icon

Bolesti žalúdka a chrbta zároveň

vikiiim
29. dec 2019

Ahojte chcela by som sa podeliť o svoj problém už od augusta mam bolesti v nad brušku je to taka tupá bolesť ako keby ma bolel zaludok.. Ale zároveň ma zacne boliet aj chrbat na začiatku som mala strasne bolesti keď som si ľahla ma to prešlo teraz už mávam bolesti iba obcas ale cítim taky plný zaludok po jedle stále... Prosím poraďte mi môže to byť z chrbtice? Tiež ma boli :(

Strana
z4
11spido11
11. sep 2024

@nikpa dobrý deň. Ako prosím vás doktor zistil u vás problém s pankreasom keď vám robíl gastroskopiu? Ved to je hadica do žalúdka nie ci? Ďakujem

nikpa
12. sep 2024

@11spido11 bud z krvi alebo zo stolice, už si to presne nepamätám

lusiafofo
29. sep 2024

Ahojte prosím poradte tiez mam tieto problemy bolesti od chrbtice a hned zacne boliet zaludok az na zvracanie mi je na gastre zistili zvyseny histamin a miernu laktozovu intoleranciu aj ked som dodrziavala dietu aj tak bolesti zacali v zaludku.Na sone všetko ok vela vysetreni doktor uz zufaly ze smer psichiatria neviem si predstavit brat AD ked mam bolesti zaludka ako prosim riesit ???doktor uz nevie kde ma ma poslat

11spido11
7. okt 2024

@vikiiim ahoj. Prosím z odstupom času v com bol problém?

vikiiim
autor
7. okt 2024

@11spido11 ahoj psychika

11spido11
7. okt 2024

@vikiiim to fakt ti všetko robila psychika? 😳 Ja už som na nervy mal som celé leto kľud tmzasa sa nakopili bolesti. Brucho pobolieva ale čo je horšie chrbtica strašne boli a celá od krížov až po lopatky a aj boky brucha, bokest pálenie ščipanie. Na nervy už som z toho. Vyšetrení na gastre veľa ja už neviem. Ako si po riešila psychiku?

vikiiim
autor
8. okt 2024

@11spido11 psychiater 🙂 lieky a asi po mesiaci a pol to prechadzalo..niekedy to mavam aj teraz najma ked mam dostat menstruaciu

leeo
8. okt 2024

@vikiiim prosim vas vsetkych ktorych bolela chrbtica. Bolela vas aj v noci alebo ked ste lezali? Ci iba cez den? Vdaka

11spido11
9. okt 2024

@leeo ja mam tieto problémy cez deň keď stojím sedím chodím. Keď si ľahnem a v noci je to fajn. Akonáhle sa postavim začína bolesť

leeo
9. okt 2024

@11spido11 presne aj ja to tak mam. Tie pocity co uvadzas vyssie. Mam podozrenie, ze to moze byt aj psychikou.

11spido11
9. okt 2024

@leeo je to dosť možné. Ja som nemal robene boreliózu a aj ta ma také príznaky tak som si dával brat krv a čakám na výsledky. Tak uvidím.

11spido11
10. okt 2024

@leeo len keby je to psychikou tak by ma to bolelo aj keď si ľahnem a som hore ale mňa to postupne prejde keď si ľahnem tak neviem. Koľko ti to trvá? Ja už to mám 2 mesiace deň čo deň. Vyšetrení porobenych od aleluje a všetko ôk okrem alergie na mlieko a hranične hodnoty hit.

11spido11
10. okt 2024

@radulkova ako dlho vám tie bolesti trvali? Mali ste ich každý deň ci? Ďakujem.

leeo
12. okt 2024

@11spido11 ja som skoncila so zapalom zaludka a zlcou v nom v nemocnici no a po tom to zacalo. Vsetky testy ok, ct brucha ok, mr malej panvy ok, ale bolesti kade tade. Trva to vyse mesiaca. Mala som sice nejaky zapal v moci ale po atb je to ok. Este si myslim, ci to nemozu byt prave vedlajsie ucinky antibiotik. Tiez su take. Ale na boreliozu by som sla tiez.

domisimo
16. okt 2024

Ahojte ja riesim rovnake problemy ako vy.O EUS som ešte nepočula kde to robia prosím? Tiež sa u mňa najorv rok riešil pankreas a nakoniec na špecializovanom CT sa ukázalo ze je bez zmien.Tak doktor hovorí,že nakoniec asi ani nič s ním nemám.Ale dopracovala som sa k téme vaskulárno kompresívne syndrómy.Dajú sa zistiť nejaké uhly tepien,ktoré môžu spôsobovať všetky spomínané problémy a ešte ďaleko viac.

11spido11
18. okt 2024

@domisimo
@domisimo ahoj. Ja som bol na EUS v Nitre na klinike Orbis. Mne diagnostikovali az teraz ze mam boreliozu a zrejme ta robi tuto paseku v tele tak som zacal uzivat atb na mesiac a potom uvidim.

simisi
15. dec 2024

@11spido11 ahoj,to EuS v Nitre si mal v anestéze ci bez?Ako si na tom teraz?

leeo
19. dec 2024

@11spido11 ahoj. Ako sa mas? Zistili ti pricinu problemu? Bola to predsa ta borelioza? Ako ti teraz je?

dominika6536
1. apr 2025

@vikiiim dobrý deň 🙂 čo to nakoniec bolo ?

monikaaaaaa4
6. apr 2025

@11spido11 ahoj , prosím pomohli ti tie ant ? Dakujem

monikaaaaaa4
6. apr 2025

@leeo prosím , ako vám to cele dopadlo? Čo vám zistili ? Dakujem

Strana
z4