icon

Skúsenosti s jaspravim.sk pri písaní bakalárskej práce

veju321
3. nov 2025

Ahojte, máte niekto reálne skúsenosti s touto strankou na písanie záverečnej práce?
Ak ano ako ste boli spokojny?

anonym_eb52cc
3. nov 2025

Jaspravim je iba platforma, na ktorej môže svoje služby ponúknuť ktokoľvek, takže na toto sa nedá odpovedať, nejaké iné služby som tam využila a išla som podľa recenzií na konkrétneho inzerujúceho. Ale ak si niekto myslí, že dokáže napísať dobrú prácu v akomkoľvek odbore, tak si strašne uveril a je to totálna blbosť. Morálnu stránku veci si odpustím.

irusa
3. nov 2025
@anonym_eb52cc

Jaspravim je iba platforma, na ktorej môže svoje služby ponúknuť ktokoľvek, takže na toto sa nedá odpovedať, nejaké iné služby som tam využila a išla som podľa recenzií na konkrétneho inzerujúceho. Ale ak si niekto myslí, že dokáže napísať dobrú prácu v akomkoľvek odbore, tak si strašne uveril a je to totálna blbosť. Morálnu stránku veci si odpustím.

ja sa už len nad týmto smejem...fakt v dnešnej dobe je titul na smiech - úroveň škôl je tak mizerná a tiež prichádzam k názoru, že niekomu stačí 10 rokov povinnej školskej dochádzky a niekto musí študovať 19 rokov a aj tak vedomosti nemá
- predpokladám , že VŠ sociálna práca, katolická univerzita

janinah
3. nov 2025

Ved poopisuj čo sa kde dá...a potom sa nasmeruj do politiky..a bude ti sveta žiť.

petronelag
3. nov 2025

@veju321 Každý si má vypracovať bakalársku prácu sám, aby rozumel o čom je, aby si bol núteny prečítať, čo k tomu nevedel, nie aby mu ju napísal niekto neznámy,neoverený.

deniiisia
Autor odpoveď zmazal
anonym_85194d
4. nov 2025
@deniiisia
Odpoveď bola zmazaná

@deniiisia Poctivo, nie podctivo. Je to od slova česť. Viacerým tento výraz dnes už nič nehovorí.

anonym_34efe4
4. nov 2025
@deniiisia
Odpoveď bola zmazaná

@deniiisia keď si písala podctivo - to musela byť uroven

deniiisia
4. nov 2025
@anonym_34efe4

@deniiisia keď si písala podctivo - to musela byť uroven

@anonym_34efe4 och ospravedlnujem sa za preklep...a predstav si malo to uroven. Mam 2 vysoke skoly aj s doktoratmi...takze to ze sudis pre takuto chybu napisanu v rychlosti znaci skor o tebe 🙂

deniiisia
4. nov 2025

Ako vie kazdy clovek tu mudrovat no...ja som tam istu dobu mala inzerat a pomahala som s bakalarskou aj diplomovou pracou. Poctivo som pisala cize bez zhody resp. minimalna. Neviem ako ostatni ja som to robila poctivo. Je to len platforma urcite su tam aj podvody a hlavne teraz ked je chatgpt. Pozor pri texte z chatgpt najde zhodu 🙂 Ak chces vediet viac napis spravu 🙂

anonym_711ea8
4. nov 2025
@deniiisia

Ako vie kazdy clovek tu mudrovat no...ja som tam istu dobu mala inzerat a pomahala som s bakalarskou aj diplomovou pracou. Poctivo som pisala cize bez zhody resp. minimalna. Neviem ako ostatni ja som to robila poctivo. Je to len platforma urcite su tam aj podvody a hlavne teraz ked je chatgpt. Pozor pri texte z chatgpt najde zhodu 🙂 Ak chces vediet viac napis spravu 🙂

@deniiisia aspoň keby si netárala hlúposti k téme, ktorej sa zjavne nerozumieš. Žiadna zhoda cez chatGPT... Netuším o čom hovoríš 🫣

anonym_bf9b67
4. nov 2025
@irusa

ja sa už len nad týmto smejem...fakt v dnešnej dobe je titul na smiech - úroveň škôl je tak mizerná a tiež prichádzam k názoru, že niekomu stačí 10 rokov povinnej školskej dochádzky a niekto musí študovať 19 rokov a aj tak vedomosti nemá
- predpokladám , že VŠ sociálna práca, katolická univerzita

@irusa buďte taká láskavá a neosočujte tu katolícku univerzitu debilov je všade veľa aj v Bratislave na univerzite aj v Prešove aj v Trnave. Toto ako každý útočí na Katolícku univerzitu je nonsens patrí medzi najlepšie univerzity na Slovensku.A vy majsterka sveta vy ste čo...že sa tu povyšujete máte vôbec niejaku VŠ?

irusa
4. nov 2025
@anonym_bf9b67

@irusa buďte taká láskavá a neosočujte tu katolícku univerzitu debilov je všade veľa aj v Bratislave na univerzite aj v Prešove aj v Trnave. Toto ako každý útočí na Katolícku univerzitu je nonsens patrí medzi najlepšie univerzity na Slovensku.A vy majsterka sveta vy ste čo...že sa tu povyšujete máte vôbec niejaku VŠ?

@anonym_bf9b67 čiže katolícka 😄...a áno mám a dokonca som diplomovku písala sama 😄...a nie je to sociálna práca 😉

irusa
4. nov 2025
@anonym_bf9b67

@anonym_bf9b67 a inak VŠ ti nezaručí patent na rozum... majsterka sveta 😀

lusan13
4. nov 2025

Ahoj. Ak môžem poradiť, snaž sa prácu písať samostatne. Je to výzva ale nakoniec je na seba človek hrdý. Ak si to dáš niekomu napísať, nebudeš mať vôbec znalosť o danej problematike a môžeš na tom zbytočne pohorieť. Práca je o tom, že si robíš vlastný výskum a tému spracuješ. Tým pádom ju aj pochopíš. Rob ako uznáš za vhodné ale nemyslím, že toto je vhodná cesta 🙂. Prajem veľa šťastia a úspechov pri písaní práce. Zvládli to iní, zvládneš aj ty 😊🙏.

deniiisia
4. nov 2025
@anonym_711ea8

@deniiisia aspoň keby si netárala hlúposti k téme, ktorej sa zjavne nerozumieš. Žiadna zhoda cez chatGPT... Netuším o čom hovoríš 🫣

@anonym_711ea8 no skus sa dovzdelavat v danej oblasti. Pracujem na VŠ a áno ak je cely text cez AI, nájde často vyššiu zhodu. Myslíte že AI odkiaľ čerpá? Že nebodaj ma rozum a všetko sám vymyslí?

amy234
4. nov 2025

Ja som si tam dávala preloží abstrakt do ANJ. Bola som spokojná.

jasoni
4. nov 2025

Tiez odporúčam vlastnú prácu. Pri otázkach komisie môže človek ľahko pohoriet ak tému nepozná, resp. pozná ju len okrajovo. Je skvelý pocit, keď sa vieš postaviť za svoju prácu a zaujímavo o nej diskutovať.

anonym_68eb75
4. nov 2025

Ja som ako externista vychytala už len tému ktorá bola úplne odveci pri profesorovi ktorý bol rovnaký ako tá téma. Dala som si na jaspravim vypracovať podklady. Prvý človek len sľuboval že pošle a neposlal nakoniec nič. Peniaze sa mi vrátili. A druhý krát som skúsila cez iný portál a to bola katastrofa. Ale predpokladám že to bolo aj tou témou, čo tu nebudem ja ďalej rozvádzať. Následne som opakovala ročník, kvôli práci ktorú som ani neodovzdala lebo ju nevedel napísať nikto a ďalší rok som si dohodla tému ktorú som si vybrala u inej profesorky a napísala som si ju sama a všetko ok. Takže podľa mňa zalezi aj od témy, aj od človeka ktorý ju na spracovanie vezme. Ale už by som nešla cez jaspravim, skor iný portál kde dostanete aspoň niečo

lolapocarovska
Odpoveď bola odstránená
zuzudrnda
4. nov 2025

Pre mňa jedna z najhodnotnejšich a najprinosnejsich časti štúdia boli semestralne práce a Bakalárska/ diplomova práca. Na fakulte sme to tak mali postavené a na diplomke som robila 2,5r. Nič zbuchane za pár týždňov. Najviac som sa naučila nielen po formálnej stránke práce so zdrojmi ale aj obsahovej. Doteraz / 19r po škole, z toho čerpám. Pri takýchto otázkach sa zamýšľam nad dôvodom štúdia a očakávanej kvality vzdelania 🤷.

valise
6. nov 2025
@anonym_bf9b67

@anonym_bf9b67 to, ze patri medzi nejlepsie univerzity na slovensku je propagacna informacia na ich stranke

bashkaxyz
10. nov 2025

Ty sa radšej vyser na školu keď ani bakalársku nevieš spraviť ... Si úplne zbytocna

irusa
10. nov 2025
@valise

@anonym_bf9b67 to, ze patri medzi nejlepsie univerzity na slovensku je propagacna informacia na ich stranke

@valise no áno každý jeden bude chváliť to svoje.Predokladám, že aj ty si ich produkt

valise
13. nov 2025
@irusa

@valise no áno každý jeden bude chváliť to svoje.Predokladám, že aj ty si ich produkt

@irusa ako si na to prisla?