1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Mozem sa spytat ako pisete ci vase aktivity kt. Navrhnete vo VH su prevzate alebo vlastne? Pri prevzatych normalne citovat v pozn.pod ciarou a autora? A vlastne len napisat tie tam, ze vlastna aktivita? Dakujem
Prílohy cislujete??? Viem, že sa nepočítajú do rozsahu, ináč od koľkej strany počítate strany úplne od tej, ktorá je obalom prace alebo až od ďalšej?
@danielita912012 prílohy sa necisluju. Rozsah sa počíta od úvodu až po poslednú stranu bibliografie
@mirien22 ďakujem, rozsahu rozumiem, len od koľkej strany začať počítať, od obalu prace alebo až tu ďalšiu stranu, kde začína vnútorný obal prace???
@danielita912012 nie od tej prvej , ale ako píšeš akoby od tej druhej tá prvá je obal ten sa nikdy nepočita do číslovania
@anny29 ďakujem 🙂
Ahojte, mam otazku. Da sa niekde pozrieť ako ma vyzerať zaverečná prezentacia predatestačného? Alebo vychádzať iba z toho, čo nám poslali domov. A teda 8bodov-8slidov? Dakujem.
Prajem pekny den, rada by som sa pustila dp pisania 2. atestacnej prac ako rozsirenie 1.,ale kedze ani v bakalarke som nepokracovala a dipl.bola uplne o niecom inom, nemam sajn, ako sa robi to rozsirenie... Neviete mi poradit? To sa ta 1. iba skopiruje, a doplni sa zvysok, alebo ako?? (Kludne aj na mail: lucia.vobornikova@gmail.com)
Dakujeeem

A ešte otázočka k prezentácii, ktorú ideme čoskoro prezentovať. Keď nerobíme výskum, tak časť "určiť vedecké metódy a nástroje zisťovania údajov" len preskočíme?