icon

Ako zmierniť bolesť brucha pri histamínovej intolerancii?

24. máj 2025

Ahojte pomáha vám niečo na bolesť brucha pri histamínovú intolerancii? Čo viem tak daosin treba užívať pred jedlom.

kulumulu123
24. máj 2025

Ideálne sa vyhýbať tomu co ti robí zle....

balerina2025
24. máj 2025

ako prosim boli brucho pri hitke?

slavomira236
24. máj 2025

Dcerke som zistila co jej robi zle to sme vylucili. Plus brala dlhodobo probiotika pyridoxin quercetin aerius...

marianarem
24. máj 2025

Jedine dieta :(

autor
24. máj 2025
@balerina2025

ako prosim boli brucho pri hitke?

@balerina2025 ja by som to asi opísala ako tlak v celom bruchu, nelokalizovaný a veľakrát aj taký celkový nepríjemný pocit tela, až bolesť do chrbta

balerina2025
24. máj 2025

to mam aj ja a HIT sa da zistit gastroskoopiou ci z krvi ci ako

autor
24. máj 2025
@balerina2025

to mam aj ja a HIT sa da zistit gastroskoopiou ci z krvi ci ako

@balerina2025 z krvi u alergológa mne zistili

balerina2025
24. máj 2025

dakujem, lebo mam dlhodobo problemy tak zistujeme ze co.

abdn16
24. máj 2025

ked schytam krce, tak si dam NoSpu.
Daosin mi nikdy nepomahal, za mna zbytocne vyhodene peniaze.
Vsimla som si, ze sa mi HIT pocas zivota meni. Niektore potraviny znasam v pohode, ktore som predtym nemohla a naopak. Je to taky celozivotny boj, vela stastia

happysunnie
28. máj 2025

Ahoj, buď si môžeš dávať Daosin pred jedlami, dočítala som sa, že v tele vydrží do 4 hodín, čiže tak 3x denne (ale nepreháňať to zase s tým, čo zješ). Ja si momentálne snažím urobiť eliminačnú diétu, beriem popri tom L-glutamín, revicolin, zinok, kvercetín a vyššie dávky vitamínu C. Ten kvercetín mi pomáha celkom dosť, na pár hodín mi stiahne príznaky. Ako kombináciu tieto prípravky beriem krátko, tak ešte neviem dať feedback. Držím palce, snažím sa jesť čo naviac nízkohistamínovo no aj tak sa stále niečím trocha dráždim každú chvíľu :/