icon

Zápis na FRI UNIZA

nika122
10. jún 2022

Ahojte, po prijatí na fakultu riadenia a informatiky som sa po maturite musela zapísať na štúdium a dodatočne poslať maturitné vysvedčenie. Omylom som však klikla na ikonu zapísať sa na štúdium bez priloženia súboru a moju požiadavku odoslalo bez prílohy vysvedčenia. Myslíte že bude možné to nejak dodatočne doposlať? Nemáte niekto nejaké skúsenosti?

mb2021
Odpoveď bola odstránená
nika122
autor
Autor odpoveď zmazal
viestta
10. jún 2022

@nika122 však si zavolaj na študijné a dohodni sa co dalej. Ako budúca informatika by si mala vedieť ako riešiť vzniknutý problém.

elleloup
10. jún 2022

@nika122 nechcem hejtovať ale hlásiš sa na informatiku a nevieš im dodatočne poslať mail s vysvedčením a vysvetlením? Ja mám bohaté skúsenosti s tým, že keď niečo potrebujem, či už získať info alebo niečo zariadiť, tak pošlem mail. Na vysokej sa inak ani nekomunikuje.

nika122
autor
10. jún 2022

@mb2021 ja som sa dostala bez PS. Do priemeru 1,6 sa berie každý kto sa prihlási. Ostatní robia prijímačky. Ale samotné štúdium je vraj náročné.

deti95060810
10. jún 2022

@mb2021 tie ťažké dubové dvere sú ešte stále na svojom mieste... len škola je už roky presťahovaná na iné miesto.... asi si už odišiel dávno zo školy že...😉

mb2021
Odpoveď bola odstránená