1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Myslim ze mozem povedat za vsetkych co boli dnes, ze sme to spravili a dalo sa to. Nemala som pocit, zeby boli nepriatelski, myslim ze ked niekto uz ma rcenzne posudky s odporucanim k obhajobe, tak to aj obhaji. Aj na teoreticke otazky musim povdat ze bolo dost casu k priprave.tak povzbudzujem aj ostatnych: do toho!
prišli vam posudky poštou či mailom?
@zuju2 aj ja som posielala k 30.6 a stále čakám
@pimpa a pri skuske stacilo to, co ste sa ucili, teda metody,zasady,principy a ciele odbornej cinnosti?
@lentilka46 boli tam nakoniec v obalke len tie okruhy poradenstva co su na stranke, bez blizsich otazok
@zuzanaapeter tak to uz vam kazdu chvilu pride pozvanka
@pimpa ved to,ze tie okruhy su velmi vseobecne, da sa tam veeeeeelmi vela opytat
Ahojte viete mi ešte niekto poradiť koľko priprav musí obsahovať 1 atestacka?
@sojka449 ja by som tam napisala posledneho zamestnavatela a poslala by som to bez podpisu. Ved ten je potrebny len preto, aby clovek nemusel posielat originaly ddiplomu a osvedceni. Ak vam to sef nepodpise, posiela sa original vsetkeho.ja by som na vasom mieste napisala do ruzomberka p.kyselovej, ona prebera zasielky, poradi vam. Drzim palce
Nám vraveli 3-5 hodín, čiže rozumiem prípravy hodín alebo návrhy hodín
nemá niekto vypracované otázky na 1. atestáciu okruh C ???
Môžte mi prosím napísať, čo má obsahovať prezentácia k ukončeniu predatestačného vzdelávania. Urobila som si slabé poznámky. Mám poznačené len : v power pointe, kde a čo učím, návrh témy, odborno - metodický problém riešenie. 🙂 Ďakujem

@sojka449 ja som tiež nebola v pracovnom pomere a prácu som odovzdala aj obhájila. V zákone to je jasne napísané, že ak máte pedagogické vzdelanie, môžete si atestáciu urobit. Teda pokial nedávajte prácu cez mpc.