icon

Bez mlieka. Aké sladkosti a pochutiny sú vhodné?

ivicatolic
13. sep 2026

Dievčatá, ženy, mamičky , máme doma zistenú intoleranciu, BKM, bez mlieka. Čo zvyknú vaše deti pri tomto probléme jesť, sladkosti a pochutiny, ktoré máte bežne overené a dostupné v obchode.... konkrétne značky. Ďakujem

anonym_ee1afc
13. sep 2026

Mate intoleranciu alebo BKM su to 2 rozne diagnozy. Ak intoleranciu tak laktofree produkty ak BKM tak vegan "mliecne" nahrady. V dnesnej dobe je toho az-az najviac sa mi paci vyber v Kauflande priamo ich K-classic alebo Rajo, Alpro, Kukkonia. Potom Tesco ma tiez fajn svoje produkty. Dm tiez ma zo svojich privatmych znaciek fajn vyber aj bezmliecnych cokolad alebo tiez mliek, jogurtov.

gocrazy
13. sep 2026

Klasicke detske piskoty a detska presnedavka, koka keksiky opavia su bez mlieka, detske chrumky kukuricne slane, bez soli alebo sladke, oreo kekse su bezmliecne, horke cokolady len to neviem ci by detom chutili, soletky tycinky (pozor dru tycinky obsahuju susene mlieko)

ivicatolic
autor
13. sep 2026
@gocrazy

Klasicke detske piskoty a detska presnedavka, koka keksiky opavia su bez mlieka, detske chrumky kukuricne slane, bez soli alebo sladke, oreo kekse su bezmliecne, horke cokolady len to neviem ci by detom chutili, soletky tycinky (pozor dru tycinky obsahuju susene mlieko)

@gocrazy ďakujem, áno dru tyčinky som zrovna mala v ruke, tak ich má rád, musí sa s nimi rozlúčiť

lucik194
13. sep 2026

deva tycinky ale len také želé (jahoda a pomaranc)
deva tycinky gastanko
oreo ale len originalne (bez ziadnej prichute) su tiez bezmliecne
gumenne cukriky ( tie presvitne) bez jogurtu