1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
@tinuska436 ďakujeme 😉❤
@maajka83 Poprosím o vzor práce envir. ďakujem, janka.cajkova@gmail.com
ahojte, je tu ešte niekto, kto poslal v júni a nebol na obhajobe? :/
Ahoj dievčatá. Viem, že už je to nejaký ten rôčik, čo ste tu riešili 1. atestáciu. Tiež nad ňou rozmýšľam a rada by som v RK. Aký je, prosím Vás, postup? Vyberiem si tému, vypracujem prácu, naučím sa otázky a až potom posielam žiadosť? Ja mám v tom totálny chaos... ☹
@andabubua ja som zacala pisat tiez teraz...😊
@kissovak83 ou super a kam máš na pláne odovzdať? RK?
@andabubua ano Rk, napisem a poslem 😁
Prosím vás, mám dve otázky k formálnej úprave. 1. ZOZNAM obrázkov, ktoré mám v práci mám napísať kde? Do Obsahu, Zoznamu Zoznamu ilustrácií alebo do Zoznamu príloh? 2. Názov obrázku vycentrovať a napísať pod obrázok či nad obrázok? Či ako? 🙏
Ahojte. Podeľte sa so skúsenosťami z obhajoby 2. atestácie.
@divoska1983 čítaj všade vyššie.......je tu toho napísané dosť
Ahojte. Je tu niekto, kto poslal atestaciu k decembru 2018 a uz sa mu ozvali?
@janamutalova ahoj ja som poslala 19.12.2018 a este mi nic neprišlo,ale písala som im a odpovedali mi,ze k dec 2018 majú velmi vela prác a tak ich rozdelili na 2 skup.,moja práca je vraj v tej druhej,tak čakám....kedy si poslala ty/vy?
Ja som poslala 19.11. Takze, len trpezlivost a cakat (kludne ty 😉).
@emmany....a dakujem za info.
Dievčatá, prosím info. Dnes mi prišla pozvánka na ukončenie predatestacneho vzdelávania 15.4. Prosím vás, to osvedčenie posielajú asi kedy po absolvovaní toho ukončenia?
@eala ja som obhajovala v maji a osv. doslo zaciatkom jula.
Ahojte, viete mi poradit ,chcem si tam urobit rigorozku,za nu dostanem 60 kreditov a potom musim ist este na atestaci a pisat zas dalsiu pracu?
@janamutalova aha..... A keď mi príde to osvedčenie, tak môžem odovzdať prácu, však?
@eala ano az vtedy... takze az do konca decembra
@katkazoricakova ano
@janamutalova
..do konca júna sa ešte dá
Baby ktoré robíte alebo ste už robili 2. atestacku, rozširovali ste si tému z 1. AP alebo ste zvolili úplne novù ? A ešte otázka k prieskumu - môže byť použitý aj dotazník ?

@jarmilar ešte ich nemam