Ako zvládať histamínovú a mliečnu intoleranciu?
Ja som už zúfalá. Prosím vás existuje niečo, čo by mohlo vyliečit intoleranciu a alergiu? Mám histamínovú intoleranciu, alergiu na kravské mlieko, plus nemôžem jesť nič,čo obsahuje škrob. Neviem už čo mám robiť, to isté varím dookola, už nemám ani chuť, toľko vecí nemôžem to je nemorálne. prosím ak viete o niečom dajte mi vedieť! Bola by som veľmi vďačná.
Ďakujem!
Nič zázračné neexistuje, aj keď mala som jednu A4ku alergií, takmer nič som nemohla. A zmizla väčšina po prvom tehotenstve, tak možno to je to "zázračná metóda" 😅
Ale pozri nejaké zahraničné stránky alebo profily na insta s nápadmi na varenie.
Nič zázračné neexistuje, aj keď mala som jednu A4ku alergií, takmer nič som nemohla. A zmizla väčšina po prvom tehotenstve, tak možno to je to "zázračná metóda" 😅
Ale pozri nejaké zahraničné stránky alebo profily na insta s nápadmi na varenie.
@vkatush Aj mne sa tehotenstvom zredukovali alergie, tiez odporucam 🙂
@klaudiaklau A ako dlho si uz na diete? Pri histaminikoch je to casto tak, ze po urcitom case na diete si uz potom mozu dovolit viac. Ja mam tiez HIT, mala som z nej ekzem po celom tele. Po nasadeni prisnej diety vymizol a po asi pol roku som uz zacala zvolnovat, teraz uz to mam velmi zvolnene a nevratilo sa to v takom rozsahu, nanajvys len male fliacky na rukach.
@klaudiaklau mne sa tehotenstvom este zhorsili potravinove alergie,takze asi to je vysoko individuálne:D
@klaudiaklau rada by som ti poradila,ale tiez jem dookola to iste, ze mi to niekedy ide hore krkom.
hlasim sa✌️ ja som sa dostala
@klaudiaklau mne sa tehotenstvom este zhorsili potravinove alergie,takze asi to je vysoko individuálne:D
@lubkovaandrejka mne takisto respektíve dovtedy som nemala žiadne. Ale až druhé tehotenstvo so súčasným mužom a on je krvná skupina B a ja A a aj celé tehotenstvo som mala príšernú nádchu keďže dcéra je tiež B po ňom.
@klaudiaklau preliecit creva od zakladu

@klaudiaklau nevylieci len potlacuje
Skus zahranicne stranky o vareni