Pozitívny SIBO test
Ahojte, nájde sa tu prosím niekto, kto mal pozitívny dychový SIBO test a podelí sa o skúsenosti, čo mu pomohlo? Aké ste prosím mali príznaky? Užívali ste aj antibiotiká? Mne bol alergológom predpísaný Normix. Ďakujem.
Dobry den existuje prirodna liecba na Sibo? Normix a antibiotika nemozem a mam s tym dlhe roky problem a az teraz mi to zistili. A este aky chleba kupujete prosim? Dakujem
@klaudia1503 normix su antibiotika. Uz len dieta low foodmap. Ale toho je sa dost tazko zbavit bez atb, a su to atb ktore sa nevstrebavaju, takze nie su take skodlive. Ale proste low fodmap dieta, zdrava strava, nizkosacharidova. A potom mozno dat ai mastichovu kuru. Ale mozno niekto lepsie poradi.
@klaudia1503 Dobrý večer. Neviem Vám na to zaručene odpovedať. Ale existuje skupina Jíme jinak. Teraz tam prebieha vebinár a viacerí tam hovoria, že jedálničkom podľa panej, čo to vedie, sa dostali z rôznych zdravotných ťažkostí, aj tráviaceho charakteru..
@klaudia1503 je lowfood map dieta ktorej sa odporuca drzat a mne pomahaju probiotika symprove. Nemozem tvrdit, ze som sa vyliecila z toho, ale pomohlo to zredukovat priznaku, su dni, kedy je vsetko uplne ok, ale objavia sa aj dni kedy sa vratia, ale da sa to.
Co sa tyka normix, uzivala som ich uz 2x . Po prvom uzivani, som mala pocit, ze vsetko ok, ale po kontrolnom teste po 6 mes som stale mala Sibo, tak som ich dostala znova. Po druhom uizvani mam pocit, ze mi rozhadzali celu imunitu aj travenie...takze neviem ci pojdem 3x do toho vobec
@kaya18 ale tie probiotika symprove su dosť drahe.
@klaudia1503 ano su...zial...sama ich uzivam
@barbied mem vas aj ja poprosit domaci test na sibo? Dakujem
@matejmt28 Ahoj.
Napíš email na info@perbene.sk
Že máš zaujem o sibo testovanie.
Pošlu ti inštrukcie a aj samotnú sadu na testovanie.

@sineddd Je taký domáci test na metán uznaný aj lekármi alebo pri pozitivite ho treba potvrdiť znova u lekára?