icon

Kde nájsť sladkosti bez lepku a laktózy?

14. nov 2025

Viete mi poradiť,kde kúpim sladkosti pre celiatika,ktorý nemôže ani laktózu?
Niečo volnejsie dostupné v beznych potravinách,obchodoch...Nájdem niekde niečo?
Ďakujem za rady a odporucania😊

mullerova46
14. nov 2025

@anonym_autor horká čokoláda, gumové cukríky sušené ovocie, fakt je málo sladkosti pre túto kombináciu alergií 🫣 inak na objednanie kekse

valiant
14. nov 2025

@anonym_autor sladke burizony, ovocna koza, roksove cukriky. Bezlepkove Tesco produkty s oznacenim, ze su aj bez laktozy. Rovnako Schär ma bezlepkove s oznacenim bez laltozy.

lukbe
14. nov 2025

V Zdravej výžive, Bille, treba len hľadať a pýtať sa v obchode, majú už bzl kútiky.

kacena4
14. nov 2025

niektore fit tycinky su aj aj

lizatko1009
14. nov 2025

neviem odkial si, ale v OD slimak maju taky obchod, tam je vsetko free

mimimoje
14. nov 2025

Lyra čokoláda, majú aj v DM napríklad, potom také akoby cukríky zo sušeného ovocia, sú aj v čokoláde, tiež v DM kupujem

sasalu1
14. nov 2025

@anonym_autor tato kombinácia nie je vôbec taká hrozná. Tie bezlepkové produkty sa často vyrábajú už bezlaktózovo. Od značky Schär určite nájdeš v Tescu a podobných supermarketoch (ak je to len niečo, čo potrebuješ pre návštevu). Ak dlhodobo, tak ja objednávam aj z eshopov, nech to nie je jednotvárne.

sasalu1
14. nov 2025
@mullerova46

@anonym_autor horká čokoláda, gumové cukríky sušené ovocie, fakt je málo sladkosti pre túto kombináciu alergií 🫣 inak na objednanie kekse

@mullerova46 kekse sú super. Majú ich aj v yeme, ak by bol niekto z bratislavy

lucik194
14. nov 2025

za mna DM drogeria najdes kombinacia oboch

babushkaem
14. nov 2025

mixit

mullerova46
14. nov 2025
@sasalu1

@mullerova46 kekse sú super. Majú ich aj v yeme, ak by bol niekto z bratislavy

@sasalu1 to som netušila ďakujem za tip ❤️ určite oskusam lebo mám alergie na všetko 😅

liz_lemon
14. nov 2025
@mimimoje

Lyra čokoláda, majú aj v DM napríklad, potom také akoby cukríky zo sušeného ovocia, sú aj v čokoláde, tiež v DM kupujem

@mimimoje Lyra len horka je bez laktozy

liz_lemon
14. nov 2025

v Lidl obcas maju mliecnu cokoladu bez laktozy