1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Tak som sa dočkala... posielala som v júni prácu a 1.3. mi prišla pozvánka na obhajobu na 22.3. Teda posielajú v predstihu, čo som rada 😀
Dievčatá, ktoré ste už boli na obhajobe. Na koľko slidov ste mali pripravenú prezentáciu,resp. na koľko minút? Nie je tam nič bližšie napísané a nechcem to mať ani veľmi dlhé, ani veľmi krátke. ja ju mám na 14 slidov, v každom mám popísané podrobne. štrukúru mám ako uvádzajú v pozvánke, len mám stres, či to nie je veľa? prosím, dajte info. ďakujem 🙂
@lienka011 ahoj, ja som mala tiež na tých 15 slidov (so všetkym), ale nie husto popísané..avšak pre krátkosť času chceli od každeho vidieť len cieľ a nejaký najzaujímavejší výsledok, prípadne dosiahnutie cieľa..takze z mojej prezentacie videli možno 3-4 strany :-/ a hlavne sa zameriavali aj na otázky od recenzentov, aspoň ked ja som bola začiatkom februara🙂
Dievčatá, prosím o radu. Do konca školského roka si dorobím 60 kreditov. Môžem sama smelo začať písať atestačnú prácu? A ak ju dopíšem, doručím do školy prácu a prihlášku a hotovo?
Ahojte,neviete niekto,ako je to s čerpaním voľna v práci,ak idem na konzultaciu k atestácie?musím si brať dovolenku?dakujem
@lienka011 ked som bola ja tak sme boli jedna skupina - bolo nas myslim okolo 22 spolu (vsetci sme boli spolu - 1. aj 2. atestacia, pedagogovia aj odborni)..No a najprv skusali tych, co sli na 1.atest a potom tych co na 2. (zoznam bol podla abecedy)..ak niekto potreboval z vaznych dovodov sa predbehnut tak nebol problem. No a kazdeho skusali presne 15-20 minut, cize urcite tam boli niektori aj do poobedia..Ja som sla myslim deviata...ale mali sme tam taku miestnost, v ktorej sme cakali🙂 ale neviem preco sme vsetci museli prist rano na tu 9tu...
@lienka011 dnu brali po skupinkach (8+8+6)..vsetci v skupinke si naraz potiahli teoreticku otazku a vypracovavali ju..a potom uz siel odpovedat ten, ktory bol pripraveny, to uz nemuselo byt podla poradia (napr. ja som sla bez pripravy, lebo sa mi uz nechcelo dlhsie cakat🙂 drzim palce! 🙂 ked som bola ja, tak spravili myslim vsetci, tak verim, ze teraz tomu nebude inak 🙂
Môžem sa opýtať, tie čo ste chodili na predatestačné, kedy to prebiehalo piatky, soboty? Od ktorej do ktorej,pretože v decembri som zasielala prihlášku, nevedela som, že budem na PN rizikovom, neviem ci to zvládnem cestovať z Košíc do Ružomberka, peniaze asi nevracajú 🤔
@1slniecko66 ahoj. A uz Vam poslali pozvanku na predatestacne? Ja som posielala v oktobri a este sa neozvali. Dakujem.
@majinka85 Včera som volala,povedali, ze v najbližšej dobe budu zasielať, začne to začiatkom apríla
@1slniecko66 skuste sa dat podpisat niekomu známemu.
ahojte prosím Vás nemáte niekto vzor 2 AP chcem začať písať ale neviem sa dokopať ako má vyzerať ten akčný výskum....Ďkujem krásne
@1slniecko66 My sme chodili v sobotu v čase od 9.00 do pol 2. Boli sme tam asi trikrát.
Určite sa tu nájde nejaká vychovávateľka či vychovávateľ, ktorý už bol na obhajobe. Chcem sa len niečo opýtať. Kľudne mi napíšte do správy , kto nechce sem. Ďakujeeeem pekne.
Je tu niekto kto ide 21.3. v stredu na obhajobu?
Ahojte. Nevie niekto,ako sa dotknu pripravovane zmeny v zakone o pg zamestnancoch ziskavania atestacii? Dakujem velmi pekne
Prosím vás, potrebovala by som pomoc. Pripravujem si PP prezentáciu na obhajobu a neviem, čo tam mám dať a ako a koľko. Môžem poprosiť o zaslanie jednej prezentácie na ukážku? Veľmi by mi to pomohla. Ďakujem bolcarovicova@centrum.sk

@miracko Ja som posielala v júni a pozvánka mi prišla 19.2.2018, že mám prísť na obhajobu 22.2.2018 tak som im napísala na štúdijné, že ich prosím o neskorší termín a vraj mi pošĹú neskorší termín, takže čakám každú chvíľu pozvánku .