1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
@janasu
1. AK TO MA PRIEZVISKO, MENO. ROK. /Digitálne technológie menia vzdelávací proces-KURZIVOU/ dostupné na https://sopusik.wordpress.com/2011/05/23/20-dig... (citované dňa 15. 06. 2016).
@13katherine13 este sa chcem spytat, ak si podam prihlasku ako dlho treba cakat kym ma pozvu na vdelavanie?
@sorciera24
@13katherine13
@sona463
veľmi pekne vám ďakujem za objasnenie 🙂
baby a je možnosť kreditového príplatku aj po 1.atestácii? Teda keď mi zostanú kredity, keďže budem mať s predatestačným cez 90 kreditov, tak si môžem 30 použiť zas na 6%príplatok?
baby, vsimnite si prosim na stranke, ze od 1.11. 2016 platia nove tematicke okruhy pre ustne skusky
Ahojte, je tu niekto zo ZA, kto začína od 4.11. edukačnú prípravu na 1. atestačnú skúšku v Ružomberku ? 🙂
Ahojte baby... viete posunut aj mne otazky na 1. atestacnu ?? Potesia .
Dievčatá, už som sa to asi pýtala, ale neviem to tu nájsť. Nahrávajú prácu na kontrolu plagiatorstva do Centrálneho registra? Chcem použiť časť mojej diplomovky do tejto práce. Samozrejme bude to všetko uvedené v použitej literatúre.
@salome51 nie
Ahojte dievčatá, prosím Vás, tie ktoré ste absolvovali exukačnú prípravu na 1.atestač.skúšku: Ako prebieha tá prednáška, resp. ako dlho trvá? Vďaka za odpoveď 😉
babeny... vypracovane otazky najdeme??? aj zaplatim 🙂
@saskijka ahoj....ak ti mam pravdu povedat...prisla som na prednasku,posedela som kym prisiel k nam papier,kde sme aa zapisali a sla som domov....🙂
Ahojte.niekto kto robil 1.atestacku v RK z hudobnej?
Ahojte, ide niekto z PO v piatok do Ruzomberka na predatestacnu pripravu?
Tak dnes nas bolo podla prezencky na predatestatcnom /1./ v Ruzomberku 317..... 😕
Posielaju aj hodnotenia oponentov k praci a az potom pozvania na obhajoby a skusku?ci ako to tam funguje.
Ja som presne pred rokom abdolvovala preatestacne ..... Prácu sme mohli odovzdat až do konca januára a potom nam to predlzili do konca februára ..... Takže vtedy .... A posudok spolu s pozvankou mi poslali tak ako som písala ..... Tuším že 17.6. som mala obhajobu a list som dostala 14.6. ....

dievčatá , a k tej atestačke, za predatestačné vzdelávanie dostanem 30 kreditov ,mozem ich použiť na 6perc. zvýšenie ,pokiaľ nemám prácu , a nechystám sa hneď robiť atestačku??