icon

1. atestačná skúška Ružomberku

tmarky1
10. mar 2015

Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.

bubinocka
9. feb 2019

@miracko prosim mozes aj mne?

bubinocka
9. feb 2019

@lexl pisem vam spravu☺️

bubinocka
9. feb 2019

@nera ahoj,pisem spravu

erika197
Autor odpoveď zmazal
zuju2
10. feb 2019

@erika197 To vám ešte príde. Mne prišla pozvánka týždeň pred skúškou. Hovorili nám,že majú toho veľa za semester 1000atestaciek.

nera
10. feb 2019

@erika197 skús zavolať, možno nemajú ešte spracovanú druhý posudok....ale určite zavolaj, buď v pondelok, alebo v stredu tuším poobede

tenty
10. feb 2019

@erika197 aj my este cakame 🙂

bubinocka
Autor odpoveď zmazal
miracko
10. feb 2019

@bubinocka čo porebujete ? Ak vypracované otázky pošlite mi do správy mailovú adresu

bubinocka
10. feb 2019

@miracko dakujem už mam 🙂

renicka21
10. feb 2019

@miracko ja vas chcem poprosit o otázky, ak by ste bola taká milá 🙂 pošlem vám do správy môj mail

kate17
10. feb 2019

@miracko aj ja by som, prosím, potrebovala vypracované otázky k 1. atestácii, ďakujem, pošlem vám svoj mail, ak môžem...

natali.83
11. feb 2019

Je tu prosím niekto, kto teraz alebo len nedávno obhájil alebo aspoň už obdržal posudky k 2. atestácii?

karolinama
12. feb 2019

@bubinocka Prosím, dajte vedieť ako to prebiehalo - kolko vas bolo a ako dlho cca ste boli- teda kolko ste hovorili casovo, ako bolo vyhodnotenie o ktorej cca ...ja mama 14. 2. a uz riadne stresujem ☹

karolinama
12. feb 2019

@bubinocka dajte vediet, co ako...pozeram, že to už dnes 🙂 Držím palce 🙂

bubinocka
12. feb 2019

@karolinama velmi dobra atmoska,p.Kamoda mimoriadne mily pan.
Najprv obhajoba-3 minuty,potom teoret.orazka- tiez cca 3 min.
Naozaj to bolo super.a nenormalne som sa bala.
Drzte sa😊

jarmilar
13. feb 2019

@bubinocka prosim vás chcem si aj ja začať pisať pracu k prvej atestacii chcela bz som niečo o hudbe som vychovávatelka ale vôbec neviem podla čoho mam napisať temu to mi niekto určí alebo sama od seba si určím temu?

karolinama
13. feb 2019

@jarmilar temu si vyberate sama, aka sa Vam paci, abt ste sa trafili do okruhov, pozrite na stranke Rk

karolinama
13. feb 2019

@bubinocka dakujem...uz sa bojim menej

karolinama
13. feb 2019

@karolinama kedy ste cca mali ukoncenie? ... cas.... cca kvoli vlaku potrebujem....dali vediet hned, ci hromadne, ci ste urobili? Bol niekto kto nepresiel?

bubinocka
13. feb 2019

@jarmilar ja som si sama určila, nemala som ani konzultanta

karolinama
13. feb 2019

@bubinocka kedy ste cca mali ukoncenie? ... cas.... cca kvoli vlaku potrebujem....dali vediet hned, ci hromadne, ci ste urobili? Bol niekto kto nepresiel?

miracko
13. feb 2019

@karolinama Keď som bola ja boli maximálne tolerantní a ústretoví s tým, že sme docestovali z rôznych kútov a povedali nám hneď že sme urobili a mohli sme ísť, tým pádom ale neviem, či sme prešli všetci

enat
13. feb 2019

@karolinama povedia ti hned a na začiatku sa pytaju či je tu niekto kto potrebuje íst medzi prvými ...osvedcenie pride poštou cca o 2-3 tyzdne

katarina12
13. feb 2019

@natali.83 Ja som obhajovala 24.1. a posudky s pozvánkou prišli 2tyzdne vopred

karolinama
14. feb 2019

@katarina12 to ste msli super, nie 5 dni

natali.83
14. feb 2019

@katarina12 Ďakujem. Chcem sa spýtať niečo k práci. Napíšem ss.

syra
14. feb 2019

Ahojte je tu niekto kto ide na predatestačne vzdelávanie teraz 22.2.? Ďakujem 🙂

zuju2
14. feb 2019

@enat Ja som bola na obhajobe pred mesiacom a stále mi neprislo osvedčenie,tak zatiaľ ani plat nemám navyseny.

enat
14. feb 2019

@zuju2 hmm...meskaju......ja som bola v decembri na ukoncenie predatestacneho a stale nemam osvedcenie....takze nemozem ani zaslat pracu