icon

1. atestačná skúška Ružomberku

tmarky1
10. mar 2015

Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.

eternity79
24. okt 2017

A mozem sa pridat ku skupinke ziadajucich a poprosit aj ja o vypracovane okruhy k 1. atestacke????
zuzu.urbanova@gmail.com
Dakujeeeeeem🙂

lexl
24. okt 2017

Ďakujem dobrej duši 🙂

mischel211
25. okt 2017

Mozem teda aj ja poprosit o vypracovane otazky ku prvej atestacnej skuske...dakujeeem michala.luptakova@gmail.com

tina_po
25. okt 2017

@martinella1 DAKUJEM veeeelmi pekne .... 🙏

milota16
25. okt 2017

Takže informujem tých,ktorí nemajú posudky k 1.at. Písala som do RK,majú veľa prác,takže pôjdem na skúšky okolo decembra,pretože som poslala len koncom júna. Tak sa neobavajte,príde všetko.

eternity79
25. okt 2017

Ahojte, chysta sa niekto zo ZA na predatestacnu pripravu do RK teraz v piatok?

shannon25
25. okt 2017

Ako ste si vyberali temu na 1.atestacnu? Aj ste konzultovali vyber temy a pracu? Nechcela by som robit pracu ktoru by mi mohli pripadne vratit a zase cakat. Dakujem za odpovede.

eternity79
25. okt 2017

Ja som si vybrala z okruhov tem, ktore maju na web stranke. S nikym som ju zatial nekonzultovala.

alena0305
26. okt 2017

Zdravím. Idem v sobotu na predatestacne a potrebujem objednať lístky na vlak.Kedy to končí? Stihmem 12.25 alebo 13.25? Prosím RÝCHLU odpoveď. Ďakujem!!!

martinella1
28. okt 2017

Tak žienky, konečne už mám po 2. atestačke..... konečne sa vyspím 😉

alinka333
28. okt 2017

@martinella1 gratulujem 🙂 prosim Vas pri praci ste mali konzultanta, alebo ste samostatne pisala? este prosim Vas kedy ste pracu posielali a kedy vam prisiel posudok? Dakujem Alena

martinella1
28. okt 2017

@alinka333 áno, mala som konzultantku, aj pri 1. aj pri 2. atestačke, bola určite veľmi nápomocná..... druhú som posielala v máji, čiže do 30.6. a posudok mi došiel pred mesiacom s tým, že včera som mala obhajoby....čiže vcelku rýchlo

alinka333
28. okt 2017

@martinella1 a vy ste pracu pisala pre zak. skolu? Ja chcem teraz druhu odovzdat do konca novembra pisem pre ms.

martinella1
28. okt 2017

@alinka333 áno, ja pre ZŠ, ale boli baby, čo mali aj pre MŠ

alinka333
28. okt 2017

a robili nejake problemy? Vsetky ste obhajili?

martinella1
28. okt 2017

nie, nerobili žiadne, boli úplne úžasní, všetci spravili

alinka333
28. okt 2017

🙂dakujem velmi pekne🙂

mischel211
28. okt 2017

Dakujem krasne za vypracovane otazky ❤❤

zuzanaapeter
28. okt 2017

Ahojte dievcata. Prosim vas nevedeli by ste mi poslat na mail didakticku analyzu vyuc hodiny. Mam ypracovane cvicenia a potrebujem ich dat do tried a nasledne zanalyzovat. Dakujem za pomoc. Moj mail kerry1@azet.sk

shannon25
29. okt 2017

@martinella1 ako ste sa dostala ku kozultantke? Ako si ju mam poziadat?

martinella1
29. okt 2017

@shannon25 na každej škole, kde sa dá atestačka spraviť, resp. MPC je možnosť zvoliť si konzultanta z ich radov. Čiže vyhľadať na nete meno a osloviť. Ja som mala to šťastie, že na predatestačnom s nami mala prednášku, na ktorej som ju oslovila, to bolo ešte pri prvej atestačke. Teraz som ju oslovila opäť a nepovedala nie, čiže pomohla a odkonzultovala so mnou aj druhu atestacku.

lusylee12
29. okt 2017

Žienky pomohli by ste aj mne prosim a poslali by ste mi vypracované otázky k 1.atestacnej? (lucia.veselovska65@gmail.com) Ďakujeeeeeeem veľmi

jannies15
29. okt 2017

@milota16 Ja som posielala ku koncu júna a zatiaľ nič neprišlo.-- Vám už áno? Z akého predmetu ste robili prácu?

janinka84
29. okt 2017

Achjaj, tiez sa na to chystam, som na MD, tak by som to rada vyuzila. Da sa to ako tak stihat popri 2 krpcoch???

pipinopka
29. okt 2017

@martinella1 dobry vecer,mohla by som poprosit o vypracovane otazky? Ako to prebieha prosim. Su velmi narocni pri 2.? Dakujem. godalova@post.sk

martinella1
30. okt 2017

@pipinopka jasne,poslem....neboli prisni,boli velmi zlati

miracko
30. okt 2017

@martinella1 ak aj ja môžem veľmi pekne poprosiť o vypracované otázky k 1. atestačke ? Ja ju práve dopisujem a chcela by som ju do konca roka odovzdať do RK. Teraz som pozerala ale neviem nájsť nič kde sú nejaké info z RK ako to má vyzerať, kam poslať, ak mi môže nejaká dobrá duša poslať link na ich MPC - priamo na univerzitu či kam ? Ďakujem....

miracko
30. okt 2017

@martinella1 nenapísala som mail lamzovamiriama@gmail.com - ešte raz ďakujem, mám z toho celkom stres

miracko
30. okt 2017

@martinella1 až teraz pozerám, že vy ste už mali druhú, ja sa chystám ešte len na prvú tak ak by niekto mal otázky vypracované a bol by taký milý, ja ju chcem odovzdať ale pomaly sa už aj začať učiť 🙂 Lebo ako čítam, tak to príde tesne pred obhajobou

miracko
30. okt 2017

Ešte jedna vec, dievčatá čo ste boli v RK v tomto roku, našla som na ich stránke
http://www.ccvpfku.sk/kontinualne-vzdelavanie-u...

Zaujíma ma to upozornenie - znamená to, že ak som absolvovala predatestačné v ZA nemôžem odovzdať prácu v RK ? Alebo ako ? Lebo kolegyne, ktoré boli cca 2 roky späť tiež chodili na vzdelávanie do Za a prácu dávali do Ružomberka,,,