1. atestačná skúška Ružomberku
Prosím vas bol niekto na 1.atestačnej skuske v Ružomberku? ake mate skusenosti? nemate vypracované otazky:
1. Klasifikácia všeobecných cieľov výchovy a vzdelávania
2. Zhodnotenie problematiky taxonómie cieľov
3. Špecifikácia vzdelávacích štandardov
4. Identifikácia jednotlivých zloţiek systému vyučovania
5. Didaktické zásady
6. Organizačné formy vzdelávania
7. Učebné pomôcky a didaktická technika
8. Súčasné trendy v skúšaní a hodnotení
9. Evalvácia a autoevalvácia vo vyučovacom procese
Velmi by mi to pophlo, poslali mi pozvanku už na tuto sobotu a neviem či to zvladnem vypracovať. Dakujem.
Ahoj dievčatá. Viem, že už je to nejaký ten rôčik, čo ste tu riešili 1. atestáciu. Tiež nad ňou rozmýšľam a rada by som v RK. Aký je, prosím Vás, postup? Vyberiem si tému, vypracujem prácu, naučím sa otázky a až potom posielam žiadosť? Ja mám v tom totálny chaos... ☹
Prosím vás, mám dve otázky k formálnej úprave. 1. ZOZNAM obrázkov, ktoré mám v práci mám napísať kde? Do Obsahu, Zoznamu Zoznamu ilustrácií alebo do Zoznamu príloh? 2. Názov obrázku vycentrovať a napísať pod obrázok či nad obrázok? Či ako? 🙏
Ahojte. Je tu niekto, kto poslal atestaciu k decembru 2018 a uz sa mu ozvali?
@janamutalova ahoj ja som poslala 19.12.2018 a este mi nic neprišlo,ale písala som im a odpovedali mi,ze k dec 2018 majú velmi vela prác a tak ich rozdelili na 2 skup.,moja práca je vraj v tej druhej,tak čakám....kedy si poslala ty/vy?
Dievčatá, prosím info. Dnes mi prišla pozvánka na ukončenie predatestacneho vzdelávania 15.4. Prosím vás, to osvedčenie posielajú asi kedy po absolvovaní toho ukončenia?
Ahojte, viete mi poradit ,chcem si tam urobit rigorozku,za nu dostanem 60 kreditov a potom musim ist este na atestaci a pisat zas dalsiu pracu?
@janamutalova aha..... A keď mi príde to osvedčenie, tak môžem odovzdať prácu, však?
Baby ktoré robíte alebo ste už robili 2. atestacku, rozširovali ste si tému z 1. AP alebo ste zvolili úplne novù ? A ešte otázka k prieskumu - môže byť použitý aj dotazník ?

@jarmilar ešte ich nemam