1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Dievčatá píšem 1. atestacku, 27-28 strán bude v pohode? Ci musím mat viac? Idem do Ružomberku
zienky a tie práce sa nahravaju aj na odhalenie plagiatorstva? chcela by som niečo použiť z diplomovky...
Ahojte, 23.8 idem na 1.atestačku ... nemáte niekto vypracované otázky? Veľmi by mi to pomohlo, som totiž v zahraničí a neviem sa dostať ku svojim materiálom. Ďakujem ;)
Zienky,prosim vas musi byt sucastou atestacky aj vyskum?videla dom aj taku,kde v praktickej casti boli rozpracovane iba pripravy na vyucovacie hodiny.dakujem
baby, určite to tu už bolo len nemam cas hladat.... ako je to ked nemam konzultanta? ste tu take, čo len napisali, poslali a obhajili bez konzultanta? nerobili caviky?
@elisadavinci Ano, ja som tak robila, nikto nijaké caviky nerobil
@miracko ďakujem, ešte sa chcem opýtať ako si citovala, parafrazovala? najdem to niekde, ako to chcu na KU v Ružomberku?
@elisadavinci Aj na nete, v podstate je jedno či budeš citovať tak, že uvedieš autora za alebo pod čiaru, dôležité je aby to bolo jednotné v celej práci
https://ippr.sk/c/204-citacie-parafrazy-bibliog...
ďakujem 🙂
Dobrý deň má niekto vypracované otázky k 2.atestácii? Ďakujem pekne ;)
@fifina461 no hlavne ich nekupujte na bazoši, ve´d to je choré, že to niekto pred 100 rokmi vypracoval a niekto iný, čo sa k tomu dostal zadarmo to teraz veselo predáva, choré...veď je to len 15 otázok, s Turekom v ruke ich máte za 2 dni spracované a komu sa nechce alebo nestíha, fakt radšej tá zborovňa
Zdravim, dnes mi prisiel papier o ukonceni predatestacneho vzdelavania a ako citam, nie su tam ziadne kredity, absolvovala som predatestacne a malo tam byt 30 kreditov, tak preco tam nie su napisane? dakujem za odpoved
Tiez som to zistila.z toho inak vyplyva, ze to predatestacne nas vlastne znevyhodnuje, lebo nemozeme pytat kreditovy priplatok.skoda
Ahojte, máte niekto vypracované otázky na 1.atestáciu v RK? Ja si chcem vypracovať sama, ale jedna kolegyňa ma prosila, aby som sa tu opýtala, či ich niekto nemá. Ďakujem vopred 🙂
Žienky, neviete mi poradiť s témou, som jemne zúfalá 😉 okruhy sa mi zdajú veeelmi teoretické, ako rozmýšľam, tak rozmýšľam, neviem si rady

@pimpa A v čom bol problém ? Ja zase mám veľmi dobrú skúsenosť, chodila som na predatestačné do ZA, ale po tom ich prístupe som radšej obetovala 60 kreditov a prácu poslala do RK a nebanujem. Absolútne ľudský prístup, žiadne vyvyšovanie. Popravde ja som išla na tú skúšku taká vystresovaná, ale príhovor pred a celkový prístup počas skúšania ma tak upokojil, že som odtiaľ odchádzala veľmi spokojná. Neviem či viete porovnať, ale práve ja som sa presvedčila, že chýr, ktorý ide o RK je dobrý, odporúčala by som každému, lebo naozaj ten prístup sa mi veľmi páčil