icon

Pozitívny SIBO test

suzy_dm
5. apr 2022

Ahojte, nájde sa tu prosím niekto, kto mal pozitívny dychový SIBO test a podelí sa o skúsenosti, čo mu pomohlo? Aké ste prosím mali príznaky? Užívali ste aj antibiotiká? Mne bol alergológom predpísaný Normix. Ďakujem.

sisinka001
5. sep 2022

@betina13 môžem poprosiť bližšie info k tomu, ďakujem

kachita
5. sep 2022

@betina13 mozem aj ja dostat blizsje info o tom teste??

betina13
Autor odpoveď zmazal
tina_mk
8. sep 2022

@betina13 Ahoj, môžem tiež poprosiť info o teste? ďakujem

barbied
13. sep 2022

Už mam po sibo teste, a som nesmierne šťastná že som ho mohla absolvovať aj doma. Nebyť jednej pani ani by som o takej možnosti nevedela, aj ked je cenovo vyšší. Už len čakať na výsledky.
Ak máte citlivejší organizmus ako asi aj ja tak odporúčam ho absolvovať doma kde mate toaletu len pre seba ,kedze pri teste sa pije laktuloza(prehanadlo)

betina13
14. sep 2022

@barbied super, tesím, sa 🙂

barbied
14. sep 2022

@betina13 veľmi pekne vam ďakujem 🤗

adriannasvk
14. sep 2022

@betina13 aj ja by som poprosila info. Dakujem😊

guudy
3. okt 2022

@betina13 mozem aj ja poprosit info? Dakujem

monte16
12. nov 2022

@betina13 zdravím, vedeli by ste prosím vás poradiť s tým testom aj mne? ďakujem krásne

victus
19. jan 2023

@betina13 Zdravim Možem poprosiť bližšie info o SIBO teste? Ďakujem

matenka
19. jan 2023

Mne normix zabere tak na mesiac, musim si davat pozor na stravu, snazim sa nejest sladke, ale samozrejme uletim a potom je zas zle, strava je zaklad, malo sladkeho, hlavne sladkosti z obchodov mi robia zle

falbala132
19. jan 2023

tak mne Normix zabral tak, ze odvtedy mam pokoj, brala som ho v septembri.

kater_by
14. apr 2023

@betina13 dobrý deň. Prosím môžem poprosiť bližšie info o Sibo teste na doma ? 🙏🙏

oliii123
11. nov 2023

@betina13 prosím kde robia ten test viacerých plynov

oliii123
11. nov 2023

@suzy_dm na základe čoho sa prosím chudnutie zastavilo ? Ja tiež strašne chudnem 😔

oliii123
11. nov 2023

@barbied prosím kde robia ten test aj takto na doma?

barbied
11. nov 2023

@oliii123 napíšem správu

suzy_dm
autor
12. nov 2023

@oliii123na gastre mi predpisali reasec, ten mi pomohol najviac asi. Uzivala som pravidelne, pol tablety rano, pol tablety vecer, ak mi bolo horsie tak aj celu. Do toho probiotika a vylucila som mliecne produkty, pretoze mi popritom zistili intoleranciu na laktozu. Bola som na gastroskopii. Ale uzivala som aj normix, ci to na to malo vplyv, neviem 🤷‍♀️ Teraz sa citim dobre, dokonca tolerujem aj mliecne produkty, ale neprehanam to.

kaya18
18. nov 2023

@barbied dobry den, mozem vas aj ja poprosit o info? Dakujem krasne

barbied
21. nov 2023

@kaya18 píšem správu

kachita
28. nov 2023

@barbied mozem Vas poprosit o info o tom SIBO teste doma? Dakujem

milagros
5. jan 2024

@barbied aj ja poprosim info o teste doma vdaka

liv1
8. mar 2024

Ahojte prosim vas ake ste mali davkovanie pri sibe? Pri kolkych kg pripadne? Nemozem sa dovolat dr a na krabicku mi to nenapisali. Nieco sa mi mari, ze 3x2 ale fakt si nepamatam

kaya18
8. mar 2024

@liv1 myslíte normix? 3x denne 2 tabletky, pred jedlom, 10 dní. A už koľko krát vám povedali opakovať kúru, ja som mala 2x

liv1
8. mar 2024

@kaya18 ja to beriem prvy krat. Ale velmi mi zaberala dieta low foodmap, mozno by aom ani mepotrebovala atb. Ale boli sme prec par dni a jedla som pecivo🙈. Tak mi treba 😅

kaya18
9. mar 2024

@liv1 ja som zmenila úplne probiotiká a to mi tiež pomohlo, liečbu som si dala ale aj tak, aj keď...vyzbierala som hádam všetky negatívne účinky, a uvidím teda... o 3 až 6 mes mám ísť opätovne na SIBO test, či to teda pomohlo alebo nie

milagros
14. mar 2024

@liv1 tiez som mala davkovanie 3x2 ale 14dni...mam 63kg,ale myslim ze to nema davkovanie na vahu cloveka....co vsetko jete pri tej foodmap diete?

milagros
14. mar 2024

@kaya18 ja som mala pisane ze po jedle ,ake probiotika uzivate?

liv1
15. mar 2024

@milagros tak ja na ranajky jem zvacsa take gastanove chrumkave chleby s avokadom-odporuca sa nie vela, alebo kokosovy jogurt s ovocim, alebo ovsenu kasu z rastlinneho mlieka - varenu. Hlavne jedla - ryzove cestoviny na rozne sposoby, maso, ryza, quinoa. Jem pomarance, banany - menej zrele. Polievky - vyvary, tekvica, cukety, ryby, krevety. Vajicka, omelety, prazenice, redkovka, uhorka, zelene salaty, atd.
Vylucila som hlavne cukor, psenicu/pecivo, cestoviny a mliecne vsetko. Ani bezlaktozove nejem, len rastlinne