icon

Skúsenosti s rekvalifikačným kurzom EDU.CO

malinkamalinka
29. apr 2025

Ahojte, máte prosím niekto skúsenosti s EDU.CO? Zaujíma ma kvalita,rozsah a celkovo či ste boli spokojní podla očakávaní.

denkabemommy
29. apr 2025

@malinkamalinka ak to chceš ako doplnok ku svoje profesii, tak super, budú stačiť, niečo nové sa tam určite dozvieš, ak to však chceš na úplnú zmenu odboru, tak ti budú málo 🙂

malinkamalinka
autor
29. apr 2025
@denkabemommy

@malinkamalinka ak to chceš ako doplnok ku svoje profesii, tak super, budú stačiť, niečo nové sa tam určite dozvieš, ak to však chceš na úplnú zmenu odboru, tak ti budú málo 🙂

@denkabemommy a máš skúsenosti aj s niekým iným s kým si bola spokojná?

denkabemommy
29. apr 2025
@malinkamalinka

@malinkamalinka neviem ti úplne poradiť, ja som z odboru neodchádzala zatiaľ, len som sa motala dookola okolo svojho.

kabinka11
29. apr 2025
@malinkamalinka

@malinkamalinka o aký kurz máš záujem? Ja som bola minulý rok a dalo mi to veľa. Teraz majú pokračovanie kurzu. Išla by som, ale nemám nárok už z upsvr.

malinkamalinka
autor
29. apr 2025
@kabinka11

@malinkamalinka o aký kurz máš záujem? Ja som bola minulý rok a dalo mi to veľa. Teraz majú pokračovanie kurzu. Išla by som, ale nemám nárok už z upsvr.

@kabinka11 web profesionál. Aky kurz si absolvovala?

kabinka11
29. apr 2025
@malinkamalinka

@kabinka11 web profesionál. Aky kurz si absolvovala?

@malinkamalinka myslím ze to bol tento čo chceš ty, ale volalo sa to digitálny marketing.

malinkamalinka
autor
30. apr 2025
@kabinka11

@malinkamalinka myslím ze to bol tento čo chceš ty, ale volalo sa to digitálny marketing.

@kabinka11 a tých informácií bolo dostatok aj potom keď si si hladala prácu?

1marekk
1. máj 2025

Ja som mal minulý rok kurz windows administrátora a za mňa to bolo úplne super. Ja som študoval úplne iný odbor na škole, ale prínosom to pre mňa bolo. Pracujú tam skvelí ľudia, či už tí, ktorí Vám pripravujú papiere, certifikát alebo s tými, čo ste spolu na kurze. Dobrá atmosféra, humor a neskutočne veľa nových vedomostí :D aspoň teda za mňa. Od začiatku, až do konca bolo čo preberať a hoci sme prebrali už niekedy v polke skoro všetko, tak sme našli nové témy a venovali sa im, čiže ak sa stihne, dá sa aj mimo toho, čo tam majú napísané, že budete rozoberať, záleží od ľudí no a počtu... + sme mali aj materiály na doma a naučili sme sa pracovať v Canve, čo bolo pre mňa niečo nové vtedy. A koniec-koncov, recenzie na EDU.CO hovoria za všetko 🙂 ja tam plánujem v budúcnosti ísť ešte na nejaký kurz určite. 🙂 Veľa šťastia.