1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Myslim ze mozem povedat za vsetkych co boli dnes, ze sme to spravili a dalo sa to. Nemala som pocit, zeby boli nepriatelski, myslim ze ked niekto uz ma rcenzne posudky s odporucanim k obhajobe, tak to aj obhaji. Aj na teoreticke otazky musim povdat ze bolo dost casu k priprave.tak povzbudzujem aj ostatnych: do toho!
@pimpa a pri skuske stacilo to, co ste sa ucili, teda metody,zasady,principy a ciele odbornej cinnosti?
@lentilka46 boli tam nakoniec v obalke len tie okruhy poradenstva co su na stranke, bez blizsich otazok
@pimpa ved to,ze tie okruhy su velmi vseobecne, da sa tam veeeeeelmi vela opytat
@sojka449 ja by som tam napisala posledneho zamestnavatela a poslala by som to bez podpisu. Ved ten je potrebny len preto, aby clovek nemusel posielat originaly ddiplomu a osvedceni. Ak vam to sef nepodpise, posiela sa original vsetkeho.ja by som na vasom mieste napisala do ruzomberka p.kyselovej, ona prebera zasielky, poradi vam. Drzim palce
Môžte mi prosím napísať, čo má obsahovať prezentácia k ukončeniu predatestačného vzdelávania. Urobila som si slabé poznámky. Mám poznačené len : v power pointe, kde a čo učím, návrh témy, odborno - metodický problém riešenie. 🙂 Ďakujem

@sojka449 ja som tiež nebola v pracovnom pomere a prácu som odovzdala aj obhájila. V zákone to je jasne napísané, že ak máte pedagogické vzdelanie, môžete si atestáciu urobit. Teda pokial nedávajte prácu cez mpc.