icon

Uplatnenie v biológii bez chémie a angličtiny?

adriana_9705
30. sep 2024

Dobrý deň, onedlho ma čaká rozhodovanie kde na vysokú školu a ešte dôležitejšie aký obor. Mám záľubu v biológiu ale nemám rada chémiu čím sa dosť veci vylučuje. Taktiež nemám rada učiteľstvo a anglina mi veľmi nejde. Viete mi niečo poradiť s čím by som sa vedela aj potom v praxi uplatniť? Vopred ďakujem za odpoveď.

Strana
z2
zuzudrnda
1. okt 2024

@lenkakravcova je to tak 😃 ale veľmi ma zaujalo to ekologické poľnohospodárstvo odbor. To bolo diaľkovo?

zuzudrnda
1. okt 2024

@lenkakravcova tak to už môžem ísť pri rodine na celoživotné vzdelávanie 😃 ďakujem za info 🌷

selenka7
1. okt 2024

@adriana_9705 osobnych skusenosti mam viac nez dost. Som absolvent cistej biologie na Bc. stupni a magister. odboru Bunkova a molekulova biologia a genetika a teda tej chemie sme mali pozehnane. Su to uz sice roky, teraz na univerzite posobim a biologov ucim. Tie zoznamy predmetov som tu zazdielala preto, aby to boli co najaktualnejsie informacie. A krasne tam vidno, kolko tej chemie tam je. Osobne si myslim, ze pri pocte absolventov biologickych odborov, ktore kazdy rok univerzity chrlia, budes mat len slabu konkurencieschopnost, ak nebudes ovladat chemiu a anglictinu. Takze realne Ti ten odbor nebude na nic. V odbore sa uplatnia ti absolventi, ktori maju nejaku pridanu hodnotu bohuzial

Strana
z2