1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Prajem pekný deň. Chcem sa opýtať idete niekto na edukacnu pripravu k 2.atestacii do Ružomberka? 23.2.? Potrebovala by som niečo 🙂
😊
Ahojte 🙂 poradi mi tu niekto? Ked chcem napisat 1 atestacnu bez predatestacneho vzdelavania, tak to staci poslat do 30.6?
@kissovak83 presne tak. Spolu s kopiami osvedčení o získaných 60 kreditoch, poplatkom a kópiou diplomu.
@milota16 ja idem 😉
Zdravím..nie je tu nejaká vychovávateľka,ktorá robila 1.ap v Ružomberku? Potrebujem info nejaké.vdaka
Dobry vecer pracu treba dat niekomu skontrolovat alebonie?
Dievcata, ktore to idete pisat pred predatestacneho vzdelavania, budete si hladat nejakeho konzultanta ? Nemate tazkosti so stanovenim si problemu, o ktorom budete pisat?
@kissovak83 Presne toto riešim a neviem sa rozhodnúť medzi dvoma témami. Písala som mail, no nedošiel. Horšie ako písanie je pre mňa asi samotné rozhodnutie o čom písať a tá neistota, či je to OK.
@martulka1990 aspoň nepôjdem sama. Odkiaľ ideš??
@milota16 ja z Hrustina 😉
@martulka1990 My vo Východnej máme učiteľa od vás.
@zuju2 vážne? To je náhoda😊a smiem vedieť koho?
@martulka1990 no ja som z vanovky,( teraz zapad slovenska),a mam 2 tyzdne po obhajobach😂
@martulka1990 P.ucitel Kompan
Ahojte dievcata, do kolkej asi tak trva jedno stretnutie predatestacneho vzdelavania? Od 9 cca do? Dakujem
Ahojte, mám prosbu. Na ukončení predatestačného nám zdôrazňovali, že k návrhom hodín je potrebmá didaktická analýza a spätná väzba. Mohol by mi niekto poslať nejaký vzor, ako to má v práci vyzerať 🙂 Pôvodne som to mala len tak zhrnuté v prínosoch a závere. Ďakujem
Ahojte keď som poslala atestacnu prácu v decembri kedy cca je reálna šanca že ma zavolajú k obhajobe ?
Ja som ešte stále nedostala osvedčenie z predatestačného vzdelávania, ktoré som ukončila v novembri. Je tu ešte niekto taký, alebo na mňa zabudli?
Dievčatá, nepísal náhodou niekto Atestacnu prácu na predmet Prvouka v 2.rocniku?Potrebujem sa niečo spytat
Zdravím, chcela by som sa spýtať tých čo chodia na predatestačné vzdelávanie k 2.atestácii, či sa ešte dajú odovzdať práce do konca júna 2019, tj. či ich budú akceptovať, keďže má prísť k zmene. Ďakujem

@syra Ahoj 😊 ja sa chystam.Pisem spravu.