1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
prosím vás ...u odborných stačia 2 stretnutia na predastestačnom ?
ahojte, chcela by som odovzdat prvu atestacnu pracu do decembra, som odborný zamestnanec, a moc tym cielom nerozumiem. stacia dva ciastkove ciele a jeden hlavny ? ciastkove ciele mam ze spracovanie literatury, a zmapovanie určitého psychického javu a hlavny ciel mam navrhnut zazitkovo edukacny program,. lebo na priprave tusim spominali nejake analyzy syntezy literaury ako ciastkove ciele, tak ci spracovat dostupnu lit. je ako ciastkovy cie ok alebo moc jednoduche ? vdakaa
Je tu niekto, kto robil 1.AP v Levoci? Neviem si poradiť s niektorými otázkami.
A v ktorej časti sa majú ciele uviesť?
@sisa2608 v úvode 🙂
@danielita912012 Ďakujem za info
ahojte prosíím surne potrebujem poradit. je tu niekto Z ODBORNÝCH ZAMESTNANCOV ktorí si robili atestacku v RK? PODLA coho ste si urcili tematicky okruh do ktorého patri vasa praca? ak je tu prosim niekto z Odborných prosim vas ozvite sa
Do posledné kapitoly odporúčania pre oblasť teórie a praxe, čo všetko píšete???
@danielita912012 to čo odporúčaš ty, na základe tvojho skúmania
Baby poradte mi. Uz mi horí termín na odovzdanie 1.AP. a kedze na predatestacnom som bola uz pred rokom a pol, nepamatam si, co nam tam presne hovorili ohladom odovzdávania. Kedze som zaplatila to predatestacne, teraz mi uz do konca decembra staci poslat len pracu (2x tlac, 2x CD) a ziadosť o vykonanie? Nic ine?
@akab aj odporúčania aj záver pokial viem, tiež nemám výskum ale prípravy hodín
CD ste lepili na zadnú stranu ?
Baby, takže v 1.ap nemam mat vyskum? A co namiesto neho?
Je tu niekto, kto robí alebo robil AP z ANJ? Neviem, koľko angličtiny môžem dať do metodických návrhov. Robím cvičenia v anj v Powerpointe a neviem, či ich mám dávať priamo do práce alebo do príloh. Zatiaľ ich dávam do práce, také zmenšené, aby nezaberali veľa miesta. Keď ich dám do príloh, tak sa mi to zdá divné, že píšem, čo žiaci robia, ale žiadne cvičenie tam nieje a treba listovať na koniec práce. Vedel by niekto poradiť 🙂

Zienky, budú po novom roku zmeny ohľadne atestaciek?