Ako zmierniť bolesť brucha pri histamínovej intolerancii?
Ahojte pomáha vám niečo na bolesť brucha pri histamínovú intolerancii? Čo viem tak daosin treba užívať pred jedlom.
ako prosim boli brucho pri hitke?
Dcerke som zistila co jej robi zle to sme vylucili. Plus brala dlhodobo probiotika pyridoxin quercetin aerius...
Jedine dieta :(
ako prosim boli brucho pri hitke?
@balerina2025 ja by som to asi opísala ako tlak v celom bruchu, nelokalizovaný a veľakrát aj taký celkový nepríjemný pocit tela, až bolesť do chrbta
to mam aj ja a HIT sa da zistit gastroskoopiou ci z krvi ci ako
to mam aj ja a HIT sa da zistit gastroskoopiou ci z krvi ci ako
@balerina2025 z krvi u alergológa mne zistili
dakujem, lebo mam dlhodobo problemy tak zistujeme ze co.
ked schytam krce, tak si dam NoSpu.
Daosin mi nikdy nepomahal, za mna zbytocne vyhodene peniaze.
Vsimla som si, ze sa mi HIT pocas zivota meni. Niektore potraviny znasam v pohode, ktore som predtym nemohla a naopak. Je to taky celozivotny boj, vela stastia
Ahoj, buď si môžeš dávať Daosin pred jedlami, dočítala som sa, že v tele vydrží do 4 hodín, čiže tak 3x denne (ale nepreháňať to zase s tým, čo zješ). Ja si momentálne snažím urobiť eliminačnú diétu, beriem popri tom L-glutamín, revicolin, zinok, kvercetín a vyššie dávky vitamínu C. Ten kvercetín mi pomáha celkom dosť, na pár hodín mi stiahne príznaky. Ako kombináciu tieto prípravky beriem krátko, tak ešte neviem dať feedback. Držím palce, snažím sa jesť čo naviac nízkohistamínovo no aj tak sa stále niečím trocha dráždim každú chvíľu :/

Ideálne sa vyhýbať tomu co ti robí zle....