1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Baby, ktoré strany sa číslujú? Od ktorej po ktorú? Dakujem
Ahojte. Baby, ktore to uz mate za sebou, aku ste mali uspesnost prace v percentach? Dakujem
Baby ahojte. Prosím vás je tu niektorá z vás ktorá je nezamestnaná a zobrali jej 1. atestačnú prácu do Ružomberka????????? PROSÍIIIIIIM ak ste niektorá taká DAJTE MI VEDIEŤ!!!!!!!!!!!
Ahojte, prosím vás, poradi mi niekto ako to ma byt presne co sa týka formálnej stránky 1.AP co sa tyka obsahu? Cisluje ss použitá lit. A prílohy, myslím len v obsahu lebo vo vzore atestácii to nie je
@84lenulka použitú literatúru Som číslovala a započítava sa aj do rozsahu, prílohy som necislovala
Dávate viazat prácu do tepelnej väzby alebo do dosky? Ináč jedna tretina moze byt teória a zvyšok dve tretiny je praktická časť, čiže moja - úvod, rozpracované hodiny, záver, odporúčania a použitá literatúra????
@mirien22 môžem sa ešte opýta??? Ak poslednú stranu v AP použitej literatúry mám 34, tak prílohy už nedávam 35,36 a podobne, neuvádzam číslovanie že???? Ďakujem. Je to bez čísel...
@danielita912012 áno, správne, posledná strana je 34 a za tým nasledujú prílohy už bez čísel
@danielita912012 ja som dala do tepelnej.
@mirien22 ďakujem 🙂 ste zlata
@zuju2 ďakujem 🙂
@danielita912012 určite do dosky
@danielita912012 aj ja s kolegyňou sme dali do tepelnej po 4 €.
@danielita912012 a v obsahu? Mate tam strany, že na akej strane je použitá lit. A prílohy alebo to mate bez strán, ja robím v RK prácu
@84lenulka v obsahu mám kde začína použitá literatúraa ešte kde začínajú prílohy, ale kde končia prílohy nie, tiež v Ružomberku robim
@danielita912012 ja som prílohy nedávala žiadnu stranu, už iba som napísala prílohy, posledné číslovanie teda stranú mam použitú lit. Môže to byť tak? Lebo vo vzore nemajú stranu ani pri použitej literatúre, ani prílohy neviem ci sa chápeme
@84lenulka poslednú stranu, ktorú cislujem v práci je použitá literatúra napr 35, a nasledujú prílohy ale tie už ďalej necislujem že 36.... v obsahu som uviedla že použitá literatúra začína na takej a takej strane a hneď po ešte prílohy kde začínajú a tým som to ukončila, vidím že sa názory na tieto veci rôznia🙈
@danielita912012 áno lebo vo vzore atestačnej práce, ktoré je na ich stránke je to ináč preto sa pýtam
Dievčatá, a ako ste dávali strany do abstraktu tie ktoré robia v RK myslím počet, lebo mame cislovat od úvodu po použitú lit. Mne úvod vyšiel na 7 stranu a použ. Lit konci 45 stranou, tak mam dat 45 strán? Alebo 38 strán, keď sa počíta od úvodu
@84lenulka pozerala som ako to majú, áno majú to ináč, ja Som to dala tak, ako som písala
@84lenulka podľa mna 45, myslím si, že aj tie prve kde je obsah, abstrak atd. Tak budem dávať ja
@enat na stránke majú aj tepelnú väzbu, myslím Ružomberok, preto sa pýtam
@akab a robíte v Ružomberku? Lebo ja áno, nebol s tým problém, že???
@danielita912012
Veď to maju uvedené na ich stranke, prečo by mal byt problem. Uviedli, ze nesmie byť v hrebenovej väzbe.
@akab ďakujem za info

@alena0305 ďakujem. Dnes som bola na prezentácii, tak som sa pýtala. Ja by som prijala ešte aspoň jednu konzultáciu.