Bolesti žalúdka a chrbta zároveň
Ahojte chcela by som sa podeliť o svoj problém už od augusta mam bolesti v nad brušku je to taka tupá bolesť ako keby ma bolel zaludok.. Ale zároveň ma zacne boliet aj chrbat na začiatku som mala strasne bolesti keď som si ľahla ma to prešlo teraz už mávam bolesti iba obcas ale cítim taky plný zaludok po jedle stále... Prosím poraďte mi môže to byť z chrbtice? Tiež ma boli :(
Ahojte prosím poradte tiez mam tieto problemy bolesti od chrbtice a hned zacne boliet zaludok az na zvracanie mi je na gastre zistili zvyseny histamin a miernu laktozovu intoleranciu aj ked som dodrziavala dietu aj tak bolesti zacali v zaludku.Na sone všetko ok vela vysetreni doktor uz zufaly ze smer psichiatria neviem si predstavit brat AD ked mam bolesti zaludka ako prosim riesit ???doktor uz nevie kde ma ma poslat
@vikiiim to fakt ti všetko robila psychika? 😳 Ja už som na nervy mal som celé leto kľud tmzasa sa nakopili bolesti. Brucho pobolieva ale čo je horšie chrbtica strašne boli a celá od krížov až po lopatky a aj boky brucha, bokest pálenie ščipanie. Na nervy už som z toho. Vyšetrení na gastre veľa ja už neviem. Ako si po riešila psychiku?
@11spido11 ja som skoncila so zapalom zaludka a zlcou v nom v nemocnici no a po tom to zacalo. Vsetky testy ok, ct brucha ok, mr malej panvy ok, ale bolesti kade tade. Trva to vyse mesiaca. Mala som sice nejaky zapal v moci ale po atb je to ok. Este si myslim, ci to nemozu byt prave vedlajsie ucinky antibiotik. Tiez su take. Ale na boreliozu by som sla tiez.
Ahojte ja riesim rovnake problemy ako vy.O EUS som ešte nepočula kde to robia prosím? Tiež sa u mňa najorv rok riešil pankreas a nakoniec na špecializovanom CT sa ukázalo ze je bez zmien.Tak doktor hovorí,že nakoniec asi ani nič s ním nemám.Ale dopracovala som sa k téme vaskulárno kompresívne syndrómy.Dajú sa zistiť nejaké uhly tepien,ktoré môžu spôsobovať všetky spomínané problémy a ešte ďaleko viac.
@vikiiim dobrý deň 🙂 čo to nakoniec bolo ?
@11spido11 ahoj , prosím pomohli ti tie ant ? Dakujem
@leeo prosím , ako vám to cele dopadlo? Čo vám zistili ? Dakujem

@nikpa dobrý deň. Ako prosím vás doktor zistil u vás problém s pankreasom keď vám robíl gastroskopiu? Ved to je hadica do žalúdka nie ci? Ďakujem