Jogurty pre deti s alergiou na mlieko
Dobrý deň dcérke zistili alergiu na kravské mlieko
Aké jogurty papaju vaše deti keď nemôže mlieko
Som pozerala že ovsené ale ktorý je taký čo je chuťovo fajn
A môže mať reflux z alergie na mlieko ?
Či vôbec nedávate deťom jogurty ?
@1321987 Odporucam Vemondo jogurty z Lidla z kokosoveho mlieka, su velmi chutne 👍.
Ja kupujem alpro najcastejsie alebo potom muller coko pena, je toho vela ale musi vyskusat.
Keď mal syn ABKM tak najviac jedol alpro jogurty. Za nás neodporúčam kozie a ovčie mlieka či jogurty. Synovi výrazne zhoršili atopický ekzém. Mohol len výrobky z rastlinných mliek.
@andulka220989 nemôže čokoládu máme reflux
@1321987 Odporucam Vemondo jogurty z Lidla z kokosoveho mlieka, su velmi chutne 👍.
@oceanahory robím v Lidl chutia ako jogurt ?
pri alergii na bielkovinu kravskeho mlieka sa nesmie jest nic co je vyrobene z kravskeho mlieka a ani nic co kravske mlieko obsahuje v akejkolvek forme.
Treba vyskusat vyrobky z ovcieho a kozieho mlieka, tie kazein neobsahuju
@viestta praveze aj ovcie aj kozie maju kazein. Akurat iny typ, ktory mozno ale len mozno nebude robiť zle. Treba vyskusat
@1321987 Nechápem "?" Čomu nerozumieš? Že alpro nie je len čokoládové, ale aj iné príchute má. A aj teda tvoja otázka či to chutí ako jogurt? Však ochutnaj.
Kokos.jogurty z lidla su naj.
Vegan jogurty v tescu.
@oceanahory robím v Lidl chutia ako jogurt ?
@1321987 u nás je bezmliečna diéta 15 rokov, tak ak by si čokoľvek potrebovala poradiť, pokojne mi napíš správu 🙂. ABKM má síce v názve kravské mlieko, ale vylučuje sa pri nej každá forma živočíšneho mlieka, odporúčam vylúčiť úplne všetko, inak to nemá význam, treba všetko kontrolovať v zložení, vrátane pečiva, už som mlieko našla aj v zložení sušených cestovín, často je skrížená aj s alergiou na sóju, bezmliečnych jogurtov je na trhu veľmi veľa, ryžové, kokosové, pravdaže nechutia ako klasické mliečne, ale niektoré sú lepšie ako klasické, poskúšajte 🙂. Mám napríklad chutia aj ovsené dezerty, čo sú na obrázku a GoVege, rôzne príchute, oboje z Kauflandu. Kupujeme celkovo najčastejšie v Kauflande, Biedronke ... ale aj inde. Čo sa týka reflexu, tak áno, môže mať na to ABKM silný vplyv, ale odporúčam aj vylúčiť potraviny, ktoré reflux často vyvolávajú a dodržať protirefluxný režim, ten nám veľmi pomohol.
@1321987 musíte poskúšať viacero značiek.Aj Tesco má fajn vegan jogurty,dojedám ich po malom😀Lidl mal chutné tiež.U nás bolo ABKM spojené s alergiou na sóju,tak Alpro sme museli vynechať.Na začiatku diéty by som zatiaľ nedávala ani ovčie,ani kozie....áno,z mliečneho môže byť spôsobený reflux.Syn mal plné ústa nabublinkovaných slín,stále vygrgával,po nastavení stravy sa mu to pekne upravilo.
@andulka220989 vanilkový ibanie
@1321987 Nie, nie je len čokoládový a vanilkový. Ono rýchlejšie máš keby to pozrieš na nete. 🙂

pri alergii na bielkovinu kravskeho mlieka sa nesmie jest nic co je vyrobene z kravskeho mlieka a ani nic co kravske mlieko obsahuje v akejkolvek forme.
Treba vyskusat vyrobky z ovcieho a kozieho mlieka, tie kazein neobsahuju