UKF pedagogická Nitra
Ahojte, je tu prosim Vas niekto, kto studuje alebo studoval na Vysokej skole UKF pedag.v Nitre? Rozhodujem sa medzi touto a Vysokou skolou pedagogickou v Trnave. Na obe skoly som prijata ( externe studium). Je to velmi tazke? Za vsetky reakcie vopred dakujem 🙂
@kaktusik007 my mame teraz 27 a na letný 33 musíme. Aby sme mali 60
@pusinka719 Aj nás oficiálne brali 60, ale je nás viac, keďže sa podávajú ešte odvolania, nastupujú študenti s odkladom štúdia, atď. Ale viac študentov kvôli vysokému záujmu len tak prijímať určite nebudú, majú nejakú max. kapacitu. Všetci profesori hovoria, že nás je veľmi veľa, teda ešte viac prijatých študentov už určite nehrozí. Minulý rok bolo vraj vyše 150 prihlášok a nastúpilo nás na štúdium 80.
@1703michaela dost malicko. Nas sialene tlacia do povinne volitelnych predmetov.... Tymto stylom, ak za prvy rocnik dame 75 kreditov, v tretiaku budeme mat vylozene nohy 😀
@viera77 tak toto nie je v mojom pripade povzbudive 🙈 Necham sa prekvapit teda,jak to cele dopadne .
@pusinka719 Treba si podať prihlášku. Ak máš študovať, tak budeš prijatá😉 A mne bolo ešte povedané, že pri neprijatí si mám obratom podať odvolanie.
@viera77 podala som na dve,tak uvidime.A to odvolanie niekomu pomohlo?
Baby prosím vás teda na tú UKF treba robiť prijímačky na externé alebo tam berú bez??
Ak treba prijímačky tak ešte nad tým asi popremýšľam😅
@haidy61 ja som mala najprv nadstavbu. Narocne to bolo. Ale zas dalo mi to vela. Kamaratka,,ktora.tam chodila so mnou,,pokracuje na VS a zistila, ze vlastne vs je lahka v.porovnani s nadstavbou. Vravia to mnohi....
@pusinka719 baby nespravíme nejakú skupinu na FB alebo chat? 🫣 Nech zostaneme v kontakte ak nás príjmu?🙂
@pusinka719 🤞 skúsim a budem nám držať 😂 palce a päste
@monikavalova ja som za a viem ze baby zvykli spravit skupinu ked zacnu rocnik a tam si navzajom pomahaju 😊
@monikavalova mozeme, som za😉
@snowflakenel tak vyskúšaj , no za mňa ľahká nie je veru . Skúška zo sjl bola taka akoby sme študovali tento predmet a nie PEP , matematika ani nehovorím . Na všeobecnej pedagogike chce snáď 100% vedomosti , atd
@zabka1987 kto vas ma na vseobecnej? Ale potvrdzujem tvoje slova - je to cisto pedagogika z vedeckeho hladiska a teda toto dostat do hlavy..... Akoze snazim sa, len..
@kaktusik007 Trniková a Kurincova . Kurincova ešte pomôže , ak vieš potiahne ale Trniková nie
@haidy61 som na nadstavbe v BA prvý pol rok bolo super všetci boli ku nám chápavý že máme rodinu, prácu až pokiaľ sa nejsli sťažovať z vedľajšej triedy že im vadí keď musia doma písať seminarky že nemajú na to doma čas,tak z písania seminariek sa stali testy z každého predmetu a to je teda zaberak dnes som mala tri písomky.A som od Partizánskeho 🙂
@haidy61 ja mám síce iba messenger , ale keď mi dáte mená ako vás nájdem tak viem spraviť 🙂 alebo niektorá z nás 🤷🏻♀️😊
Ahojte, tak ja tiez zvažujem predškolsku a elementárnu pedagogiku BC. - ci Nitra alebo Trnava ?
@lienka291989 Volila by som, čo mi je bližšie k bydlisku. Prednášky v NR sú piatky - soboty, teda buď prespať v NR alebo spraviť cestu tam a späť oba dni. Skúšky sú cez týždeň, teda opäť cestovanie, niekedy aj 2x v týždni....tá vzdialenosť naozaj robí svoje. Osobne by som momentálne mala bližšie B. Bystricu ako NR - to dochádzanie do NR je pre mňa na nervy.
Ahojte, tiež si idem dať prihlášku na PEP externú do Nitry a do Trnavy, neviem co si vyberiem. Od Nitry ma veľmi odradza, ze maju vyucovanie aj v piatky, neviem ci mozem z prace tolko vymeskat. V Trnave pokial viem, maju iba soboty. Ja mam skončené 2 roky v Ružomberku, tak snad mi uznajú aj nejaké skúšky. Som z Nových Zámkov.
@nienna V prvom rade počkať s rozhodovaním, kým neobdržíš potvrdenie o prijatí. Do minulého leta som bola tiež novozámčanka, a volila som jednoznačne NR, a to len kvôli dochádzaniu, keďže nešoférujem. Už som ale mimo NR, vzdialenosť do NR 2-krát taká veľká, ale naozaj neľutujem, spoje mám super, piatky a skúšky počas týždňa riešim dovolenkou, ktorej mám ako zamestnanec školstva dostatok. Ale ak by boli práve tie piatky problém, tak volím školu s vyučovaním len v sobotu. Ale určite treba najprv počkať na výsledky prijimacieho konania.
@nienna ahoj ako to je v.ruzomberku?

@monikavalova tak sme dve 😅 Skus si podat aj ty,a budeme dve stresovat 😅