasyk
3. júl 2023

@caterpilar ahoj, mam záujem aj ja nastupujem na primárnu UK v Žiline. Nezalozime vlastnú diskusiu? Inak mam z toho des, mam 4 deti, male, ci to vôbec zvládnem.

caterpilar
4. júl 2023

@nastasyk no mohli by sme si založiť nejakú skupinu, neviem, či tu, či niekde inde. Ja idem nakoniec tiež do Za.

roja310
4. júl 2023

@caterpilar súhlasím 😉

tenela
4. júl 2023

@maruska78 Zdravím, ja som skončila rozširujúce v Ba v r. 2021. Tiež mám už po 40-tke. Nebolo to veru ľahké skĺbiť rodinu, prácu a školu, ale dalo sa. Chce to disciplínu. Písali sme veľa prác, cvičiť v rámci telesnej sme chodili do internátnej telocvične v Mlynskej doline + skúšky. Vychytali sme to aj s covidom, čiže 2.ročník a štátnice boli online, čo bola katastrofa. Písali sme aj záverečnú prácu, kt.sme obhajovali pri štátniciach.

afronikaa
12. júl 2023

Dievčatá, ja som teraz končila pred pár dňami primárnu v ZA. Nie je to také strašné a to mám tri deti a chodím samozrejme do práce 🙂 držím palce

nastasyk
12. júl 2023

@afronikaa vdaka za info, ja idem teraz, boli mam 4 deti, male najmladšie 2 roky, už mám depky, že či to dám....ale toto je povzbudzujuca správa 😀

koriblik
12. júl 2023

Ahojte, chysta sa niekto do RK na prijimacky? Ja som poslala prihlášku tam a do BB (cez IPV) tam sa nerobia prijímačky... je tu niekto, kto chodil do BB a do RK?

afronikaa
12. júl 2023

@nastasyk jasne, neboj, ja som tiez zacinala, ked mal 2 roky. To das, ked clovek chce, tak to ide. jasne, matika potrapila, ale tak zadarmo clovek nemoze cakat nic. Pamatam si, ze som letela z roboty, rychlo do jasli pre dieta, bezala na nakup, varit, muza z roboty privitat, s dalsimi dvoma sa ucit. Az vecer robila seminarky a ucila sa. Takto 2 roky. Ale vydrzali sme 🙂 Drzim palce

caterpilar
13. júl 2023

@afronikaa a čo by si nám odporučila, ako sa predpripraviť už teraz? Načo sa zamerať a na čo si dať pozor? Matematika bola na akej úrovni? Aké typy príkladov ste počítali?

caterpilar
13. júl 2023

@koriblik Ja som plánovala ísť do RK, aj som sa učila na prijímačky, ale vzdala som to. Idem do Za.

roja310
13. júl 2023

@afronikaa prosím ťa, matematika a hudobná boli na akej úrovni? Aké príklady ste počítali. Prosím, daj info 😉😉😉, dosť sa toho obávam 😪. Ďakujem

koriblik
13. júl 2023

@caterpilar no ja cakam na tu BB lebo sa mi tiež nechce toho ucenia 🙂) do Bratislavy som neposielala...

caterpilar
13. júl 2023

@koriblik ale popravde, mylím si, že v RK to je najlepšie, keď tam človek spraví prijímačky. Porovnávala som si štúdijné plány Rk, BB, Ba a teda v RK najmenej predmetov.