icon

1. atestačná skúška Ružomberku

tmarky1
10. mar 2015

Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.

lexl
25. okt 2018

@sojka449 ja som tiež nebola v pracovnom pomere a prácu som odovzdala aj obhájila. V zákone to je jasne napísané, že ak máte pedagogické vzdelanie, môžete si atestáciu urobit. Teda pokial nedávajte prácu cez mpc.

pimpa
25. okt 2018

Myslim ze mozem povedat za vsetkych co boli dnes, ze sme to spravili a dalo sa to. Nemala som pocit, zeby boli nepriatelski, myslim ze ked niekto uz ma rcenzne posudky s odporucanim k obhajobe, tak to aj obhaji. Aj na teoreticke otazky musim povdat ze bolo dost casu k priprave.tak povzbudzujem aj ostatnych: do toho!

susan301
25. okt 2018

@pimpa dakujem pekne za prispevok, cloveka to posmeli 🙂 tiez cakam kazdu chvilu

bubinocka
27. okt 2018

prišli vam posudky poštou či mailom?

zuju2
27. okt 2018

@pimpa chcem sa spyrat kedy ste posielali pracu a z coho ste pisali? Ja tiez cakam a stale nic. Dskujem

pimpa
27. okt 2018

@bubinocka postou

pimpa
27. okt 2018

@zuju2 30.6 som posielala.ako odborny zamestnanec som pisala o tom co denne robim

zuju2
27. okt 2018

@pimpa Ja som posielala 26.6. som učiteľka 1.stupňa a písala som z telesnej výchovy.

zuzanaapeter
27. okt 2018

@zuju2 aj ja som posielala k 30.6 a stále čakám

lentilka46
27. okt 2018

@pimpa a pri skuske stacilo to, co ste sa ucili, teda metody,zasady,principy a ciele odbornej cinnosti?

pimpa
28. okt 2018

@lentilka46 boli tam nakoniec v obalke len tie okruhy poradenstva co su na stranke, bez blizsich otazok

pimpa
28. okt 2018

@zuzanaapeter tak to uz vam kazdu chvilu pride pozvanka

zuju2
28. okt 2018

@pimpa Cakam kazdy den a uz som nervozna, ked neviem co a ako.

sojka449
28. okt 2018

@lexl
...a kto vám potom dal pečiatku na prihlášku, keď tam má byť od zamestnávateľa, prosím poradte mi ako ste to urobili, lebo neviem ako to už dobojovať!!!!
VEĽMI MI POMOŽETE!!!!!!

lentilka46
28. okt 2018

@pimpa ved to,ze tie okruhy su velmi vseobecne, da sa tam veeeeeelmi vela opytat

lexl
28. okt 2018

@sojka449 nikto mi nedal pečiatku. Všetky dokumenty som posielala overené na obecnom úrade aj prihlášku, kvôli správnosti údajov a všetko bolo v poriadku.

sisa2608
29. okt 2018

Ahojte viete mi ešte niekto poradiť koľko priprav musí obsahovať 1 atestacka?

anny29
29. okt 2018

@sisa2608 nezdá sa mi žeby to bolo presne stanovené, ale približne 4-6 príprav podľa počtu strán

pimpa
29. okt 2018

@sojka449 ja by som tam napisala posledneho zamestnavatela a poslala by som to bez podpisu. Ved ten je potrebny len preto, aby clovek nemusel posielat originaly ddiplomu a osvedceni. Ak vam to sef nepodpise, posiela sa original vsetkeho.ja by som na vasom mieste napisala do ruzomberka p.kyselovej, ona prebera zasielky, poradi vam. Drzim palce

enat
29. okt 2018

@anny29 kdežeee......max.strop je 4.. to nám aj vraveli

anny29
29. okt 2018

@enat no vidíš nám vraveli že aj 5, 6 ale keď už chceli viac to už nie , už to bolo veľa ...

sojka449
30. okt 2018

@lexl ale na prihlsake ziadaju zamestnavatela tak co s tym?

monya13
30. okt 2018

@anny29 prosim vas coho ma byt 5 alebo 6?0

danielita912012
30. okt 2018

Nám vraveli 3-5 hodín, čiže rozumiem prípravy hodín alebo návrhy hodín

lexl
30. okt 2018

@sojka449 nič, nenapíšeme tam nič.

susanne6
10. nov 2018

nemá niekto vypracované otázky na 1. atestáciu okruh C ???

lucialen
11. nov 2018

Môžte mi prosím napísať, čo má obsahovať prezentácia k ukončeniu predatestačného vzdelávania. Urobila som si slabé poznámky. Mám poznačené len : v power pointe, kde a čo učím, návrh témy, odborno - metodický problém riešenie. 🙂 Ďakujem

casarka
14. nov 2018

@lucialen to vam pride presne napisane postou v pozvanke

mirien22
14. nov 2018

@casarka a nepamätáte si, že za koľko približne od posledného stretnutia bola skúška z predatestacneho vzdelávania? Lebo budem teraz mimo SR, tak aby som vedela

lucialen
14. nov 2018

@casarka ďakujem