Kde nájsť sladkosti bez lepku a laktózy?
Viete mi poradiť,kde kúpim sladkosti pre celiatika,ktorý nemôže ani laktózu?
Niečo volnejsie dostupné v beznych potravinách,obchodoch...Nájdem niekde niečo?
Ďakujem za rady a odporucania😊
@anonym_autor sladke burizony, ovocna koza, roksove cukriky. Bezlepkove Tesco produkty s oznacenim, ze su aj bez laktozy. Rovnako Schär ma bezlepkove s oznacenim bez laltozy.
V Zdravej výžive, Bille, treba len hľadať a pýtať sa v obchode, majú už bzl kútiky.
niektore fit tycinky su aj aj
Lyra čokoláda, majú aj v DM napríklad, potom také akoby cukríky zo sušeného ovocia, sú aj v čokoláde, tiež v DM kupujem
@anonym_autor tato kombinácia nie je vôbec taká hrozná. Tie bezlepkové produkty sa často vyrábajú už bezlaktózovo. Od značky Schär určite nájdeš v Tescu a podobných supermarketoch (ak je to len niečo, čo potrebuješ pre návštevu). Ak dlhodobo, tak ja objednávam aj z eshopov, nech to nie je jednotvárne.
@anonym_autor horká čokoláda, gumové cukríky sušené ovocie, fakt je málo sladkosti pre túto kombináciu alergií 🫣 inak na objednanie kekse
@mullerova46 kekse sú super. Majú ich aj v yeme, ak by bol niekto z bratislavy
za mna DM drogeria najdes kombinacia oboch
mixit
@mullerova46 kekse sú super. Majú ich aj v yeme, ak by bol niekto z bratislavy
@sasalu1 to som netušila ďakujem za tip ❤️ určite oskusam lebo mám alergie na všetko 😅
v Lidl obcas maju mliecnu cokoladu bez laktozy

@anonym_autor horká čokoláda, gumové cukríky sušené ovocie, fakt je málo sladkosti pre túto kombináciu alergií 🫣 inak na objednanie kekse