Chudnutie a priberanie pri histamínovej intolerancii
Ahojte,
mám HIT a alergiu ma BKM a veľmi som schudla, za rok asi 15 kg. Momentálne mám pri výške 160 cm 46 kg a mám pocit, že stále to ide dole.
Často mám kŕče v bruchu, predtym som jedla nezdravo, každý deň sladké, čokoládu, pečivo, kadejaké chipsy a slané, pizzu, veľa mliečneho a syrov, no jednoducho moja strava nebola bohviečo.
Ako som toto všetko vyradila, tak váha išla pomaly dole a nejako sa to nezastavuje. Teraz by som chcela pribrat, ale neviem ako na to.
Akú máte váhu pri histaminovej intolerancii a upravilo sa vám to časom?
Ďakujem
Histaminku som mala cca desat rokov. Respektive mam ju stale, zbavit sa toho neda, ale postupom casu sa to moze upravit natolko, ze ta to nebude obmedzovat. Tak to bolo aj pri mne, uz mi takmer nic nesposobuje tazkosti. Ale schudla som taktiez dost kilogramov, postupne sa to upravi, neboj.
@27dianka ja ju mam od maja ale stale nejako s tym bojujem. Hlavne rano hned ako vstanem mam väčšinou krce. Potom sa to ako tak ustali. A takto skoro kazdy den. Uz som pribrala 1,5 kg a do toho som zjedla nieco co mi nesadlo a 3 dni dieta a hned som na tom tak ako predtym.
@falbala132 ja čerstvé pecivo nezvladam. Tak si aspoň dvojdnovy rozok peciem v hriankovaci.
Ja som za dva mesiace zhodila 12 kíl pri diéte histaminovej
@anka4434 fuu tak to ste riadne za taky kratky cas. Mna hneva ze stale kde ta vaha dole.

ja tiez nechcene chudnem, ale to preto, ze mne histamin najviac dviha lepok a nejako ta vaha proste ide dole lebo nejdem takmer ziadne pecivo, chlieb som kedysi milovala.
snazim sa to dohanat tukmi, orechami, proteinom, ale proste ten chlieb robil u mna vela.